Spokojnosť
Dobrý deň pani Janette,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 10 % k Vašej úplnej spokojnosti.
www.mojnabytok.sk -
pri vybavovaní mojej objednávky som bola veľmi spokojná
Dobrý deň pani Viera,
www.mojnabytok.sk -
Dnes mi pride tovar....velmi sa mi paci pristup obchodu...pani mi zavolala...kedy to pride..velmi milaaaa....cenim si to❤️
Dobrý deň pani Darina,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
Ďakujeme firme za ozaj priateľský a profesionálny prístup k našej objednávke. Aj napriek našej chybe, nám sedačku bez problémov vymenili som milo prekvapená, že aj na Slovensku máme firmy, ktoré môžem vrelo ďalej odporúčať...
Dobrý deň pani Zuzana,
ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že máme takých spokojných zákazníkov ako ste Vy. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
Rýchle vybavenie mojej objednávky a dodanie tovaru načas.
Dobrý deň pani Martina,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
- rýchle dodanie
- kvalita
- ceny
Odporúčam
Dobrý deň pán Patrik,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
- rýchle vybavenie objednávky, spoľahlivá preprava, dobrá ochrana tovaru
Dobrý deň pani Gabriela,
Tovar dorazil za 1 mesiac
Sme veľmi spokojný,a odporučila by som a neváham objednať ďalšie veci ešte raz Ďakujem
Dobrý deň pani Adriána,
www.mojnabytok.sk -
S nákupom som spokojná, tovar bol doručený v poriadku a v čase ako uvádzali
Dobrý deň pani Anna,
www.mojnabytok.sk -
- Strašne zlata milá pani veľmi dobre poradili , ešte sa pýtala kolegu ci je spokojny s gaučom lebo ma taky istý doma
Odporúčam zatiaľ dobrá skúsenosť.
Dobrý deň pani Veronika,
www.mojnabytok.sk -
- Naozaj je z čoho vyberať
- Ceny oproti konkurencii výborne
- Doprava vlastná, pred dvere, nie žiadny obyčajný kuriér
- Slečny na infolinke vedia poradiť, pomôcť
Ďakujem, s nákupom som veľmi spokojný, určite si nabudúce vyberiem vás
Dobrý deň pán Dominik,
www.mojnabytok.sk -
Určite odporúčam milé jednanie rýchle vybavenie objednávky a rýchle dodanie tovaru veľká spokojnosť.
Dobrý deň pani Tatiana,
www.mojnabytok.sk -
- Dohodnutý tovar bol doručený presne podľa objednávky
- Tvar bol dovezený až pred dom tak sme boli bez starosti veľká výhoda
- Nemáme žiadne pripomienky
Dobrý deň pani Janka,
www.mojnabytok.sk -
Tovar bol doručený podľa dohodnutého termínu maximálna spokojnosť. Posteľ je pekná deti mali radost
Dobrý deň pani Monika,
www.mojnabytok.sk -
- Skvelá komunikácia, ochota a ústretovosť zo strany predajcov. Ak sa vám aj stane, že si objednáte niečo nevhodné, nie je problém s vrátením tovaru (a peňazí).
- Doručenie až domov ich vlastnou dopravou
- Zaujímavé akcie a zľavy
- Ak si na danom e-shope nájdete niečo čo sa vám páči, dlho nerozmýšľajte - zajtra to tam už nemusí byť :)
Pre mňa to bol ešte pred dvoma mesiacmi úplne neznámi obchod, teraz viem, že by som tam nakupoval nábytok určite opakovane. Ďakujem za spoluprácu.
Dobrý deň pán Marek,
Skvelý, spoľahlivý.
Dobrý deň pani Jana,
- Rýchlosť dodania
- Ceny super
- Milý ľudia či už na telefóne alebo kuriér
V obchode už som nakupovala viac krát, vždy som bola spokojná, už mám zariadenu odtiaľto detskú izbu, obývačku, predsieň a terasu. Chystám sa ešte spálňu a určite kúpim u Vás, ďakujem
Dobrý deň pani Vladimíra,
www.mojnabytok.sk -
- Výhodné ceny, kvalitný tovar. Aj šofér bol veľmi milý a ochotný
Dobrý deň pani Alica,
ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že ste spokojná nie len s nákupom u nás ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
objednávku som dostala v poriadku i keď sa mi to zdalo dlhší čas doručenia, ale objednávka bola ok, odporúčam a ďakujem
Dobrý deň pani Milena,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Doba dodania bola 3-5 týždňov, čo bolo z našej strany dodržané. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
- Rýchle doručenie, ešte skôr ako bolo uvedené pri produkte
- Komunikácia
Dobrý deň pani Alexandra,