všetko v poriadku.

Dobrý deň pán Daniel,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

• Tovar prišiel v poriadku a splnil očakávania.

Dobrý deň pani Zuzana,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

Maximálna spokojnosť. Komunikácia aj rýchlosť dodania.

Dobrý deň pani Iveta,

www.mojnabytok.sk

• Vyhoda zatim nevím až bude vyřešená reklamace tak můžu hodnotit
    • Bohužel byla obchodem doručena vrchní matrac kratší o 10.5cm

Zatím žádny nazor, až po vyřešení reklamace .

Dobrý deň pani Jirina,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás mrzí, pokiaľ nastali komplikácie po doručení Vašej objednávky. Pokiaľ ste kontaktovali reklamačné oddelenie, určite Vašu situáciu čo najrýchlejšie vyriešime.

www.mojnabytok.sk

Rýchle dodanie, nápomocný pri výbere, ceny super

Dobrý deň pani Terézia,

www.mojnabytok.sk

• Obchod mi odporučili známi aj som bola veľmi spokojna

Dobrý deň pani Mária,

• Rýchle spracovanie objednavky
    • S tovarom som spokojná

Dobrý deň pani Michaela,

www.mojnabytok.sk

Pani s ktorou som telefonovala bola veľmi milá, ochotná.
    Tovar bol doručený rýchlo - do troch dní, a keďže som nebola doma, boli ochotní a tovar mi zložili na dohodnuté miesto.

Dobrý deň pani Božena,
    ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že máme takých spokojných zákazníkov ako ste Vy. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

• Všetko prišlo v poriadku
    • Jedine čo by som vytkla,by bolo to že neboli označené dosky podľa čísel,tak chvíľu trvalo kým sme sa v tom zorientovali.Keby boli očislované,bolo by to jednoduchšie.

Obchod určite odporúčam

Dobrý deň pani Katarína,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Keďže nie sme výrobcovia žiaľ nevieme ovplyvniť, keď nie sú jednotlivé diely číselne označené. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

• skvelá komunikácia
    • expresné dodanie
    • tovar prijatý vo výbornom stave
    • kuriér došiel presne podľa časovej dohody
    • žiadna

Som neskutočne spokojná. Tovar (postele pre deti) som objednala v nedeľu ráno a v utorok na obed už boli u mňa. Predtým volali, že kedy tovar príde a v deň dodávky volal kuriér manželovi, že za pol hodinku príde. A tak aj bolo. Po poskladaní bol tovar v poriadku, nepoškodený a nič nechýbalo. Presne podľa obrázku.
    Na tento obchod nedám dopustiť. Som maximálne spokojná a určite si z neho objednám znova. Odporúčam všetkými desiatimi. :-)

Dobrý deň pani Slávka,

www.mojnabytok.sk

• Tovar bol doruceny priamo predajcom/obchodom a velmi ustretovy pristup a ochota, vsetko tak ako ma byt!

Dobrý deň pani Martina,

• siroky sortiment
    • ceny su OK

Moj prvy nakup, vsetko prebehlo v poriadku. Obchod odporucam.

Dobrý deň pán Marián,

• prijateľné ceny
    • rýchla doprava
    • veľký výber tovaru
    • žiadne som nezistil

odporúčam nákup v tomto obchode

Dobrý deň pán Michal,

• Rychle dodanie
    • Stolik krasny
    • Obchod komunikuje vyborne

Spokojnosť, rýchle vybavenie

Dobrý deň pani Beáta,

• Vyhodne ceny
    • Siroky sortiment skladoveho nabytku
    • Rychle dodanie (aj ked nie slubovanych 48hod)

Dobrý deň pani Beáta,

www.mojnabytok.sk

Zatiaľ neviem 1x som niečo objednala a ešte mi to nedorucili ,až po doručení budem vedieť ohodnotiť.

Dobrý deň pani Jarmila,
    ďakujeme za Vaše odporúčanie. Dotazník automaticky posiela portál Heureka. V e-maily preto upozorňujeme každého zákazníka, aby hodnotil tovar až po doručení.

• Výber nábytku
    • Cena
    • Prístup a ochota
    • Rýchle vybavenie

Veľká spokojnosť, teším na ďalší nákup.

Dobrý deň pani Oľga,

tovar nedoorazil

Dobrý deň pani Mária,
    Vašu objednávku sme chceli doručovať 14.8.2024, avšak ste neboli v uvedenom čase na adrese. Opätovný termín zákazníkom dávame do 5 pracovných dní. Budeme Vás telefonicky kontaktovať 2 dni pred doručením ako ste žiadala. Veríme, že nás v budúcnosti opäť navštívite a budete s našimi službami maximálne spokojná!