- Výber produktov a ceny
- Milé, veľmi ústretové jednanie
Ústretové jednanie. Potrebovala som zmeniť objednávku a vôbec s tým nebol problém. Komunikácia bola skvelá, pani veľmi milá a ochotná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za pozitívne hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojní s výberom aj prístupom nášho tímu. ❤️
- Pani predávacka moc preafektovana , ale asi ju to veľmi baví
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme z nákup, odporúčanie a Vašu spätnú väzbu. Ceníme si úprimnosť :)
Všetko v poriadku, rýchle bezproblémové doručenie, sladký darček, veľmi milý a rýchly zákazníčky servis. Určite odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste si u nás našli to, čo ste hľadali, a že ste boli spokojní s obsluhou. ❤️
- Maximálna spokojnosť, rýchle vybavenie objednávky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní☺️
- Rychle dodanie
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie ☺️
Výhoda, rýchly nákup, supet
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a za pozitívne hodnotenie. Super sú naši zákazníci ☺️
Tovar veľmi pekne zabalený, pribalené taštičky. A technicky všetko OK. Odporúčam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu spätnú väzbu a za odporúčanie. Teší nás, že ste boli spokojní so zásielkou ☺️
- Osobným prevzatím so si tovar prezrela a skontrolovala, či je v poriadku.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám možnosť osobného odberu páči :)
Spoľahlivý
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše hodnotenie.
Obchod SOFIA všem ,kteří mají rádi kvalitní šperky doporučuji.
Každá objednávka zakázka je co nejrychleji vybavena, vše je řádně zabaleno, odesláno, kurýrem doručeno a každá objednávka je i specificky zabalena v krabičce s certifikátem pravosti.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a za krásne hodnotenie. Teší nás, že Vaša skúsenosť s nákupom bola príjemná, a budeme radi, ak sa na nás obrátite aj nabudúce ☺️
Rýchle dodanie, maximálna spokojnosť s obchodom. Som verná zákazníčka
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vaše odporúčanie. Sme radi, že sa k nám vraciate ❤️ Vážime si to.
Super rychlo
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní ☺️
Som stála zákazníčka, pre ich kvalitné služby a produkty.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za krásnu recenziu. Sme radi, že vieme plniť Vaše očakávania ❤️
Rychle dodanie, maximalna spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za pozitívne hodnotenie. Teší nás, že Vaša skúsenosť s nákupom bola príjemná ☺️
Spokojná som
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu spätnú väzbu. z Vašej spokojnosti máme radosť ☺️
- Dobré ceny
- Výber
- Akcie
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu recenziu. Potešili ste nás ☺️
Som veľmi spokojná , odporúčam obchod. Veľký výber tovaru. Rýchle doručenie .
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za pozitívne hodnotenie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší❤️
- Rýchle doručenie
- Široký výber
- Originálne kúsky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste si u nás viete nájsť to, čo hľadáte :)
príjemná komunikácia a ochota pomôcť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste mali s nákupom pozitívnu skúsenosť, a veríme, že Vás opäť privítame.
- Dobry vyber moznost vymeny dobre ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a za Vaše milé hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom aj našimi službami spokojní. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.