Pri zistení, že služba Génius je vlastne dlhodobý prenájom telefónu, som svoju objednávku stornovala s tým, že si telefón objednám bez tejto služby, čiže zakúpim. Samozrejme, že bez služby Génius nastávajú komplikácie. Tovar sa dá zaplatiť iba kartou online a práve v tom čase mali technické problémy a kartou sa zaplatiť nedalo. Čiže obchod prišiel o objednávku kvôli tomu, že vymýšľajú hlúposti s nejakým prenájmom.
- Treba davat pozor na to ci si to kupujete alebo prenajimate! SLUZBA GENIUS JE PRENAJOM nikde nieje o nej napisane tak davajte pozor
- to najhorsie co sa mi na internetovom obchode mohlo stat ze som si objednal prave tu!" tovar mali dorucit do 2-3 prac. dni cize do pondelka najneskor a v pondelok mi pride e-mail ze je to zrusene a posielaju mi 5e poukaz na dalsi nakup. este ze som objednaval na dobierku,ktovie ako by to dopadlo :(
- zavadzanie zakaznika :(
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie a za chybu na sklade. Kontaktovali sme Vás na druhý pracovný deň, keď sme obdržali informácie o nedostupnosti Vami objednaného tovaru. Následne sme Vašu objednávku na tretí pracovný deň stornovali. Ako ospravedlnenie z našej strany Vám bol odoslaný zľavový kupón na novú objednávku v našom e-shope.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za prípadné komplikácie.
V prípade ak by ste čokoľvek potrebovali, tak sme tu pre Vás na tel.: 055/2220123 alebo na e-maily: [email protected]. Ďakujeme. S pozdravom bestcena.sk -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.4.2 OP Heureka.
- Na tovar som čakala 7 dni a majú písané tovar skladom sú to klamári nikdy viac .
Dobrý deň p. Zuzi,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Prostredníctvom internetovej stránky www.bestcena.sk sme od Vás prijali objednávku na mobilný telefón. Pri vytváraní objednávky ste si zvolili spôsob platby vopred prevodom na naše číslo účtu „Platba na účet“. Následne sme Vás prosili o vykonanie danej úhrady, aby sme Vám tovar mohli odoslať na Vašu adresu. Platbu sme od Vás žiaľ neobdržali. Z daného dôvodu bola Vaša objednávka stornovaná.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za prípadné komplikácie.
- Tovar nemali na sklade aj keď na ich stránke bolo uvedené že ho majú. Nedali mi nič vedieť až keď som sa informoval, že tovar by som už mal mať tak sa mi ospravedlnili a stornovali objednávku, že tovar nevedia zohnať.
Dobrý deň p. Laco,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie a za chybu na sklade. Kontaktovali ste nás na druhý pracovný deň, keď sme obdržali informácie o nedostupnosti tovaru. Následne sme Vašu objednávku stornovali, ale ako ospravedlnenie z našej strany Vám bol odoslaný zľavový kupón na novú objednávku v našom e-shope.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za prípadné komplikácie.
Pri objednávke som zadala nákup na firmu a napriek tomu mi bola faktúra doručená na súkromnú osobu. Pri upozornení mi bolo povedané že spätne to nejde zmeniť a mám tovar vrátiť a kúpiť znova. Naozaj nemám čas na to aby som nákup čo mal trvať 2-3 dni aj s doručením riešila ďalej. Týmto spôsobom neodporúčam nákup firmám nakoľko zjavne táto funkcia nefunguje ako má.
Dobrý deň p. Veronika,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Dňa 24.05.2018 sme prijali elektronickú objednávku vytvorenú na súkromnú osobu, bez fakturačných údajov ako názov spoločnosti, IĆO, DIČ .... Taktiež aj v konfirmačnom e-maile, ktorý ste obdržali hneď po vytvorení objednávky je uvedená iba súkromná osoba. Faktúru nie je možné dodatočne meniť nakoľko pre súkromné (fyzické) osoby platia odlišné podmienky ako pre právnické osoby (podnikateľov). Tovar je možné samozrejme vrátiť ako sme Vás už informovali a je možnosť vytvoriť objednávku na firmu, kde je potrebné uviesť fakturačné údaje ....
Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie.
- Dobre ceny a rýchle dodanie tovaru.
Kupovala som tu prvý raz a môžem povedať že som milo prekvapena dodaním tovaru a aj komunikácia zo zákazníkmi je príjemna. Nemám nič čo by som mohla vytknúť.
- Pomalé dodanie , chyby v sklade
Dobrý deň p. David,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Vašu objednávku sme prijali 09.05.2018 po 22:00, následne sme čakali na pripísanie platby na naše číslo účtu, nakoľko ste si zvolili spôsob platby „Platba na účet“. Platbu sme zaevidovali 11.05.2018 (piatok). Dodacia doba je cca 2-3 pracovné dni od pripísania platby na naše číslo účtu. Tovar Vám bol odoslaný dňa 15.05.2018 (utorok) s doručením na 16.05.2018 (streda).
Samozrejme snažíme sa zlepšovať naše služby a doručovať tovar v čo najkratšom čase.
Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie.
Neviem gde se vzali ze som kupil xaomi,NE KUPIL SOM NIC,ze som pozrel nieco a hned som nakupil?ne nute ludi abi nakupovali!!!
Dobrý deň p. Danken,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Dňa 23.04.2018 o 10:08 sme prijali objednávku na mobilný telefón. Vaša objednávka bola ešte v daný deň vybavená a tovar bol vyexpedovaný zo skladu. Dňa 24.04.2018 bola zásielka z Vašej strany prevzatá na adrese, ktorú ste uviedli. Naša spoločnosť nenúti zákazníkov objednávať u nás tovar, ale samozrejme sme radi, ak sa zákazníci svojvoľne rozhodnú a objednajú tovar práve u nás.
Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie.
Hodnotenia uzivatelov vyzerali dobre tak som to zariskoval a objednal s pre mna neznameho obchodu Samsung NOTE 8. V objednavke som do poznamky uviedol ze si prosim zaslat balenie s neporeusenymi plombami vyrobcu. Samozrejme ked tovar prisiel (STREDA) plomby na krabici od telefonu boli dve a obe boli prerezane nozikom uz za mna pracovnykmi obchodu. Telefon vyzeral byt novy ale clovek uz nema tu istotu ci nejde o nejaky opravovany kus, vrateny a podobne. Ale zrejme sa neobtazovali precitat si ani moju poznamku alebo ju jednoducho ignorovali. Ked som volal na infolinku pani po mne chcela foto balenia a vraj potom mozme riesit reklamaciu co som teda nepohopil naco. Nasledne som napisal aj e-mail do obchodu hned ten den. Nasledne mi ponukli dodatocnu zlavu s ceny telefonu 5% alebo mozem vratit tovar s tym ze poslu kuriera na vlastne naklady. Vyuzil som teda odstupenie od zmluvy. O dva dni (to bol PIATOK) prisiel kurier a telefon vzal spat do obchodu. V Pondelok mi aj poslali peniaze nazad takze v Utorok boli na ucte. Takze s tohoto hladiska je to super, urobili chybu a peniaze vratili ihned. Ale neodporucam obchod preto ze keby mi poslali tovar riade zabaleny od vyrobcu alebo ak by sa ma spytali ci chcem tovar ktory uz bol otvoreny, tato chyba by sa nestala. Tovar som nakoniec objednal s ineho e-shopu, este lacnejsie a vsetko bolo v poriadku.
Dobrý deň p. SmiLey,
- Dobre ceny
- Kupoval som novy tovar, bol mi vsak doruceny pouzity
Kupoval som Samsung A8 dual. V popise stalo - novy. Bol mi vsak doruceny pouzity tovar. Predajca najskor deklaroval, ze sa jedna o rozbaleny tovar za ucelom kontroly. Co vsak je absolutna blbost, folia na displeji bola viacnasobne odlepena a nalepena, sluchadla rozbalene, telefon uz bol spusteny - ziadne uvodne nastavenia, atd. dokumentacia iba v madarcine, cele menu na mna nieco skusalo v madarcine. Odstupil som od kupnej zmluvy. Peniaze mi boli celkom rychlo vratene na ucet. Chcel som to vymenit za novy kus, ale udajne nebol skladom. Mam pocit, ze to bol tovar stiahuty od HU operatora, pripadne nejaka madarska predvadzacka alebo vrateny tovar v zakonnej lehote. Zhrnutie - ak ide niekomu o cenu a neriesi povod a historiu tovaru, moze nakupovat. Ak niekto pozaduje novy tovar, treba sa poobzerat inde. Pre bestena, cislo objednavky je 22739.
Dobrý deň p. Beetle,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Ponúkame tovar európskej distribúcie, danú informáciu uvádzame aj na našej internetovej stránke a spolupracujeme s najprestížnejšími európskymi dodávateľmi. Tovar je originál zabalený priamo od dodávateľa (výrobcu). Ponúkame iba nový a nepoužívaný tovar, výstavné kusy nemáme v ponuke na našej internetovej stránke. Niektoré kusy sú náhodne kontrolované našimi skladníkmi (veľmi nízke percento), či obsahujú príslušenstvo ako uvádza náš dodávateľ. Kontaktovali sme už aj nášho dodávateľa a požiadali o prešetrenie Vami obdržaného tovaru, aby sa podobné prípady neopakovali. Skladové zásoby sa nám neustále menia a akonáhle nejaký tovar nie je k dispozícií, tak je automatický stiahnutý (vypnutý) aj z našej stránky.
- dodanie
Vyberal som aj na zaklade pozitivnych recenzii o rychlosti dodania, bohuzial ostal som velmi sklamany. Objednaval som v stredu vecer, objednavku mi kurier doniesol o 6 dni v utorok v neskorych poobednajsich hodinach. Nabuduce budem velmi zvazovat, ci si nieco znova objednam z vasho eshopu.
Dobrý deň p. Tomas,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Objednávka bola vytvorená v stredu o 23:23, následne hneď vo štvrtok ráno sme Vašu objednávku spracovali a informovali sme Vás prostredníctvom e-mailu. V piatok sme Vám odosielali tovar na Vami uvedenú adresu s doručením na pondelok, taktiež sme Vám odoslali odkaz na sledovanie zásielky u prepravnej spoločnosti (kde sa Váš balíček aktuálne nachádza). Kuriér Vás prosím v priebehu pondelkového dňa nekontaktoval? Nakoľko od Vás nemáme žiadnu spätnú väzbu ohľadom komplikácií s doručovaním zásielky. Na našej internetovej stránke uvádzame termín dodania 2-3 pracovné dni pre objednávky prijaté do 13:00 v pracovné dni.
- Rychlost
Telefony su lacne, ale je to preto lebo predavaju vystavne/pouzite kusy. Zakaznik to ma moznost vidiet na "originalnom" baleni na ktorom su znamky po otvarani, krabica je spinava. Co sa tyka plomby na krabici tak tie bud chybaju alebo vam to poslu s odlepenymi plombami co je uz troska moc... Telefon vyzera neposkodeny, ale jeho obal ma znamky pouzivania. Ak chcete lacny telefon a nevadi vam ze bol pouzity ako vystavny kus odporucam, ak chcete mat istotu ze mate telefon neotvoreny od vyroby rozhodne tento eshop neodporucam apropo preco by tie telefony boli tak lacne.
- dobra cena
- tovar mali skladom, cena bola o 150 eur nizsia ako v ostatnych obchodoch, a zrusili objednavku z dovodu ze akcia skoncila. ziadna akcia nebola, napisali zlu cenu a potom z ich chyby mi zrusili objednavku.
ceny maju fajn, ale robia chyby pri uvadzani cien, a potom zrusia objednavku z dovodu ze akcia na tovat uz skoncila (ked som objednal tovar mali skladom 4+ kusov a cena bola o 150 eur nizsia, predpokladam ze niekto zle naodhil cenu, takze nebola ziadna akcia). Uz som mal par krat v inych obchodoch ze mali uvedenu zlu cenu, ja som chcel kupit tovat kvoli cene, potom pri pokladni zistili ze cena je zla ale predali mi za tu cenu (to ze potom opravili cenu to je v poriadku). Za takyto pristup ja si cenim obchod, ale tento obchod mi zrusil objednavku a opravili cenu. Neodporucam.
Dobrý deň p. Zoli,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Vaša objednávka bola stornovaná ihneď po vytvorení objednávky, nakoľko sa tovar vypredal. O danej skutočnosti sme Vás ihneď informovali. Ako ospravedlnenie Vám bol taktiež poskytnutý zľavový kupón, ktorý môžete využiť pri novej objednávke v našom e-shope.
Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie.
- ,,vsetok tovar na sklade''aspon to tak uvadzaju.Ja som objednal asi pred 10 dnami a do dnesneho dna nic.Po mojej urgencii mam tovar slubeny do 11.5.
Dobrý deň p. Gogo,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Po vytvorení objednávky sme Vás informovali, že pri danej objednávke dôjde k oneskoreniu expedície tovaru a že o presnom termíne doručenia Vás ešte budeme informovať. Následne prebehla aj telefonická komunikácia. V priebehu najbližších dní (utorok/streda/štvrtok)Vám bude poskytnuté sledovacie číslo zásielky od nášho prepravcu a následne Vám bude tovar doručený.
- ziadne
- mne predali rozbaleny pouzity smartfon.
Objednal som si novy tovar, prisiel mi pouzity, rozbaleny smartfon. Objednavku som zrusil, peniaze mi nastastie vratili spat.
O smartfon som mal nadalej zaujem, z tohto obchodu ho ale nie je mozne t.c. objednat - nie je na sklade. Zda sa teda, ze mali na sklade jeden rozbaleny a ten ponukali ako novy tovar.
Tento obchod urcite neodporucam.Reakcia obchodu Bestcena.sk
Dobrý deň p. Matus,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Telefóny nakupujeme v celej EÚ, kde je najlepšia cena na trhu. Pred odosielaním tovaru balenie nerozbaľujeme a nekontrolujeme (iba niekedy náhodne), preto zákazník obdrží úplne nový tovar. Motorola mobilné telefóny nemajú plombu na balení (krabičke). Vrátený tovar od zákazníkom ponúkame iba v aukciách od 1 eura napr. na ebay, ale neponúkame na našich stránkach ako nový tovar.
Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie.
- telefón doručený v nastavení "gréčtina" to je parádna maturita.
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Telefóny nakupujeme v celej EÚ, kde je najlepšia cena na trhu. Pred odosielaním tovaru balenie nerozbaľujeme a nekontrolujeme (iba niekedy náhodne), preto zákazník obdrží úplne nový tovar. Za gréčtinu sa Vám ospravedlňujeme, nebolo to naschvál, ale model Microsoft Lumia 650 White, bol dostupný za dobrú cenu práve v Grécku. Mobilný telefón funguje rovnako ako SK distribúcia, má plnú záruku od výrobcu a aj od nás, software je rovnaký a obsahuje SK menu.
Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie.
- Dodacia doba nezodpoveda tvrdeniam obchodu
Cena tovaru bola v pohode co sa o dodaciej dobe hovorit neda, samotne dorucenie v pohode.
Dobrý deň p. Cyro,
v prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať za Vašu recenziu.
Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie, naozaj v tento predvianočný čas všetko aj nám trvá dlhšie. Samozrejme pracujeme na tom, aby dodacia doba bola čo najkratšia. Dodacia doba je uvedená na našej stránke v sekcii DOPRAVA TOVARU a taktiež aj pri každom jednom produkte. Niektoré produkty máme ihneď skladom a niektoré sú iba na objednávku. Samozrejme sa stále snažíme zlepšovať naše služby a snažíme sa pre každého nášho zákazníka urobiť z našej strany maximum. Ospravedlňujeme sa Vám za prípadné komplikácie a odosielame Vám do e-mailu, zľavový kód, ktorý môžete využiť pri vytváraní ďalšej objednávky v našom e-shope. Prosim Vás prijmite naše ospravedlnenie.