prehľadný

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za peknú recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste mali takú pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

Tím protechshop.sk

• Rýchle a prifessionálne vybavenie objednávky.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou dodania.
    Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

Spokojná s obchodom.

• Spokojný výborne produkty

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našim eshopom, ako aj s kvalitou nášho sortimentu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

• Rýchle dodanie ďakujem

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste boli s objednávkou spokojný a všetko prebehlo podľa Vašich očakávaní. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, sme tu pre Vás.
    Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.

• Rychlosť dodania

Výhody

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

• veľmi rýchle dodanie
    • ceny

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojná s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

• Ôk. Super kluc

Tím protechshop.sk

Objednaný tovar bol doručený expresne,avšak kvalita hruza...kufrik nejde zavrieť a to sa este ani nepoužíval....

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Kontaktovali sme Vás elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu plnú spokojnosť, avšak v prípade, že vám výrobok nevyhovuje máte nárok vrátiť tovar. Celý postup uvádzame v sekcii "Vrátenie tovaru".

Tím protechshop.sk

okrem sirokej ponuky oproti inym ocenuje 120% skvelu komunikaciu a rychlost vybavenia dodavky tovaru

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že k Vám tovar dorazil v krátkom čase a že ste ocenili našu promptnú reakciu na Vašu požiadavku. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou pokračovať v poskytovaní kvalitných služieb.

Tím protechshop.sk

Rychle dodaní, dobra komunikacia, dobre ceny - odporucam.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našim eshopom, ako aj s kvalitou nášho zákazníckeho servisu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

Tím protechshop.sk

• Rýchlosť dodania a nízke ceny.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívnu recenziu a dôveru, ktorú ste nám preukázali pri nákupe. Veľmi nás teší, že bol pre Vás celý proces bezproblémový a ste spokojný s našimi službami. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby, aby každý nákup prebiehal pohodlne a bez akýchkoľvek ťažkostí.

• Rýchle vybavenie
    • Najlepšia cena

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás, že rýchlosť pripravenia objednávky splnila vaše očakávania a že nás odporúčate. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

spokojnost

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste s našim eshopom spokojná. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

Tovar bol na sklade mal byt doruceny do 27.11 a stale nic

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Kontaktovali sme Vás elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu plnú spokojnosť.

Tím protechshop.sk

• rýchle dodanie dobrá cena

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
    Tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.

všetko prebehlo v poriadku

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste s našim eshopom spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.

Tím protechshop.sk

Nie som spokojný pretože namiesto nerezovej kotliny na guláš mi bola doručená požiarnicka hadica ktorú som si neobjednal.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Po preverení uvedenú situáciu riešite s operátormi formou elektronickej komunikácie, aby sme situáciu vyriešili k vašej plnej spokojnosti.

Tím protechshop.sk

Celková spokojnosť, rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.

Tím protechshop.sk

Do dnešného dňa mi tovar nebol doručený a nikto sa neozval.