Reklama

Všetko v poriadku, rýchle bezproblémové doručenie, sladký darček, veľmi milý a rýchly zákazníčky servis. Určite odporúčam.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste si u nás našli to, čo ste hľadali, a že ste boli spokojní s obsluhou. ❤️

• Maximálna spokojnosť, rýchle vybavenie objednávky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní☺️

• Rychle dodanie

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie ☺️

Výhoda, rýchly nákup, supet

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a za pozitívne hodnotenie. Super sú naši zákazníci ☺️

Tovar veľmi pekne zabalený, pribalené taštičky. A technicky všetko OK. Odporúčam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu spätnú väzbu a za odporúčanie. Teší nás, že ste boli spokojní so zásielkou ☺️

• Osobným prevzatím so si tovar prezrela a skontrolovala, či je v poriadku.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám možnosť osobného odberu páči :)

Spoľahlivý

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše hodnotenie.

Obchod SOFIA všem ,kteří mají rádi kvalitní šperky doporučuji.
    Každá objednávka zakázka je co nejrychleji vybavena, vše je řádně zabaleno, odesláno, kurýrem doručeno a každá objednávka je i specificky zabalena v krabičce s certifikátem pravosti.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a za krásne hodnotenie. Teší nás, že Vaša skúsenosť s nákupom bola príjemná, a budeme radi, ak sa na nás obrátite aj nabudúce ☺️

Rýchle dodanie, maximálna spokojnosť s obchodom. Som verná zákazníčka

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vaše odporúčanie. Sme radi, že sa k nám vraciate ❤️ Vážime si to.

Super rychlo

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní ☺️

Som stála zákazníčka, pre ich kvalitné služby a produkty.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za krásnu recenziu. Sme radi, že vieme plniť Vaše očakávania ❤️

Rychle dodanie, maximalna spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za pozitívne hodnotenie. Teší nás, že Vaša skúsenosť s nákupom bola príjemná ☺️

Spokojná som

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu spätnú väzbu. z Vašej spokojnosti máme radosť ☺️

• Dobré ceny
    • Výber
    • Akcie

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu recenziu. Potešili ste nás ☺️

Som veľmi spokojná , odporúčam obchod. Veľký výber tovaru. Rýchle doručenie .

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za pozitívne hodnotenie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší❤️

• Rýchle doručenie
    • Široký výber
    • Originálne kúsky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste si u nás viete nájsť to, čo hľadáte :)

príjemná komunikácia a ochota pomôcť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste mali s nákupom pozitívnu skúsenosť, a veríme, že Vás opäť privítame.

• Dobry vyber moznost vymeny dobre ceny

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vaše milé hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom aj našimi službami spokojní. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Maximálna spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za dôveru, ktorú ste nám prejavili. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou ❤️

Tovar mi zatial doruceny nebol (vyzdvihnutie na predajni), ani mi nebola zaslana ziadna priebezna informacia o tom, v akom stave je moja objednavka.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí nás, že sa Vám čakanie na objednávku zdalo príliš dlhé. Pri objednanom tovare bola uvedená dlhšia doba dodania, pričom podľa dostupných informácií bol tovar pripravený na vyzdvihnutie už nasledujúci deň po zverejnení Vašej recenzie. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a veríme, že Vám šperky robia radosť.