- Malo tovaru a drahší ako v inych obchodoch
Reakcia obchodu Bestcena.sk
Dobry den p. Šaman, chceli by sme sa Vám poďakovať za Váš názor a zároveň by sme Vás chceli poprosiť o odpoveď, aký ďalší sortiment by sme podľa Vás mali čo najskôr zaradiť do našej ponuky, poprípade skúste navrhnúť nejaké konkrétne modely. Odpoveď nám prosím Vás napíšte na [email protected] . Ďakujeme.
- Nie predaj, ale prenájom tovaru.
Nech si najprv dobre prečítajú obchodné podmienky!
- Chaos v logistike
Čo najďalej preč
- tovar bol doručený v neoriginálnom balení ktoré bolo poškodené a zaslaný ventilátor bol už používaný čo považujem za škandalózne. zrejme absentuje kontrola dodávateľov. čakám na výsledok a spôsob riešenia reklamácie , čo považujem za rozhodujúce kritérium pri následnom hodnotení internetového obchodu.
- Nizku cenu
- Neserioznost!
Ak budete mat STASTIE, tak kupite lacno, inac obchod neodporucam! Tovar mi bol zaslany v rozpucenej krabici, polatanej lepicou paskou. Co je horsie, tovar bol stary, uplne zozltnuty od slnka, pravdepodobne aj pouzity. Hned som ho vratil a absolvoval papirovanie. Teraz cakam na vratenie penazi. Som zvedavy ako dlho to bude trvat! Komunikacia s predajcom je na dobrej urovni.
- nizssia cena
- maly vyber
telefonicka komunikacia s asistentkou bola strasna. nechapem, ako tam niekoho takeho afektovaneho a spomaleneho mohli zamestnat. myslela som, ze sa mi nieco stane oba razy, co sme spolu telefonovali. ona vobec nevie telefonovat!
jedinou vyhodou je nizsia cena. o kvalite nemozem rozpravat, nakolko je to uz skoro pol mesiaca, co som zaplatila objednavku elektronicky a stale mi nic neprislo.
navyse mate dlhe cislo objednavky - ktore sa vklada ako VS - nezmestilo sa mi cele do kolonky, tak som ho vpisala aj do spravy pre adresata.