Musel som čakať,nemali na sklade tovar
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste si našli čas ohodnotiť náš obchod. Akonáhle si zákazník objedná tovar, ktorý nemáme na sklade, musíme zásielku skompletizovať, aby mohla byť vyexpedovaná.
Tím Protechshop.sk -
- Nie je návod v slovenčine
Všetko o.k., až na to, že nebol k tomu dodaný slovenský manuál.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie. Dovolili sme si Vás kontaktovať elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu spokojnosť.
Rýchla dodávka.Spokojnosť.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Našou snahou je doručiť Vám tovar k Vašej spokojnosti čo najrýchlejšie a poskytnúť produkty, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.
Som velmi spokojny.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste si našli čas ohodnotiť náš obchod. Sme veľmi radi, že ste mali pozitívnu skúsenosť s nákupom v našom eshope. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.
- Výborné a rýchle jednanie. Ďakujem JR
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s našou komunikáciou a starostlivosťou o zákazníka. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.
Tím Protechshop.sk -
- trochu dlhšie som čakala na tovar, rozumiem, bolo treba objednať tovar z inej krajiny :-)
Tím Protechshop.sk -
- Tóváros bol ryhlo dodane.
Tím Protechshop.sk -
- Poobede som objednal...na druhy den som to mal doma
Tím Protechshop.sk -
Dobra komunikacia, tovar dobre zabaleny, vsetko v najlepsom poriadku
Tím Protechshop.sk -
- Dobrá kvalita za skvelé ceny
Všetko OK.
Tím Protechshop.sk -
celkova spokojnosť až na kvalitu výrobku
Tím Protechshop.sk -
Objednal som a oni to poslali, tak ako som čakal. Tak ako má byť.
- Rychle dodanie,siroky vyber tovaru
všetko ok
- Rýchlosť doručenia
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Máme radosť, že ste spokojná s rýchlosťou dodania.
Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.
S úctivým pozdravom
Ok
Tím Protechshop.sk -
Rýchle dodanie tovaru . Produkt zatiaľ funguje dobre.
- Len veľmi dobré
Tím Protechshop.sk -
- Rýchla reakcia a doručenie tovaru
S úctivým pozdravom
Tím Protechshop.sk