Reklama

Neodporúčam dodanie píšu 3-5 dni objednávka prišla na 6 deň v dnešnej dobe je to dlhá čakacia doba

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup. Mrzí nás Vaša nespokojnosť, pretože podľa dostupných údajov ste si objednávku zadali v stredu, 3.12., v podvečer. Už v sobotu 6.12. bola nami zásielka zabalená a čakala na vyzdvihnutie dopravcom. Podľa informácii z aplikácie dopravcu, už 8.12., v pondelok dopoludnia, Vás zásielka čakala na zvolenom odbernom mieste, čiže na tretí pracovný deň, čo je - napriek predvianočnému obdobiu, kedy informujeme o tom, že doručenie sa môže oproti bežným termínom predĺžiť - presne podľa informácií, ktoré uvádzame pri produktoch.
    Rozumieme, že sa Vám to môže zdať pridlho, ale snažíme sa robiť všetko pre to, aby sme vaše objednávky odovzdali kuriérskym spoločnostiam čo najskôr, aby ste ich obdržali čo najskôr aj vy.
    Ďakujeme za pochopenie.

Mám len dobré skúsenosti, spolahlivy obchod.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme úprimne za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vaše milé slová! Veľmi si to vážime! ❤

• Nedostala som tovar, co som vyplatila

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, no Vaša recenzia nás zaskočila. Nie je možné, že prišlo k nejakému nedorozumeniu? Doteraz neevidujeme pri Vašej objednávke žiadny problém a podľa informácií z aplikácie dopravcu, bol Váš balíček 28.11. úspešne doručený a vyzdvihnutý z Vami zvoleného odberného miesta.
    Pokiaľ máte so zásielkou nejaký problém, reklamovať môžete aj u dopravcu, prípadne vždy viete kontaktovať naše oddelenie pre zákaznícku podporu, či už telefonicky, mailom, alebo prostredníctvom chatu na stránke a nájdeme nejaké riešenie.
    Ďakujeme za pochopenie.

Skúsenosti s obchodom mám dobré, vždy mi tovar bol doručený, resp. som si ho vzala osobne. Preferujem osobný odber.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, vysoké hodnotenie a Vašu pozitívnu recenziu. Teší nás, že Vám vieme vyhovieť osobným odberom :)

rýchle dodanie, prehľadná stránka obchodu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Urobili ste nám radosť :)

• rýchle dodanie
    • dobrý výber šperkov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vaše pozitívne slová v recenzii. Teší nás čítať si to :)

• rychle bezpecne dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a hodnotenie :)

• Dobry výber
    • Kvalitné produkty

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Potešili ste nás :)

• Náramok bol do 2 dní doručený na predajni, rýchly dovoz aj vyzdvihnutie bez čakania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu.

• využila som zľavovú akciu, s tovarom spokojnosť
    • pre mňa absolútne nepochopiteľné vyžadovať platbu v hotovosti- pri odbere objednávky z eshopu; požiadavka hotovosti je uvedená aj na predajni, kde som pri inej kúpe nakoniec mohla platiť kartou, čo pri objednávkach z eshopu vôbec nepripúšťajú- tak dúfam, že bude schválený zákon, ktorý obchodníkom prikáže mať bezhotovostné platby! pre mňa ako zákazníka je to absolútny diskomfort.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie, rovnako ako za podnetné návrhy na zlepšenie.

• Krásny tovar, kúpený za super zľavu
    • Pekne darčekové balenie na každý zakúpený kus

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, krásne hodnotenie, odporúčanie a Vaše milé slová v recenzii. Veľmi si to vážime a tešíme sa :)

spokojnosť a super cena

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a odporúčanie. Vaša spokojnosť nám robí radosť :)

• Vysoky pocet druhov tovaru k dispozicii k nahliadnutiu ihned, ziadny problem pri objednavke tovaru, dorucenie za par dni, bezproblemove prevzatie v zasielkovni
    • Nemam ziadne vyhrady

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú, pozitívnu a opisnú recenziu :) Potešili ste nás.

veľká spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• eshopovu objednávku možno prebrať na vydajnom mieste, skontrolovať tovar, skúsiť tovar rozhodnúť sa.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu kladnú recenziu. Teší nás, že Vám vyhovuje možnosť osobného odberu v niektorej z našich predajní. Dovidenia :)

Celý nákup bez problému.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, vysoké hodnotenie a Vaše odporúčanie. Teší nás, že bolo všetko v poriadku :)

veľká spokojnosť....

Reakcia obchodu SOFIA

Tovar stale nie je doruceny
    Podala som staznost na packetu
    Doteraz ziadna odozva

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, no mrzí nás, že náš obchod neodporúčate. Vašu objednávku sme odoslali promptne, no nastal technický problém v boxe dopravcu. O tomto probléme ste nás informovali cez našu linku zákazníckej podpory a my sme hneď kontaktovali dopravcu a Vašu situáciu stále riešime a snažíme sa, aby ste mali svoju objednávku čo najskôr u seba. Veríme, že sa situácia čoskoro vyrieši. Ďakujeme za pochopenie.

Nakupujem často a odporúčam ,kvalitny tovar,príjemný prístup a ochota vždy poradiť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a za Vašu pozitívnu a milú recenziu - od stálych zákazníkov si to veľmi považujeme ❤

Bleskovo pripravená objednávka na vyzdvihnutie. Ďakujem!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladné hodnotenie v recenzii a odporúčanie.