• MeGa Shop.Rýchle vybavenie.Kvalitný tovar za rozumnú cenu odporúčam
    • Možné sú Extra zľavy

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou dodania.
    Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

Tím Protechshop.sk

• prišli mi iné nožíky na ovce ako som si objednal,ako boli vyobrazené
    • nemám chut reklamovať niečo kvoli 20e

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie. Dovolili sme si Vás kontaktovať elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu spokojnosť.

Tím Protechshop.sk

Tovar mi bol v poriadku doručený

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste si našli čas ohodnotiť náš obchod. Sme veľmi radi, že ste mali pozitívnu skúsenosť s nákupom v našom eshope. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.

Tím Protechshop.sk

Vybavené super rýchlo a čakal som za tú cenu nejakú koninu. Veľká spokojnosť, ste super

• Spolahlivost

Tím Protechshop.sk

• Tovar mi nebol dodaný v stanovenom termíne. Keby som sa nebol ohlásil tak nikto ma neupozornil, že objednaný tovar nevdia dodať.

Tím Protechshop.sk

• Kupoval som vypínač do uhlovej brúsky, jediný obchod, kde som našiel taký rozmer.
    • Veľmi milo na prekvapilo, že výdajne miesto sa nachádza neďaleko.

Som rád, že existuje takýto obchod, bohatý sortiment a možnosť ušetriť na doprave, keďže majú sklad v neďalekom Lieskovci.

- rýchle dodanie

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Máme radosť, že ste spokojná s rýchlosťou dodania.

• rýchlosť

v každom kroku spracovania a distribúcie objednávky profesionalita a serióznosť

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Našou snahou je doručiť Vám tovar k Vašej spokojnosti čo najrýchlejšie a poskytnúť produkty, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.

• Je to vporiadku.

Rýchle dodanie.

Tím Protechshop.sk

Výborný pomocník v kuchyni.Jedlo rýchlo a dobre urobené,bez oleja ...

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste spokojný s našimi produktami. Veríme, že Vám bude hrniec dobre slúžiť a radi Vás opäť uvidíme medzi našimi zákazníkmi.

rýchlosť

Tím Protechshop.sk

• rychlosť dodania,komunikácia super...)

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste spokojná s našou komunikáciou a starostlivosťou o zákazníka, ako aj s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.

Rýchlosť dodania

Tím Protechshop.sk

Veľmi rýchlo a funkčný dodaný tovar

• rýchle objednanie
    • pomale dodanie

Reakcia obchodu Pro-Tech shop

ďakujeme za Vašu recenziu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a dbáme na neustále zlepšovanie našich služieb. Naším cieľom je zabezpečiť hladký priebeh objednávok. V objednávke máte produkt, ktorý nebol v čase objednania skladom a čakáme na jeho dodanie. Po skompletizovaní bude zásielka obratom vyexpedovaná.

Tím Protechshop.sk

Tovar mi bol velmi rychlo doruceny

Rýchle dodanie

Tím Protechshop.sk

Veľmi rýchle dodanie tovaru.

Tím Protechshop.sk

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.