• vsetko ok
    • nič

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme vám za vaše hodnotenie! Sme radi, že ste boli s objednávkou spokojný a všetko prebehlo podľa vašich očakávaní.
    Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

Tím protechshop.sk

Rýchly a bezproblémový obchod.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste s naším eshopom spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

Tím protechshop.sk

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Rýchlosť

Som spokojný. Odporúčam

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

Všetko v poriadku.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za peknú recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste mali tak pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Pokiaľ by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

Tím protechshop.sk

Návod na použitie zle vypracovaný potrebujete lupu ďakujem.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za vaše hodnotenie. Kontaktovali sme vás elektronicky, aby sme situáciu vyriešili k vašej spokojnosti.

Tím protechshop.sk

Obchod so širokým záberom, spokojný. Nevýhody som nenašiel.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste boli s objednávkou spokojný a všetko prebehlo podľa vašich očakávaní.
    Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, sme tu pre vás!

Tím protechshop.sk

Som s pokojný s kvalitou i cenou

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za skvelú spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný s kvalitou výrobku. Naša snaha je vždy doručiť čo najrýchlejšie a poskytnúť produkty, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Pokiaľ budete mať ďalšie otázky alebo potreby, sme tu pre Vás!

• Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojní s rýchlosťou dodania.
    Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, sme tu pre vás!

• Rýchle doručenie objednávky

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Pokiaľ by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

• Ok

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, sme tu pre vás!

Tím protechshop.sk

Tovar mi bol doručený kuriérom, neporušenom stave , rýchlo a bezpečné.

Tím protechshop.sk

• Návod na použitie nebol dostačujúci
    • Návod na inštaláciu

Tím protechshop.sk

• Dodanie tovaru za dva dni

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou dodania.
    Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

Ok.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za peknú recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste mali takú pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

prehľadný

Tím protechshop.sk

• Rýchle a prifessionálne vybavenie objednávky.

Spokojná s obchodom.

• Spokojný výborne produkty

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našim eshopom, ako aj s kvalitou nášho sortimentu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.