všetko v poriadku.
Dobrý deň pán Daniel,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
- Tovar prišiel v poriadku a splnil očakávania.
Dobrý deň pani Zuzana,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
Maximálna spokojnosť. Komunikácia aj rýchlosť dodania.
Dobrý deň pani Iveta,
www.mojnabytok.sk -
- Vyhoda zatim nevím až bude vyřešená reklamace tak můžu hodnotit
- Bohužel byla obchodem doručena vrchní matrac kratší o 10.5cm
Zatím žádny nazor, až po vyřešení reklamace .
Dobrý deň pani Jirina,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás mrzí, pokiaľ nastali komplikácie po doručení Vašej objednávky. Pokiaľ ste kontaktovali reklamačné oddelenie, určite Vašu situáciu čo najrýchlejšie vyriešime.
www.mojnabytok.sk -
Rýchle dodanie, nápomocný pri výbere, ceny super
Dobrý deň pani Terézia,
www.mojnabytok.sk -
- Obchod mi odporučili známi aj som bola veľmi spokojna
Dobrý deň pani Mária,
- Rýchle spracovanie objednavky
- S tovarom som spokojná
Dobrý deň pani Michaela,
www.mojnabytok.sk -
Pani s ktorou som telefonovala bola veľmi milá, ochotná.
Tovar bol doručený rýchlo - do troch dní, a keďže som nebola doma, boli ochotní a tovar mi zložili na dohodnuté miesto.Reakcia obchodu mojnabytok.sk
Dobrý deň pani Božena,
ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že máme takých spokojných zákazníkov ako ste Vy. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
- Všetko prišlo v poriadku
- Jedine čo by som vytkla,by bolo to že neboli označené dosky podľa čísel,tak chvíľu trvalo kým sme sa v tom zorientovali.Keby boli očislované,bolo by to jednoduchšie.
Obchod určite odporúčam
Dobrý deň pani Katarína,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Keďže nie sme výrobcovia žiaľ nevieme ovplyvniť, keď nie sú jednotlivé diely číselne označené. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
- skvelá komunikácia
- expresné dodanie
- tovar prijatý vo výbornom stave
- kuriér došiel presne podľa časovej dohody
- žiadna
Som neskutočne spokojná. Tovar (postele pre deti) som objednala v nedeľu ráno a v utorok na obed už boli u mňa. Predtým volali, že kedy tovar príde a v deň dodávky volal kuriér manželovi, že za pol hodinku príde. A tak aj bolo. Po poskladaní bol tovar v poriadku, nepoškodený a nič nechýbalo. Presne podľa obrázku.
Na tento obchod nedám dopustiť. Som maximálne spokojná a určite si z neho objednám znova. Odporúčam všetkými desiatimi. :-)Reakcia obchodu mojnabytok.sk
Dobrý deň pani Slávka,
www.mojnabytok.sk -
- Tovar bol doruceny priamo predajcom/obchodom a velmi ustretovy pristup a ochota, vsetko tak ako ma byt!
Dobrý deň pani Martina,
- siroky sortiment
- ceny su OK
Moj prvy nakup, vsetko prebehlo v poriadku. Obchod odporucam.
Dobrý deň pán Marián,
- prijateľné ceny
- rýchla doprava
- veľký výber tovaru
- žiadne som nezistil
odporúčam nákup v tomto obchode
Dobrý deň pán Michal,
- Rychle dodanie
- Stolik krasny
- Obchod komunikuje vyborne
Spokojnosť, rýchle vybavenie
Dobrý deň pani Beáta,
- Vyhodne ceny
- Siroky sortiment skladoveho nabytku
- Rychle dodanie (aj ked nie slubovanych 48hod)
Dobrý deň pani Beáta,
www.mojnabytok.sk -
Zatiaľ neviem 1x som niečo objednala a ešte mi to nedorucili ,až po doručení budem vedieť ohodnotiť.
Dobrý deň pani Jarmila,
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Dotazník automaticky posiela portál Heureka. V e-maily preto upozorňujeme každého zákazníka, aby hodnotil tovar až po doručení.
- Výber nábytku
- Prístup a ochota
- Rýchle vybavenie
Veľká spokojnosť, teším na ďalší nákup.
Dobrý deň pani Oľga,
tovar nedoorazil
Dobrý deň pani Mária,
Vašu objednávku sme chceli doručovať 14.8.2024, avšak ste neboli v uvedenom čase na adrese. Opätovný termín zákazníkom dávame do 5 pracovných dní. Budeme Vás telefonicky kontaktovať 2 dni pred doručením ako ste žiadala. Veríme, že nás v budúcnosti opäť navštívite a budete s našimi službami maximálne spokojná!
www.mojnabytok.sk