Objednavku som zrusil, lebo napriek tomu, ze bol tovar uvedeny ako skladom, neboli schopni ho odoslat ani do styroch dni. Ani pracovnik, po telefonickom rozhovore, nevedel povedat, kedy bude objednavka vybavena. Peniaze poslali spat…obchod neodporucam
- O.k.
- Bol mi doručený nefunkčný zdvihak, tovar som reklamoval, ale žial nebol mi ani vymenený hoci bola okamžita vymena do 5 pracovných dní priplatená, výmena sa neuskutočnila.
Už nikdy v ňom nekupim ani ihlu.
- Rýchle spoľahlivé dodanie
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a Vašu spokojnosť s rýchlym doručením. Naším cieľom je, aby každý zákazník dostal tovar čo najskôr. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.
- Maximálná spokojnosť
Tím protechshop.sk -
Neviem lebo som tovar nedostal.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Okrem tejto recenzie neevidujeme žiadny iný podnet, či sťažnosť. Kontaktovali sme Vás elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu plnú spokojnosť.
Tím protechshop.sk -
Tovar nie je totožný popisom a fotkou.
dobry obchod spokojnost
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívnu recenziu a dôveru, ktorú ste nám preukázali pri nákupe. Veľmi nás teší, že bol pre Vás celý proces bezproblémový a ste spokojný s našimi službami. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby, aby každý nákup prebiehal pohodlne a bez akýchkoľvek ťažkostí.
Veríme, že si zachováte voči nám dôveru aj naďalej a opäť nás navštívite.
Tím protechshop.sk -
- Prehľadnosť, rýchlosť nákupu.
Tím protechshop.sk -
Objednávka 3ks LED reflektorov. Na stránke písali, že je tovar na sklade.
Reflektor bol poslaný len jeden. Ďalšie mali byť za týždeň ale nejako sa týždeň natiahol na tri týždne a nič. Objednávku musím zrušiť. Reflektor je tak či tak nekvalitný. Stále sa svojvolne zapína a vypína.Reakcia obchodu Pro-Tech shop
Tím protechshop.sk -
- Rýchla dodávka... prijateľná cena...
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
- Všetko v poriadku
Spokojnosť,odporúčam
- rýchlosť dodania
- neviem
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívnu recenziu a dôveru, ktorú ste nám preukázali pri nákupe. Veľmi nás teší, že bol pre Vás celý proces bezproblémový. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby, aby každý nákup prebiehal pohodlne a bez akýchkoľvek ťažkostí.
Veríme, že si zachováte voči nám dôveru aj naďalej a opäť nás navštívite.
super obchod
Tím protechshop.sk -
s nakupom som bol spokojny,bolo to rychle ,a tovar si plni svoju funkciu.dakujem
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania, ako aj s kvalitou nášho sortimentu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
Tím protechshop.sk -
Objednával som veci ktoré mali na sklade a celý týždeň sa nikto neozval.
Tím protechshop.sk -
Veľmi som spokojný s tovarom.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste s našim eshopom spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.
- Spoľahlivosť a kvalita
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania, ako aj s kvalitou našich produktov. Vaša spätná väzba nám pomáha zlepšovať sa a prinášať ešte lepšie služby.
Tím protechshop.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.