Reklama
Prihlásiť sa a pridať recenziu

Už som aj zabudla, že som niečo objednala.tovar zaplateny 13.6.a stále ho nemám.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Podľa našich údajov bola táto objednávka už doručená, takže pravdepodobne došlo k omylu.

Tím Protechshop.sk

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Objednáš počkám a tovar ti privezú.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti.
    Veríme, že sa k nám opäť čoskoro vrátite a aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojný.

Tím Protechshop.sk

• Dobré ceny a sortiment!
    • ---

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za prejavenú dôveru a pozitívne hodnotenie. Vážime si spätnú väzbu a teší nás, že oceňujete ceny a sortiment. Vaša maximálna spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou neustále zlepšovať naše služby.

• Dlhé čakanie na vybavenie
    • Dlhé čakanie na vybavenie

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás Vaša nespokojnosť. Dodacie lehoty uvádzame pri každej tovarovej položke na eshope, v samotnom košíku a taktiež si vie zákazník skontrolovať stav objednávky v prvom potvrdzujúcom emaili, kde uvádzame aj orientačný termín doručenia.
    Po preverení Vašej objednávky v našom systéme evidujeme, že bola na Vaše požiadanie zrušená.

• Rychlosť

Ok

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Máme radosť, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania.
    Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

• Poslali použitý nevycisteny stan

Plážový stan ktorý som si objednal prišiel v takom stave že už nebolo vidieť že ho predtým niekto vrátil.Bolo na ňom niekoľko fľakov.Čudujem sa obchodu že tie fľaky aspoň nevycčstili a tak ho nám poslali.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vzniknutá situácia nás mrzí, avšak okrem tejto recenzie neevidujeme žiadny iný podnet, preto sme si Vás dovolili kontaktovať elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu spokojnosť.

Tím Protechshop.sk

Neviem kde sa stala chyba zadal som kód na 5% zľavu na druhú objednávku v poradí a pri konečnom súhrne platby žiadna zľava tam nie je.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za prejavenú dôveru a pozitívne hodnotenie. Preverovali sme zadaný zľavový kód v našom systéme. Radi by sme Vás informovali, že táto 5% zľava sa vzťahuje na Váš prvý nákup. Keďže ide o Vašu druhú objednávku v poradí, systém kód vyhodnotil ako neplatný a zľavu nebolo možné uplatniť. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, sme Vám plne k dispozícii.

• Rýchlosť dodania.

Všetko bolo ok.

Tím Protechshop.sk

• Super ceny, rychla doprava, tovar skladom.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za prejavenú dôveru a pozitívne hodnotenie. Vážime si spätnú väzbu a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania. Vaša maximálna spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou neustále zlepšovať naše služby.

Tím Protechshop.sk

K veľkej spoločnosti, super jednanie a rýchlo tovar na vyzdvihnutie.

• Prijatelné ceny

Dlhé dodacie doby, komunikácia oproti iným obchodom, mizerná.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Po preverení Vašej objednávky v našom systéme evidujeme, že zásielka bola doručená v deklarovanej lehote.

Tím Protechshop.sk

• Pracovník vo Zvolene je slabý odborník na to, čo predáva, nevyzná sa

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme internetový obchod s výdajným miestom. Náš personál zabezpečuje najmä výdaj objednávok. Nemáme špecializovaných predajcov ako kamenná predajňa.

Tím Protechshop.sk

• Objednávka mi už chodí druhý týždeň

Tím Protechshop.sk

Tovar nedoručený,telefon vraj obsadený všetci zamestnanci,že sa ozvu neozvali sa .Celé zle

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť. Ak sú naše linky vyťažené, môžete využiť aj formu emailovej komunikácie. Okrem tejto recenzie neevidujeme žiadny iný podnet, preto sme si Vás dovolili kontaktovať, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu spokojnosť.

• OK

vše ok.

• rychli nákup
    • kvalitný vyrobok

• Spokojnosť

Tím Protechshop.sk

• Tovar nebol v kamenných obchodoch
    • Objednaný tovar nebol dodaný, dodané iné podobné produkty