Reklama
Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dobrý pohodlný nákup. Cena a kvalita dobrá.
    • Dobrá komunikácia s obchodom.
    • Max. spokojnosť
    • Žiadna

• Rôzny dodavatelia a tym aj rôzna kvalita tovaru.Pre velmi nekvalitny tovar som musel odstupit od zmluvy.Jednanie obchodu velmi férové.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie nášho obchodu a odporúčanie. Veríme, že sa k nám čoskoro vrátite a pri ďalšom nákupe budete s našimi službami spokojný.

Tím Protechshop.sk

S obchodom mám výbornú skúsennosť, aj keď som objednávku stornovala, tak ju zrušili a obratom mi vrátili peniaze, ktoré som poukázala na ich účet.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie nášho obchodu a odporúčanie. Mrzí nás, že ste musela objednávku stornovať. Platby sa snažíme vrátiť zákazníkom v čo najskoršom termíne. Veríme, že sa k nám opäť čoskoro vrátite a pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojná.

Tím Protechshop.sk

Tovar mi bol doručený neúplný, chceli foto aby mohli riešiť reklamáciu ok. Potom to prišlo. Mám vrátiť tovar a že mi pošlú peniaze. Odpísal som im že tovar používam a potrebujem doposlať len malú súčasť, ktorá sa dá objednať u nich dokonca samostatne. Trvalo týždeň kým mi odpísali že nemajú a ďakujú za pochopenie. Nie nepochopil som a nechápem. Nikdy viac od nich neobjednám

Výborný eshop, určite budem ešte objednávať.

Tím Protechshop.sk

Dostal som zavádzajúci produkt !
    Nebol zhodný z moju objednávkou !

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Mrzí nás Vaša skúsenosť s kvalitou tovaru. V prípade, že nie ste spokojný s jeho kvalitou, máte nárok do 14 dní na odstúpenie od zmluvy.

Kvalitný tovar

Tím Protechshop.sk

Všetko v poriadku, očakával som že tovar mi dopravia o deň skôr. Prepravca čakal na tovar a predajca tvrdil že tovar odoslal.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie nášho obchodu a odporúčanie. Teší nás, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti. Za mierne oneskorenie tovaru sa ospravedlňujeme .Veríme, že sa k nám opäť čoskoro vrátite a aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojný.

• Korektny

• Rychle dorucenie

Tím Protechshop.sk

• Doručili mi nekompletnu objednävku a po reklamácii uz vec nevyriešili

Vyhol by som sa tejto nespoľahlivej zvolenskej firme, majú moje peniaze a ja nekompletný nepoužiteľný produkt

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Mrzí nás Vaša skúsenosť. Preverili sme Vašu požiadavku na reklamáciu., ktorá je v štádiu , že Vám bude oznámený ďalší postup k chýbajúcemu produktu alebo častiam produktu. Radi to s Vami doriešime emailovým kontaktom.

Ďakujeme za pochopenie.

• Promtnosť

Tím Protechshop.sk

• Poškodený obal a dodaná nekompletná sada

Vaša firma je možno super, ale po tejto skúsenosti, ste ma dosť sklamali a nevidím dôvod vás velebiť.

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Ďakujeme za zaslanú recenziu a zároveň nás mrzí Vaša skúsenosť s produktom z Vašej objednávky. Za účelom riešenia Vašej nespokojnosti Vás budeme kontaktovať elektronicky.

• Rýchlosť, komunikácia

Ok

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti.

• Všeobecná spokojnosť

Tím Protechshop.sk

Este mi to neprislo.. Som smutny

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Preverili sme Vašu objednávku a dovoľujeme si Vás informovať , že produkt, ktorý ste si objednal nebol v čase jej vytvorenia na sklade a jeho dodanie deklarujeme v termíne 7-14 dní. Dodacie lehoty uvádzame pri každej tovarovej položke na eshope, v samotnom košíku a taktiež si vie zákazník skontrolovať stav objednávky v prvom potvrdzujúcom emaili, kde uvádzame aj orientačný termín doručenia.
    Po doskladnení a vyexpedovaní obdržíte automatizovaný email priamo z expedície, spolu s číslom balíka, aby ste si zásielku odsledovať v systéme prepravnej spoločnosti.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.

Som veľmi spokojný s kvalitou a rýchlim dodaním tovaru. Výhrady však mám k anglickému návodu. Vyhláška ukladá návod dodať v slovenskom jazyku. No aj napriek tomu v budúcnosti vaše služby určite využijem.
    Srdečne pozdravuje

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

Veríme, že sa k nám opäť čoskoro vrátite a aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojný. V prípade potreby doručenia návodu v slovenskom jazyku nás neváhajte kontaktovať.

seriózny obchod

Vrelo odporúčam.