Reklama

Rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie :)

Rýchle dodanie a výhoda ze je platba aj na dobierku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý de§. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a pozitívnu recenziu :)

Ďakujem. Spokojnosť 100%.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší :)

Rýchle dodanie, milé prekvapenie k objednávke, milý pozdrav

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu milú recenziu. Potešiť vás je naša radosť :)

spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

I like the ring I ordered so as my wife.
    The packing was great and the ring is beautiful.

Reakcia obchodu SOFIA

Thank you for your order, your recommendation, and the kind words in your review. We’re glad you liked the ring :)
    Ďakujeme za Vašu objednávku, odporúčanie a milé slová v recenzii. Tešíme sa, že sa Vám prsteň páčil :)

• nemožné vyzdvihnut na predajni

darcekova poukazka avizovane vraj je možnosť uplatniť aj na predajni...ale v Sofia Žilina o ničom takom nepoculi ...!! zavadzaju....

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za spätnú väzbu. Je nám ľúto, že vo Vašom prípade došlo k nedorozumeniu, za ktoré sa ospravedlňujeme, určite sme nemali v záujme zavádzať. V prípade akýchkoľvek problémov alebo otázok odporúčame kontaktovať náš zákaznícky servis e-mailom, telefonicky alebo prostredníctvom chatu na našej webovej stránke, kde Vám radi pomôžeme. Ďakujeme za porozumenie.

Tovar bol rychlo pripravený na výdaj, príjemná obsluha, dobrá cena

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a milé slová vo Vašej recenzii. Potešili ste nás :)

• Rýchle doručenie
    • Prijatelné ceny

Bezpečne zabalené a k objednavke malý darček .

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Sme radi, keď vás môžeme potešiť.

Šperk nebol presne taký ako na obrazku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, no mrzí nás Vaša nespokojnosť.
    Pokiaľ nie je niečo v poriadku, vždy odporúčame kontaktovať priamo našu zákaznícku podporu - buď telefonicky, e-mailom, alebo cez online chat, kde Vám budú určite ponúknuté možnosti na riešenie k Vaše spokojnosti.
    Ďakujeme za pochopenie.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)

maximálna spokojnosť ako vždy

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša opakovaná spokojnosť nás veľmi, veľmi teší :)

• Spoľahlivosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše stručné, no pre nás významné hodnotenie. Veľmi si to vážime :)

• Super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Máme super zákazníkov :)

• Rýchlosť dodania a veľmi pekné darčekové balenie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a pochvalu balenia - potešili ste nás :)

• Pri nákupe z eshopu vyžadujú hotovosť, čo mi teda extrémne prekáža a dúfam, že sa to novým zákonom (povinnosť bezhotovostnej platby) od marca zmení, lebo tu prestanem kvôli tomu nakupovať.

• Rychle dodanie, prijemna obsluha
    • Ziadna

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a milé hodnotenie :)

rýchle jednanie, s tovarom som nadmieru spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť je naša radosť :)

• Rýchle vybavenie

Spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Na predajni sme okrem objednaného tovaru pozreli aj podobné veci, ktoré mali na predajni a vybrali sme, čo sa nám zdalo najlepšie. Personál bol ochotný a nápomocný.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Teší nás, keď využívate aj e-shop, aj predajne :)