Reklama

Super dorucenie bez priblemov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a vysoké hodnotenie. Tešíme sa, že všetko bolo OK :)

Rychle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)

Prehľadné stránky. Dobre sa nakupuje

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Tešíme sa, že sa Vám náš e-shop pozdáva :)

• Spokojna rychle dodanie a výber

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a pozitívnu recenziu. Z Vašej spokojnosti sa vždy tešíme :)

Istota, spoľahlivosť, spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milé slová v recenzii. Vážime si to!

Objednal som dva šperky a zabalili ich do jednej krabičky pandory

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, no mrzí nás Vaša nespokojnosť. Žiaľ, vo Vašej objednávke sme poznámku o požiadavke samostatného balenia nenašli, preto bola zabalená štandardne a to ako jeden darček. Pokiaľ si prajete mať šperky zabalené samostatne, treba to uviesť v poznámke v košíku, kde je na to vyhradený priestor.
    V prípade, že s Vašou objednávkou nie je niečo v poriadku, vždy odporúčame kontaktovať našu zákaznícku podporu, kde sa pokúšame pre Vás nájsť najlepšie riešenie.
    Ďakujeme za pochopenie.

• Vacsinou spokojnost..ale!!
    • Prisiel mi teraz roztrhnuty nahrdelnik brosway affinity v hodnote 50eur! Na kazdej strane perlicky je pliesok, ktory vsak na mieste roztrhnutia chybal.. v minulosti mi prisiel zameneny naramok Amen za podobny a ako som pozerala aj lacnejsi (objednala som iny a za vyssiu sumu)..To nikto nekontroluje co je v krabickach zabalene? To roztrhnutie nahrdelnika bolo vidiet ihned po otvoreni..sama som si ho opravila!
    • Uz v minulosti mi prisli nausnice, ktore su horsej kvality (brosway a szabo), ktore maju zle zapinanie a nedrzia..preto tie uz zasadne nekupujem..
    • Pandora a sofia sperky su absolutne v poriadku...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za spätnú väzbu a zároveň nás veľmi mrzí Vaša negatívna skúsenosť.
    Každý tovar pred odoslaním kontrolujeme, no napriek tomu, žiaľ, môže výnimočne prísť k nedorozumeniu (zámena a pod.). Takéto situácie nás úprimne mrzia, keďže značky, ktoré ponúkame, patria vo všeobecnosti medzi obľúbené a dlhodobo overené. Veľmi si vážime, že ste si u nás viete aj napriek týmto skúsenostiam vybrať iné šperky.
    Ak nie je s doručeným tovarom čokoľvek v poriadku, prosíme, kontaktujte našu zákaznícku podporu – situáciu vždy preveríme a radi zabezpečíme nápravu.
    Ďakujeme za pochopenie aj za to, že nám pomáhate zlepšovať naše služby.

• Z obchodom som bola veľmi spokojná, objednávka bola vybavená veľmi rýchlo, tovar prišiel v poriadku a zodpovedal popisu. Komunikácia bola bezproblémová. Určite odporúčam!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme srdečne za milé slová v recenzii a Vaše jednoznačné odporúčanie. Teší nás, že ste s nami boli spokojná :)

• Výhoda je že pošlú tovar v uvedenej lehote ako majú písané. Tovar sa perfektne zhoduje s tým čo je na fotografii. Veľká spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu pozitívnu recenziu a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Rýchle dodanie a všetko super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová. Super ste vy - naši zákazníci :)

Tovar bo dodany rychlo. Negativum nevedela som sa vobec dovolat.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vašu spätnú väzbu. V tomto období máme zvýšený počet hovorov, čo môže spôsobiť dočasnú nedostupnosť, za ktorú sa, samozrejme, ospravedlňujeme. Teší nás však, že sme Vám tovar dodali rýchlo. Na zlepšení dostupnosti stále pracujeme. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.

• všetko ako má byť, ako vždy

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu a Vaše odporúčanie. Teší nás, že máte s nami pozitívne skúsenosti :)

• Skvelý personál

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše hodnotenie. Potešili ste nás veľmi :)

• Rýchle doručenie,
    • krásne zabalené

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a vysoké hodnotenie. Tešíme sa, že sa Vám páčilo balenie :)

• Jednoduchý nákup, priaznivé ceny, veľký výber

Odporúčam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie. Sme radi, že sa Vám u nás dobre nakupuje :)

Veľmi spokojná a Veľmi dobrá komunikácia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší :)

• Tovar som si prevzala priamo v obchode, ochotne predavacky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, vysoké hodnotenie a milé slová v recenzii. Potešili ste nás :)

• ochota, rýchlosť jednania, rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a, samozrejme, aj za pozitívnu recenziu - veľmi si to vážime :)

• Všetko pekné prehľadné

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám u nás dobre, prehľadne, nakupovalo :)

Maximálna spokojnosť. A veľmi rýchle doručenie čo ma milo prekvapilo.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu pochvalu. Sme radi, že sme Vás mohli milo prekvapiť ;)