• Rýchle doručenie
    • Komunikácia
    • Serióznosť
    • Spoľahlivosť

Dobrý deň pani Ľubica,
    ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že ste spokojná nie len s nákupom u nás ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

• Veĺmi pekný stól som spokojná

Dobrý deň pani Vilma,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

• Tovar mi priviezli až domov
    • Nemohla som to vidieť, ani odskúšať na živo

Dobrý deň pani Emília,

• ponuka
    • ceny

Nákup prebehol v poriadku, rovnako aj doručenie.

Dobrý deň pán Ladislav,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

• Doručenie až domov

Dobrý deň pani Darina,

• Super komunikácia
    • Tovar rychlo pripravený k vyzdvihnutiu

Dobrý deň pani Laura,

www.mojnabytok.sk

• Príjemná komunikácia, dobre poradili, snažili sa vo všetkom vyhovieť / doba doručenia hlavne

Dobrý deň pani Karolína,

• Rýchle dodanie tovaru

Dobrý deň pani Kamila,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 10 % k Vašej úplnej spokojnosti.

www.mojnabytok.sk

Dotazník by sa mal posielať až po dodaní tovaru a prevzatí. Takto dopredu sa nedá hodnotiť.

Dobrý deň pani Margita,
    veľmi nás mrzí Vaša recenzia. Dotazník posiela portál Heuréka, nie náš obchod. Vopred upozorňujeme v maily každého zákazníka, aby hodnotil tovar až keď mu bude doručený. Preto je nám ľúto, že ste nám nedali hodnotenie až po prijatí tovaru.

www.mojnabytok.sk

Dodanie mali do 5 pracovných dni. Tovar dodali do 2 dni. Bola som milo prekvapena. Tovar je kvalitný. Šofér veľmi nápomocný.

Dobrý deň pani Oľga,

www.mojnabytok.sk

• Rýchle a bezproblémové doručenie, vyzdvihujem komunikáciu obchodu ohľadne doručenia ako aj presného času doručenia...

Dobrý deň pán Rastislav,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nie len s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

• Spokojnosť 101% !

Dobrý deň pani Zuzana,

všetko ok

Dobrý deň pani Jarmila,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 30 % k Vašej úplnej spokojnosti.

Rýchle dodanie!Tovar top!

Dobrý deň pani Vladimíra,

www.mojnabytok.sk

• Prijemne vystupovanie personálu.
    • Ochota personalu.

Dobrý deň pán Peter,

• Dobrá cena, rýchlosť dodania

Dobrý deň pani Zuzana,
    ďakujeme Vám za Vaše odporúčanie a recenziu. Teší nás, že ste spokojná s nákupom u nás. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

• Komunikácia na profi úrovni, deň pred doručenim mi volali či budem doma, v deň doručenia mi volal kuriér (v dostatočnom časovom predstihu), milí kolektív

Dobrý deň pani Pavlína,

www.mojnabytok.sk

• Rýchle dodanie tovaru, tovar ok

Dobrý deň pani Jana,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 20 % k Vašej úplnej spokojnosti.

• Rýchle dodanie

Tovar mi bo dodaný v priebehu týždňa, veľká spokojnosť.

Dobrý deň pani Mariana,

www.mojnabytok.sk

• Vlastná doprava a telefonický dohovor o doručení deň vopred
    • Odoslanie bolo v rozmedzí počtu dní ako uvádzali

Oceňujem telefonický dohovor o doručení deň vopred. Informovali ma o približnom čase a v deň doručenia volal aj šofér a informoval o približnom čase. Komunikácia či už telefonická alebo mailom bola zrozumiteľná. Tovar prišiel v poriadku.

Dobrý deň pani Veronika,