- Dodanie do 24 hodín
Rýchle vybavenie objednávky.Nerád čakám na tovar.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našim eshopom, ako aj s rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.
Spokojnosť
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste mali takú pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo by ste potrebovali ďalšiu pomoc, sme tu pre Vás.
- Obchod, super výber tovaru
- Komunikácia skvelé
- Ústretovosť
- Ceny sú prijateľné
Odporúčam objednávať tovar skladom lebo 7-14 dní vôbec neplatí a je z toho 1-2 mesiace.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našim eshopom, ako aj s kvalitou nášho zákazníckeho servisu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.
- Rýchle jednanie.
Tím protechshop.sk -
Super komunikacia. Rychle dodanie.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
Tím protechshop.sk -
Som spokojná, rýchle dodanie.
Tím protechshop.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
rýchle doručenie
Tím protechshop.sk -
Cez Paketu je to jednoduché.Mal som blízko výdajne miesto.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám za pekné hodnotenie. Sme radi, že rýchlosť doručenia splnila Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.
Tím protechshop.sk -
- dopravca absolútne pokazil všetko dobre, čo spravil predajca
hladký priebeh objednávky, celkom rýchle dodanie, len v momente, keď prišla sms a zároveň volal aj dopravca som nebol na telefóne. Na uvedenej adrese boli doma 2 osoby, ktoré mohli bez problémov prevziať tovar. Aj keď s balíkom stál pred bytovým domom, keď mu nikto nezdvihol ani nevystúpil z auta a odišiel, ako neskôr povedal, nieje to jeho povinnosť. vyhľadal som ho a prevzal som si balik, lebo som potreboval tovar. bolo by vhodné, aby volali a písali aspoň 2 hod. pred dodaním, predišlo by sa komplikáciám každej strane.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám za hodnotenie nákupu a za upozornenie na problém s doručením. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spôsobené kuriérom. S našimi dopravcami neustále pracujeme na zlepšení služieb a Vašu skúsenosť určite posunieme ďalej, aby sa podobné situácie neopakovali.
:-)
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste s našim eshopom spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
Tím protechshop.sk -
Tento tovar som si neobjednal, takže som ho nemohol prevziať. Moja objednávka znela na inú brusku.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Kontaktovali sme Vás elektronicky, aby sme vzniknutú situáciu vyriešili vo Vašu plnú spokojnosť.
Tím protechshop.sk -
Rýchle a spoľahlivé dodanie.
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Máme radosť, že ste spokojná s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
Výhoda
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
Všetky zásielky sa snažíme expedovať v čo najrýchlejšom možnom čase. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.
Tím protechshop.sk -
Rýchla dodávka a príjemná cena
Tím protechshop.sk -
Dobrá cena, rýchle dodanie.
Rychlé doručení kurýrem
Rychle dodanie
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a Vašu spokojnosť s rýchlym doručením. Naším cieľom je, aby každý zákazník dostal tovar čo najskôr. Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo pripomienky, radi Vám pomôžeme a postaráme sa o Vašu maximálnu spokojnosť.
Tím protechshop.sk -
- Rychlost dodania, a moznost vyzdvihnitia do par hodin
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste s našim eshopom spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu plnú spokojnosť pri každej návšteve.
Rychli servis….!
Reakcia obchodu Pro-Tech shop
ďakujeme veľmi pekne za peknú recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste mali takú pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo by ste potrebovali ďalšiu pomoc, sme tu pre Vás.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Tím protechshop.sk