Reklama

• Mohla som si tovar vyskusat a personal mi poradil, ako sa starat o sperk.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a Vaše odporúčanie. Teší nás, že sa Vám možnosť osobného odberu páči a vidíte v nej výhody.

som spokojená , tovar dorazil rýchlo

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a milé slová v recenzii. Tešíme sa, že nákup u nás bol k Vašej spokojnosti :)

• Je nádherný....není čo iné dodať ❤️

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a milé hodnotenie. Prajeme veľa radosti s našimi šperkami :)

Nákup pohodlný z domova,žiadne nehanie po obchodoch.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu a odporúčanie. Teší nás, že Vám vieme zabezpečiť pohodlné nakupovanie :)

• Super.
    • Kvalitné veci.

Super. Veľká spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívne hodnotenie a Vaše odporúčanie :)

Bolo všetko ok, až na to že produkt bol trošku špinavý..

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a odporúčanie, ktoré ste nám dali aj napriek nedostatku. Veľmi nás mrzí, že produkt k vám dorazil mierne znečistený – takýto stav určite nezodpovedá našim štandardom a urobíme všetko pre to, aby sa podobná situácia neopakovala. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a veríme, že Vás pri ďalšom nákupe potešíme bezchybným stavom produktov.

• Kúpila som si prsten nemáte väčšie veľkosti vo väčšine prípadov. Tak som ho Kúpila so zamerom že ho dám zväčšiť veľmi sa mi páčil. Dala som ho zväčšiť v rámci obchodu Sofia. Odpoveď bola nedá sa zväčšiť ani sa nedajú vrátiť peniaze. Toto nie je profesionálne jednanie. Zákazník má právo na vrátenie peňazí ak tovar nepoužíval a nie je možná jeho zväčšenie.
    • Nespokojnosť zlý pocit mam peniaze v kupónov neviem si kúpiť žiaden iný orsten ktorý by sa mi pacil

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, aj keď nás mrzí, že nedopadol podľa Vašich predstáv a že máte z celej situácie nepríjemný pocit. Prsteň, ktorý ste si vybrali, je však vyrobený z jedinečnej PANDORA zmesi kovov, práve kvôli tomuto špecifickému materiálu nie je možná jeho úprava.
    Darčekové poukážky, ktoré ste od nás obdržali, však majú neobmedzenú platnosť, prípadne ich môžete darovať aj niekomu blízkemu, ak by vám aktuálne nič nepadlo do oka.
    Mrzí nás, že sme tentokrát nedokázali naplniť vaše očakávania, a veríme, že v budúcnosti budeme mať príležitosť napraviť tento dojem a poskytnúť vám kvalitnejšiu zákaznícku skúsenosť - napríklad, v sortimente prsteňov SOFIA máme v ponuke aj väčšie veľkosti.
    Ďakujeme za pochopenie.

• objednaný tovar som si mohla pozrieť a rozhodnúť sa
    • milé a ústretové predavačky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii - potešili ste nás ❤

• Rýchle dodanie ,veľký výber tovaru,primerané ceny.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a krásne hodnotenie v recenzii :)

Zatial spokojna odporučam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a jednoznačné odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• spoľahlivosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vážime si to!

rychly, bezkonfliktny...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za milú recenziu, Vaše odporúčanie a vysoké hodnotenie. Vážime si to.

široký výber, zľavy, rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a kladnú recenziu. Potešili ste nás.

• Rýchly, spoľahlivý obchod.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše milé hodnotenie. Potešilo nás a veľmi si to vážime :)

• Krásne šperky.
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a pozitívnu recenziu :)

Tovar prišiel pekne zabalený s darčekovou taštičkou, veľmi rýchlo myslím že do troch pracovných dní ,absolútna ,absolútna spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme veľmi za milé hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nám vždy urobí radosť :)

• Tovar je taky ako na obrazku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

Spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a hodnotenie. Vaša spokojnosť nás teší :)

Šperk je veľmi pekný.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám šperk páčil :)

• Dobra kvalita
    • Dobre ceny

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a pozitívnu recenziu. Potešili ste nás!