• Široká ponuka užitočného tovaru.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s našim eshopom. Snažíme sa zákazníkom poskytovať , čo najlepšie produkty a služby.

• Vs
    • Všetko OK

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za peknú recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste mali takú pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo by ste potrebovali ďalšiu pomoc, sme tu pre Vás.

• Skoré dodanie, kvalitný tovar

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojná s našim eshopom, ako aj s produktom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

• Neporiadok v skladovych zasobach
    • Na miesto sady hrncov za 114€ fakturovali flexosnuru za 114€ a aj doručovali

Neviem či niekedy ešte objednám niečo od nich .. po mojom emaile že asi je zle faktura sa ozvali že faktura je dobre ale doručuju nesprávny tovar vraj došlo k chybe u heureky čomu ja neverím nakoľko som objednával viac krat ... A ani pracovnikom v sklade eshopu nebolo čudné že flexosnura za 1.19 je fakturovana za 114€??

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Mrzí nás vaša skúsenosť. Po preverení sme situáciu vyriešili k Vašej spokojnosti a poukázali sme Vám platbu späť na účet.

Tím protechshop.sk

Vsetko bolo ok tovar dosiel nacas a v poriadku dakujem .

Tím protechshop.sk

• Výborná komunikácia a tovar v top srave

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme obrovskú radosť, že ste s našim eshopom spokojný.

Tovar išiel 19 dni

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Kontaktovali sme Vás elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu plnú spokojnosť.

• Rýchlosť vybavenia
    • Široký sortiment
    • Cena

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojná s rýchlosťou vybavenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
    Tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.

• Spokojnost

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste s našim eshopom spokojná. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

Tím protechshop.sk

• Nikde inde tento vak nemali, som rád, že som ho zohnal za slušnú cenu.
    • Neupravená prístupová cesta, plno blata. Toto treba určite zmeniť .

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našim eshopom, ako aj s produktom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

Tím protechshop.sk

Veľká spokojnosť, rýchle, bezproblémové dodanie.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojná s rýchlosťou dodania.
    Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

Rýchlo,v poriadku, spokojnosť

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojná s našim eshopom, ako aj s rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

• Rýchle dodanie

• YouTube SLOVENSKO ZHORA

Tím protechshop.sk

Som velmi spokojna,je to silny spotrebic a funguje super dakujem,len skoda ze sa nedaju dokupit nahradne metlicky

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojná s našim eshopom, ako aj s kvalitou produktu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

Tím protechshop.sk

• Prehľadne objednavanie a doručenie veľmi rýchle

Som spokojná, veľmi rýchle doručenie.

Tím protechshop.sk

Vrták mi prišiel včas , tak ako bol sľúbený, super.

Tím protechshop.sk

Veľká spokojnosť,rýchle dodanie, výborná komunikácia,môžem len odporučíť

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívnu recenziu a dôveru, ktorú ste nám preukázali pri nákupe. Veľmi nás teší, že bol pre Vás celý proces bezproblémový a ste spokojný s našimi službami. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby, aby každý nákup prebiehal pohodlne a bez akýchkoľvek ťažkostí.

Tím protechshop.sk

Rýchle doručenie tovaru, komunikácia s obchodom na úrovni.