- Ústretový personál.
- Od vytvorenia objednávky so mnou nikto nekomunikoval. Tak som tam musela volať (po 5 dňoch), ale bola som ubezpečená,že objedánvka sa spracováva .
Všetko nakoniec dopadlo dobre. Som spokojná aj s tovarom. V deň doručenia ( na 6. deň som bola kontaktovaná telefonicky, že tovar prišiel do predajne.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a pochvalu našich kolegýň v predajni :)
Spracovanie objednávok, v ktorých sa nachádza tovar s dobou doručenia 3-5 pracovných dní, ako to bolo aj vo Vašom prípade, trvá dlhšie ako u tovaru s dobou doručenia do 2 pr.dní. Vaša objednávka bola pripravená k výdaju na 4. pracovný deň (ako ste aj Vy písali, na 6. deň, vrátane víkendu).
Veríme však, že radosť z nových šperkov prekryje tých pár dní čakania.
Ďakujeme však za Váš postreh - budeme sa ním zaoberať, pretože práve takto sa vieme zlepšovať. Prajeme všetko dobré a ďakujeme za pochopenie. -
- Osobne vyskusanie tovaru, foto na eshope skresluje
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu recenziu a odporúčanie. Sme radi, že Vám vyhovuje možnosť osobného odberu :)
Komunikatívnosť, rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, milú recenziu a odporúčanie :)
Spolahlivost,rychlost-
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše milé ohodnotenie nášho obchodu :) Potešili ste nás!
- Spolahlivost.
Velmi dobry intern.obchod.
Som spokojna.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Vážime si to a z Vašej spokojnosti máme vždy radosť :)
- Veľmi milý personál. Zákazníka víta s úsmevom na tvári.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, vysoké hodnotenie, odporúčanie a Vaše milé slová v recenzii. Veríme, že takéto uvítanie Vás čaká vo všetkých našich predajniach :)
Bez starosti, rychlo .
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie. Teší nás, že všetko prebehlo hladko :)
- Veľmi mila pracovníčka s ochotou poradiť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii, ktorými ste nás potešili :)
- Rýchle doručenie
Ak zvolite platbu pri osobnom prevzatí na predajni, platba možná len v hotovosti.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
- Preverená značka, korektne jednanie
- Žiadne
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a milé hodnotenie v recenzii. Vážime si to :)
- Spoľahlivý
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to!
Velmi rychlo som dostala svoju objednavku,napriek tomu ze som potrebovala aj gravirovanie.
Rychla ,pekna praca,prijemny pristup pri telefonickej komunikacii.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za objednávku, hodnotenie a Vašu pozitívnu recenziu :) Tešíme sa, že ste boli s našou prácou spokojná! Ďakujeme:)
- Som spokojná rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť je naša radosť :)
Vsetko prebehlo super dakuhem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a pozitívnu recenziu. Teší nás, že všetko bolo v poriadku :)
- Rýchle doručenie
- Náramok prišiel v malom igelitovom sáčku s pripnutou faktúrou. Na stránke je písané, že bude zabalený v škatuľke a ťaštičke. Veľmi prekvapivé nakoľko ide o šperk, ktorý nie je lacný.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie. Zároveň nás mrzí spomenutý nedostatok - šperky na "Osobný odber" chodia iba v takomto (takpovediac presunovom) balení, pretože pred odovzdaním ich zákazníkovi aj tak prezentujeme. Ospravedlňujeme sa za nedorozumenie, kedy Vám dievčatá v predajni pravdepodobne zabudli šperk zabaliť podľa e-shopovej normy. Personál sme na to upozornili a veríme, že nabudúce dostanete balenie, aké prezentujeme.
V prípade akýchkoľvek nezrovnalostí môžete vždy kontaktovať náš zákaznícky servis - cez telefón, e-mail, či online chat.
Ďakujeme za porozumenie. -
Vsetko prebehlo super a som s vyrobkami velmi spokojna a vrelo odporucam obchod.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme srdečne za vrelé odporúčanie, nákup a milú recenziu. Vaša spokojnosť nás teší :)
Som veľmi spokojná.Doprava rýchla, produkty kvalitné a pekne zabalené Odporúčam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, Vaše odporúčanie a milú recenziu, ktorou ste nás veľmi potešili :)
Teší nás, že ste s našim obchodom spokojná :) -
- Značkové šperky
- Dobré ceny
- Pekne zabalené, stačí vložiť do priloženej taštičky a máte luxusný darček
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a milé slová v recenzii. Teší nás, že Vám balenie vyhovuje a uľahčuje prípravu darčeka :)
Včas doručené kuriér milý všetko ok
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že všetko bolo OK :)
Dobrá komunikácia s obchodom a dobrá informovanosť zo strany obchodu o stave objednávky. Rýchle doručenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a pochvalné slová v recenzii. Vážime si to a máme radosť :)