- Rýchle dodanie,dobrá komunikácia.
- Môžete tovar nechať v predajni, ak nie je vhodný.
Vždy spokojnosť aj ústretovosť, odporúčam.
- super sortiment
- prijateľné ceny
- rýchle dodanie
- Deň pred datom doručenie napísali mi že bola chyba a tovar nemajú v sklade …
Rýchle dodanie
- 100% spokojnosť
- Zavádzanie ohľadom uplatnenia bodov
Cez týždeň som prišla do predajne Sofia v Avione. Hľadala som zlate náušnice s perlou. Predavačka mi povedala, že na predajni tovar nemajú a že si ho mám objednať cez internet. Informovala som ju, že si chcem ale uplatniť body, ktoré už niekoľko rokov zbieram a stále si ich nemám ako uplatniť. Povedala že si ich môžem uplatniť. Po tom ako som ich objednala cez internet, dala som si doručenie do obchodu. Pri vyzdvihnuti s následnou platbou som vytiahla kupón so 40 Sofia nálepkami a chcela som si využiť pri nákupe. Bolo mi to zamietnuté, pretože nákup bol online. Pýtam sa, kedy si môžem tie bodíky uplatniť? Stále samé prekážky… platí iba pri nákupe Sofia značky, platí iba pri nákupe priamo v obchode, platí iba pri nákupe v párne dni v týždni a neviem čo. Mám ich toľko, že nemám čo s nimi robiť, ale využiť ich nemôžem, lebo stále sa nájdu výhovorky, prečo sa to neda. Definitívne končím s nákupom v Sofii.
- Výber produktov a ceny
- Milé, veľmi ústretové jednanie
Ústretové jednanie. Potrebovala som zmeniť objednávku a vôbec s tým nebol problém. Komunikácia bola skvelá, pani veľmi milá a ochotná.
- Pani predávacka moc preafektovana , ale asi ju to veľmi baví
Všetko v poriadku, rýchle bezproblémové doručenie, sladký darček, veľmi milý a rýchly zákazníčky servis. Určite odporúčam.
- Maximálna spokojnosť, rýchle vybavenie objednávky.
- Rychle dodanie
Výhoda, rýchly nákup, supet
Tovar veľmi pekne zabalený, pribalené taštičky. A technicky všetko OK. Odporúčam
- Osobným prevzatím so si tovar prezrela a skontrolovala, či je v poriadku.
Spoľahlivý
Obchod SOFIA všem ,kteří mají rádi kvalitní šperky doporučuji.
Každá objednávka zakázka je co nejrychleji vybavena, vše je řádně zabaleno, odesláno, kurýrem doručeno a každá objednávka je i specificky zabalena v krabičce s certifikátem pravosti. -
Rýchle dodanie, maximálna spokojnosť s obchodom. Som verná zákazníčka
Super rychlo