rýchle dodanie tovaru, pekná detská posteľ

dobrá komunikácia, ochota, rýchle dodanie, kvalitný tovar.

Dobrý deň pán Jozef,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

• Veľmi rýchle dodanie

Dobrý deň pani Adriana,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Dúfame, že Vám nábytok bude slúžiť dlhé roky a že v budúcnosti prispejete k Vašej úplnej spokojnosti aj zvyšnými 20 %.

• Rýchle dodanie

Celková spokojnosť

Dobrý deň pán Martin,

www.mojnabytok.sk

Všetko bolo dobré. Včasné doručenie , tovar pekný-je to stolička v demonte, ktorú ešte nemám poskladanú, ale dúfam že bude ok. Dobrá informovanosť o objednávke a dodaní tovaru.

Dobrý deň pani Mariana,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

Má to byť darček,ale keďže dodacia lehota je 6-10týždňov,tak ešte nemôžem hodnotiť.Zatiaľ trochu chaos v komunikácii,ale snáď to bude OK

• Rýchlosť, spoľahlivosť

Dobrý deň pani Jarmila,

• Spiľahlivosť

Tovar mi bol doručený v poriadku a v predpokladaný čas. Ďakujem za spoluprácu a odporúčam Vašu firmu aj seriózne jednanie...

Dobrý deň pani Viera,
    ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že máme takých spokojných zákazníkov ako ste Vy. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

• Veľa tovaru skladom
    • Dobré ceny
    • Montážny návod bol aj na stránke

Široká ponuka za rozumné ceny tak je z čoho vyberať. Vodič bol ochotný a pomohol mi s tovarom až pred vchod, čo sa dnes už tak často nevidí.

Dobrý deň pán Jakub,

www.mojnabytok.sk

Super! Prišiel mi tovar ako sľubovali do 5 pracovných dní. Spokojný !

Dobrý deň pán Milan,

www.mojnabytok.sk

Bolo to bez problémov a rýchle doručenie.

Dobrý deň pán Ivan,

• kvalitný nábytok
    • rýchle doručenie
    • o všetkom som bola informovaná

Dobrý deň pani Jarka,

• Rýchle dodanie tovaru.

Dobrý deň pani Anna,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Dúfame, že Vám nábytok bude slúžiť dlhé roky a že v budúcnosti prispejeme k Vašej úplnej spokojnosti aj zvyšnými 20 %.

• Rýchle dodanie tovaru

Dobrý deň pani Dana,

www.mojnabytok.sk

nedá sa popísať, lebo mi zatiaľ nebol tovar doručený

Dobrý deň pani Zuzana,
    hodnotenie posiela portál HEUREKA, nie náš obchod. Preto v e-maily upozorňujeme každého zákazníka, aby hodnotil tovar až po jeho doručení.

Rýchla a spoľahlivá komunikacia

Dobrý deň pani Iveta,

• Rychle dodanie
    • Ustretovy a ochotny pristup
    • Mile jednanie

Iba pozitivna skusenost, obchod odporucam.

Dobrý deň pani Jana,

www.mojnabytok.sk

• super kontakt s obchodom
    • výborná komunikácia
    • dobré ceny
    • potrebné zaplatiť zálohu

ODPORÚČAM

Dobrý deň pani Jiřina ,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Nakoľko ste si objednali tovar na mieru a volili ste si vlastné farebné prevedenie, tak v takýchto prípadom my ako e-shop máme právo požadovať uhradenie zálohovej platby. Napriek tomu nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

Zatiaľ sa neviem vyjadriť.

Dobrý deň pani Monika,
    ďakujeme Vám za Vaše odporúčanie. Dotazník posiela portál Heureka, a preto v e-maile kontaktujeme každého zákazníka, aby ohodnotil tovar až po jeho doručení.

www.mojnabytok.sk

Milo prekvapena prístupom, rýchlosťou dodania aj kvalitou tovaru. Mám v plane este nakupovať, takze určite odporúčam aj ostatným.

Dobrý deň pani Petra,