Kúpila som dva produkty,ale bolo mi to zabalené všetko spolu.Chcela som to darovať dvom osobám.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a spätnú väzbu - veľmi nás mrzí, že Vám balenie produktov nevyhovovalo. Štandardne balíme viac položiek do jedného balíčka – táto informácia je uvedená aj v košíku pri objednávke. Ak si zákazník želá zabaliť produkty samostatne, stačí nám k objednávke doplniť krátku poznámku a radi vyhovieme. Je nám ľúto, že sa to v tomto prípade neudialo podľa Vašich predstáv.
Veríme, že aj napriek tomuto nedorozumeniu urobia darčeky radosť. -
Tovar bol doruceny rychlo, a prisiel pekne darcekovo zabaleny a aj nausnice su ako na obrazku, takze spokojnost. Urcite objednam znova.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že s nami máte dobré skúsenosti a že sa k nám plánujete vrátiť ☺
- Komunikácia super ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a milé slová v recenzii. Potešili ste nás ❤
- Veľmi rada u nich nakupujem,a som veľmi spokojná s objednávkou,každý deň mi prišiel e-mail o tom ako je na tom produkt takže som mala prehľad,pokiaľ niekto uvažuje nad objednaním,tak ja iba odporúčam
- Nemám
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše jednoznačné odporúčanie. Vážime si Vašich milých slov na náš e-shop, veľmi ste nás potešili ❤
Po objednaní tovaru cez e-shop, následne vyzdvihnutie na predajni a zaplatení vám príde na druhý deň do emailu ponuka zo zľavami na eshope a zrazu váš tovar ešte lacnejší než ste kúpili. Je to riadny podvod na zákazníkov. Nejde o sumu ale o princíp.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, no mrzí nás, že vo Vás zanechal nepríjemný pocit.
Radi by sme Vás však ubezpečili, že nejde o žiadny podvod – naše marketingové kampane a zľavové akcie sú plánované vopred a odosielajú sa automaticky všetkým registrovaným zákazníkom. Môže sa preto stať, že sa časovo pretínajú s určitými nákupmi. Ďakujeme za pochopenie. -
- Super, že je osobný odber v predajni.
Prístup v obchode vynikajúci.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Teší nás, že Vám možnosť osobného odberu vyhovuje, a ďakujeme za Vaše milé ocenenie našich kolegýň.
- Vždy spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a vysoké hodnotenie. Veľmi si vážime, že sa k nám radi vraciate – je to pre nás najväčšie ocenenie :)
Mám len dobré skúsenosti s tovarom a zároveň aj s eshop Sofia vždy rýchlo dodané bez chyby . Ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vaše milé slová v recenzii. Teší nás, že sa k nám radi vraciate – je to pre nás krásna spätná väzba. ❤️
- Pekne zabalene v krabičke aj taštičke aj malá čokoládka pre potešenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Potešili ste nás :)
- Najlepší obchod, ktorý sa zaoberá šperkami Pandora. Vždy rýchle doručenie, reklamácie alebo výmeny sú vybavené extra rýchlo. Môžem len odporučiť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme srdečne za nákup a ešte viac za Vašu recenziu. Veľmi si to vážime a teší nás, keď aj vy vidíte náš zápal do toho, čo robíme ❤
Mile ochotne predavacky v Bory Mall, objednavka bola do jedneho dna na mieste vyzdvihnutia:)Skvele!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup a hlavne za milé slová v recenzii. Tešíme sa :)
Mila a ochotna pani predavacka, poradila, pomohla
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milé slová vo Vašej recenzii :)
Obchod je ľahko dostupný v centre mesta.
Milá obsluha. Nikdy dlho nečakám.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu pozitívne recenziu.
Veľmi rýchle dodanie, príjemná a nápomocná obsluha v predajni Sofia.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a milé slová v recenzii. Potešili ste nás.
Rychle vybavenie a rychle ododlanie objednavky.Pekne zabalene a dodane.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie a milé slová v recenzii, ktorými ste nás potešili :)
- Rýchle a spoľahlivé doručenie.
- Pekné šperky za skvelú cenu.
Maximálna spokojnosť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Vážime si to!
- Rýchlosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)
- Super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a odporúčanie. Vaše "super" nás veľmi potešilo :)
super nakupovanie, ústretový personál
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a krásne slová v recenzii. Veľmi ste nás potešili ❤
- Rýchle dodanie tovaru
- Platba hotovostou
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)