Výborný obchod, sme spokojní, dobrá komunikácia.
Dobrý deň pani Veronika,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojná nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
- Spoľahlivý obchod
Dobrý deň pani Anna,
- Velky vyber
- Neskladaju nabytok, montaz si treba zabezpecit
Dobrý deň pán Krištof,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Aktuálne sa špecializujeme na montáž kúpeľňového nábytku. Veríme však, že v budúcnosti rozšírime naše služby o kompletnú montáž. Dúfame, že Vám nábytok bude slúžiť dlhé roky a že v budúcnosti prispejeme k Vašej úplnej spokojnosti aj zvyšnými 20 %.
- Dobrá komunikácia
Som spokojná
Dobrý deň pani Lucia,
- Výber
- Doprava vo výške 7 eur za malú skrinku je podľa mňa príliš
Dobrý deň pani Daniela,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 20 % k Vašej úplnej spokojnosti.
- komunikácia
- rýchlosť dodania
Dobrý deň pán Peter,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste spokojný nielen s tovarom, ktorý ste si objednali ale aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
- Ochota a rýchle vybavenie.
Som veľmi spokojný s vybavením mojej objednávky a šofér čo mi to doviezol je na jednotku. Úplná spokojnosť. S pozdravom ostáva Dušan Hamara Topoľčany.
Dobrý deň pán Dušan,
ďakujeme Vám za spríjemnenie dňa Vašou recenziou a odporúčaním. Veľmi nás teší, že máme takých spokojných zákazníkov ako ste Vy. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
www.mojnabytok.sk -
Všetko hodnotím pozitívne, tovar, kvalitu, cenu, dopravu, jednanie. Takýchto obchodov je málo, vynikajúci prístup k zákazníkovi.
Dobrý deň pani Rozália,
- skvelá komunikácia
- rýchle dodanie
Dobrý deň pani Mária,
www.mojnabytok.sk -
- Objednala som si 2 skrinky, jedna je uz zložená. Navod ok. Doprava super,najskor ma informovali vopred kedy mi tovar pride, a kurier bol na minutu presny
V baleni boli suciastky akurat a jedna drevena bola zlomena,takze som musela zohanat novu
Dobrý deň pani Radka,
www.mojnabytok.sk -
- Som veľmi spokojná s obchodom, s jeho komunikáciou od vystavenia objednávky až po doručenie. Tovar som si objednala s montážou, bol kvalitne zabalený a doručený mimoriadne príjemným vodičom. Naviac, tovar v skutočnosti predčil obrázok na stránke obchodu.
- Vybrala som si tovar s montážou, ktorý bol na sklade, takže bol doručený do 7 prac.dní
- Žiadna zatiaľ...
Určite odporúčam
Dobrý deň pani Viera,
- Spokojnosť
Dobrý deň pani Alena,
www.mojnabytok.sk -
- Rýchle doručenie a hlavne spokojnosť s tovarom.
Dobrý deň pani Katarína,
www.mojnabytok.sk -
Komunikácia s obchodom dobrá, ešte sme nábytok nezmontovali ale verím, že bude všetko ok
Dobrý deň pani Eva,
www.mojnabytok.sk -
- Tovar skladom, dobré ceny, doručenie po predchádzajúcom telefonickom dohovore...
Dobrý deň pán Erik,
Dobrá komunikácia
Dobrý deň pán Peter,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a odporúčanie. Veríme, že Vám bude nábytok slúžiť po dlhé roky a v budúcnosti pridáte aj zvyšných 10 % k Vašej úplnej spokojnosti.
www.mojnabytok.sk -
Zatiaľ nemám tovar tak neviem hodnotiť komunikácia medzi obchodom a mnou super
Dobrý deň pani Zuzana,
- Komoda je krasna
- Kvalita je ok
- S montážnou si priateľ poradil
- Spokojna som aj s dorucenim
Dobrý deň pani Stanislava,
- veľký výber