- Pan pri odovzdavani tovaru nebol velmi ochotny otvorit a podrzat dvere aj ked mi odovzdal velky balik. Dost tazko sa drzi balik a otvaraju dvere sucasne. Asi mal vela prace.
Nakup prebehol v poriadku, az na prebierku.
- Rýchle doručenie tovaru, dobrá komunikácia.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti.
Tím Protechshop.sk -
- Prekvapivo rýchle vybavenie a doručenie tovaru
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za prejavenú dôveru a pozitívne hodnotenie. Vážime si spätnú väzbu a teší nás, že objednávka prebehla k Vašej plnej spokojnosti a tovar sme Vám doručili presne podľa očakávaní. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá.
Rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Máme radosť, že ste boli spokojná s rýchlosťou dodania.
Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.
S prianím pekného dňa
Tím Protechshop.sk -
Aj napriek niektorým zlým recenziám, nemám žiadne výhrady voči tomuto schopu.Tovar mi bol doručený načas v plnej kvalite.
Tím Protechshop.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
super obchod
Tím Protechshop.sk -
- ziadna komunikacia zo zakaznikom ohladne nedorucenej alebo nenaskladnenej zasielky( objednavky)
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás Vaša nespokojnosť. Dodacie lehoty uvádzame pri každej tovarovej položke na eshope, v samotnom košíku a taktiež si vie zákazník skontrolovať stav objednávky v prvom potvrdzujúcom emaili, kde uvádzame aj orientačný termín doručenia.
Po doskladnení a vyexpedovaní obdržíte automatizovaný email priamo z expedície, spolu s číslom balíka, aby ste si zásielku odsledovať v systéme prepravnej spoločnosti.
Tím Protechshop.sk -
Všetko OK, žiadny problém.
Tím Protechshop.sk -
široký sortiment za prijateľné ceny
OKReakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, že oceňujete široký sortiment a prijateľné ceny. Veríme, že sa k nám opäť čoskoro vrátite a aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojný.
Tím Protechshop.sk -
- Som tu prvýkrát,ale som veľmi spokojný.
- Zatiaľ neviem o žiadnej
Pri nákupe prebehlo všetko ako má .Nemám čo vytknúť. Som spokojný a odporúčam nákup aj ďalším.
Tím Protechshop.sk -
- Rýchle a bezpečné doručenie a výborná komunikácia
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za prejavenú dôveru a pozitívne hodnotenie. Vážime si spätnú väzbu a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou neustále zlepšovať naše služby.
Veríme, že si zachováte voči nám dôveru aj naďalej a opäť nás navštívite.
Rýchle dodanie, fajn výber
- Ešte to nemám
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vzniknutá situácia nás mrzí, avšak okrem tejto recenzie neevidujeme žiadny iný podnet, preto sme si Vás dovolili kontaktovať elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu spokojnosť.
Tím Protechshop.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- rýchle dodanie ( 2dni) aj keď písali 2 týždne
- tovar prišiel dobre zabaleny
- zazmluvnený dobrý dopravca GLS
po prečítaní recenzií som najskôr mala obavy, že tento obchod bude na dlhé lakte.
Opak je však pravdou, tovar bol doručený v perfektnom stave, dobre zabalený, informácie o zmene stavu objednávky boli stále aktualizované. Ak budem ešte niečo podobné potrebovať, určite ešte objednám.
ďakujem za bezproblémový obchod.Reakcia obchodu Pro-Tech shop
Veríme, že si zachováte voči nám dôveru aj naďalej a opäť nás navštívite.
- Veľký výber tovaru
Odporúčam
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, že oceňujete veľký výber tovaru. Veríme, že sa k nám opäť čoskoro vrátite a aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojný.
Tím Protechshop.sk -
- Objednaný tovar záhradná hadice nepoužiteĺná,namá 1/2 cóla,steny ako z papieru!!!!
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás, že záhradná hadica nesplnila Vaše očakávania. Ak Vám produkt nevyhovuje, máte plné právo na odstúpenie od zmluvy a vrátenie tovaru. Podrobný postup, ako pri vrátení tovaru postupovať, nájdete priamo na našom e-shope v sekcii Vrátenie tovaru.
- objednaný tovar neodoslali ani po 7 dňoch
- komunikácia obchodníka s ich vlastným skladom je žalostná
Objednal som zostavu na guláš dňa 10.8.2026, dňa 11.8.2026 som bol mailom informovaný, že tovar bol odoslaný, prišla aj informácia od kuriérskej spoločnosti, že očakávajú odovzdanie balíka. Do 13.8.2026 sa nič nedialo, kontaktoval som zákaznícku linku, kde ma informovali, že tovar je pripravený na odoslanie a bude čoskoro expedovaný. Nič sa nedialo 14.8., 16.8. ani 17.8. - na zákazníckej linky uviedli, že zo skladu nedostali odpoveď prečo tovar neodoslali. V utorok 18.8. som znovu volal, bolo mi povedané, že objednávku na sklade pravdepodobne stratili a nebola expedovaná a nevedia mi zaručiť či odoslaná bude a nevedia to inak než mailom na sklad ani overiť. Vraj mám čakať či sa nájde alebo ju zrušiť. Zrušil som ju a čakám či mi budú vrátené peniaze. Na stránke uvádzali doručenie do 12.8.2026, obchod po tejto skúsenosti neodporúčam.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás, že máte negatívnu skúsenosť, avšak recenzia je anonymná a tento nákup u nás nie je overený. Radi by sme celú situáciu preverili a napravili, ak u nás k nejakému problému došlo. Prosím, kontaktujte nás priamo na našom e-maile alebo telefónnom čísle s detailmi Vašej objednávky, aby sme Vám mohli pomôcť.
Tím Protechshop.sk -
Dobrý výber a rýchla dodavka tovaru..
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Máme radosť, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania.
S prianím pekného dňa
Tím Protechshop.sk