- Komunikácia
- Serióznosť
- Spoľahlivosť
Dobrý deň pani Ľubica,
ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že ste spokojná nie len s nákupom u nás ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
- Veĺmi pekný stól som spokojná
Dobrý deň pani Vilma,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
- Tovar mi priviezli až domov
- Nemohla som to vidieť, ani odskúšať na živo
Dobrý deň pani Emília,
- ponuka
- ceny
Nákup prebehol v poriadku, rovnako aj doručenie.
Dobrý deň pán Ladislav,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
- Doručenie až domov
Dobrý deň pani Darina,
- Super komunikácia
- Tovar rychlo pripravený k vyzdvihnutiu
Dobrý deň pani Laura,
www.mojnabytok.sk -
- Príjemná komunikácia, dobre poradili, snažili sa vo všetkom vyhovieť / doba doručenia hlavne
Dobrý deň pani Karolína,
- Rýchle dodanie tovaru
Dobrý deň pani Kamila,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 10 % k Vašej úplnej spokojnosti.
www.mojnabytok.sk -
Dotazník by sa mal posielať až po dodaní tovaru a prevzatí. Takto dopredu sa nedá hodnotiť.
Dobrý deň pani Margita,
veľmi nás mrzí Vaša recenzia. Dotazník posiela portál Heuréka, nie náš obchod. Vopred upozorňujeme v maily každého zákazníka, aby hodnotil tovar až keď mu bude doručený. Preto je nám ľúto, že ste nám nedali hodnotenie až po prijatí tovaru.
www.mojnabytok.sk -
Dodanie mali do 5 pracovných dni. Tovar dodali do 2 dni. Bola som milo prekvapena. Tovar je kvalitný. Šofér veľmi nápomocný.
Dobrý deň pani Oľga,
www.mojnabytok.sk -
- Rýchle a bezproblémové doručenie, vyzdvihujem komunikáciu obchodu ohľadne doručenia ako aj presného času doručenia...
Dobrý deň pán Rastislav,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nie len s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
- Spokojnosť 101% !
Dobrý deň pani Zuzana,
všetko ok
Dobrý deň pani Jarmila,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 30 % k Vašej úplnej spokojnosti.
Rýchle dodanie!Tovar top!
Dobrý deň pani Vladimíra,
www.mojnabytok.sk -
- Prijemne vystupovanie personálu.
- Ochota personalu.
Dobrý deň pán Peter,
- Dobrá cena, rýchlosť dodania
Dobrý deň pani Zuzana,
ďakujeme Vám za Vaše odporúčanie a recenziu. Teší nás, že ste spokojná s nákupom u nás. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
- Komunikácia na profi úrovni, deň pred doručenim mi volali či budem doma, v deň doručenia mi volal kuriér (v dostatočnom časovom predstihu), milí kolektív
Dobrý deň pani Pavlína,
www.mojnabytok.sk -
- Rýchle dodanie tovaru, tovar ok
Dobrý deň pani Jana,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 20 % k Vašej úplnej spokojnosti.
www.mojnabytok.sk -
Tovar mi bo dodaný v priebehu týždňa, veľká spokojnosť.
Dobrý deň pani Mariana,
www.mojnabytok.sk -
- Vlastná doprava a telefonický dohovor o doručení deň vopred
- Odoslanie bolo v rozmedzí počtu dní ako uvádzali
Oceňujem telefonický dohovor o doručení deň vopred. Informovali ma o približnom čase a v deň doručenia volal aj šofér a informoval o približnom čase. Komunikácia či už telefonická alebo mailom bola zrozumiteľná. Tovar prišiel v poriadku.
Dobrý deň pani Veronika,
www.mojnabytok.sk