Výborný obchod, sme spokojní, dobrá komunikácia.

Dobrý deň pani Veronika,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

• Spoľahlivý obchod

Dobrý deň pani Anna,

• Velky vyber
    • Cena
    • Neskladaju nabytok, montaz si treba zabezpecit

Dobrý deň pán Krištof,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Aktuálne sa špecializujeme na montáž kúpeľňového nábytku. Veríme však, že v budúcnosti rozšírime naše služby o kompletnú montáž. Dúfame, že Vám nábytok bude slúžiť dlhé roky a že v budúcnosti prispejeme k Vašej úplnej spokojnosti aj zvyšnými 20 %.

• Rýchle dodanie
    • Dobrá komunikácia

Som spokojná

Dobrý deň pani Lucia,

• Cena
    • Výber
    • Doprava vo výške 7 eur za malú skrinku je podľa mňa príliš

Dobrý deň pani Daniela,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 20 % k Vašej úplnej spokojnosti.

• komunikácia
    • rýchlosť dodania
    • cena

Dobrý deň pán Peter,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

• Ochota a rýchle vybavenie.

Som veľmi spokojný s vybavením mojej objednávky a šofér čo mi to doviezol je na jednotku. Úplná spokojnosť. S pozdravom ostáva Dušan Hamara Topoľčany.

Dobrý deň pán Dušan,
    ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že máme takých spokojných zákazníkov ako ste Vy. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!

www.mojnabytok.sk

Všetko hodnotím pozitívne, tovar, kvalitu, cenu, dopravu, jednanie. Takýchto obchodov je málo, vynikajúci prístup k zákazníkovi.

Dobrý deň pani Rozália,

• skvelá komunikácia
    • rýchle dodanie

Dobrý deň pani Mária,

www.mojnabytok.sk

• Objednala som si 2 skrinky, jedna je uz zložená. Navod ok. Doprava super,najskor ma informovali vopred kedy mi tovar pride, a kurier bol na minutu presny

V baleni boli suciastky akurat a jedna drevena bola zlomena,takze som musela zohanat novu

Dobrý deň pani Radka,

www.mojnabytok.sk

• Som veľmi spokojná s obchodom, s jeho komunikáciou od vystavenia objednávky až po doručenie. Tovar som si objednala s montážou, bol kvalitne zabalený a doručený mimoriadne príjemným vodičom. Naviac, tovar v skutočnosti predčil obrázok na stránke obchodu.
    • Vybrala som si tovar s montážou, ktorý bol na sklade, takže bol doručený do 7 prac.dní
    • Žiadna zatiaľ...

Určite odporúčam

Dobrý deň pani Viera,

• Spokojnosť

Dobrý deň pani Alena,

www.mojnabytok.sk

• Rýchle doručenie a hlavne spokojnosť s tovarom.

Dobrý deň pani Katarína,

www.mojnabytok.sk

Komunikácia s obchodom dobrá, ešte sme nábytok nezmontovali ale verím, že bude všetko ok

Dobrý deň pani Eva,

www.mojnabytok.sk

• Tovar skladom, dobré ceny, doručenie po predchádzajúcom telefonickom dohovore...

Dobrý deň pán Erik,

Dobrá komunikácia

Dobrý deň pán Peter,
    ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 10 % k Vašej úplnej spokojnosti.

www.mojnabytok.sk

Zatiaľ nemám tovar tak neviem hodnotiť komunikácia medzi obchodom a mnou super

Dobrý deň pani Zuzana,

• Komoda je krasna
    • Kvalita je ok
    • S montážnou si priateľ poradil
    • Spokojna som aj s dorucenim

Dobrý deň pani Stanislava,

• veľký výber