- Skvelý personál
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše hodnotenie. Potešili ste nás veľmi :)
- Rýchle doručenie,
- krásne zabalené
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a vysoké hodnotenie. Tešíme sa, že sa Vám páčilo balenie :)
- Jednoduchý nákup, priaznivé ceny, veľký výber
Odporúčam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie. Sme radi, že sa Vám u nás dobre nakupuje :)
Veľmi spokojná a Veľmi dobrá komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší :)
- Tovar som si prevzala priamo v obchode, ochotne predavacky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, vysoké hodnotenie a milé slová v recenzii. Potešili ste nás :)
- ochota, rýchlosť jednania, rýchle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a, samozrejme, aj za pozitívnu recenziu - veľmi si to vážime :)
- Všetko pekné prehľadné
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám u nás dobre, prehľadne, nakupovalo :)
Maximálna spokojnosť. A veľmi rýchle doručenie čo ma milo prekvapilo.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu pochvalu. Sme radi, že sme Vás mohli milo prekvapiť ;)
- Rýchlosť dodania.
- Žiadna.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
Spokojnost, vrelo odporucam. Ludsky pristup, rychle dodanir a pekny vyrobok za super cenu. Nech sa dari!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme srdečne, aj za nákup a Vaše odporúčanie či milé slová v recenzii. Potešili ste nás ❤
Z tohto obchodu objednávam častejšie a nikdy ma nesklamal. Dobre zabehnutý obchod.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie a milú, pozitívnu recenziu. Veľmi si vážime, že sa k nám vraciate :)
Rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a vysoké hodnotenie :)
- Rýchlosť, dobra komunikácia, kvalitný tovar pekne zabalený.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milé slová v recenzii. Potešili ste nás :)
Extremne hrozne spravanie. Tovar mi nedosiel
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za čas, ktorý ste venovali spätnej väzbe, no mrzí nás, že ste mali z nákupu negatívny dojem. Objednávka, ktorú ste si vytvorili 21.12., Vás od 22.12. čaká vo Vami zvolenej predajni SOFIA. Kolegyne z predajne sa Vás pokúšali o možnosti vyzdvihnutia objednávky opakovane informovať, naposledy dňa 30.12, avšak hovor nebol prijatý. Predpokladáme, že k tomuto nedorozumeniu prišlo v uplynulom rušnom predvianočnom období len nedopatrením. Vaša objednávka je stále pripravená na vyzdvihnutie a bude v predajni dostupná minimálne do 5.1.2026. Ďakujeme za pochopenie.
Objednávka prebehla úspešne ako aj rýchle doručenie a náramok krásy prišiel v poriadku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme srdečne za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú, pozitívnu recenziu :)
Napriek tomu, že som vopred upozornila na potrebu zabaliť objednávku zvlášť, bol tovar doručený v jednom balení. Po kontaktovaní zákazníckej podpory mi bolo síce oznámené, že mi vedia dodatočne poslať ďalšiu krabičku, no v tom čase to už pre mňa nemalo význam. Očakávala by som väčšiu snahu a dôslednosť zo strany predajcu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme ďakujeme za spätnú väzbu aj čas, ktorý ste venovali hodnoteniu. Mrzí nás, že objednávka nebola zabalená podľa Vašej požiadavky. Objednávky sa snažíme baliť precízne a pred odoslaním ich kontrolujeme, no počas vyťaženého predvianočného obdobia môže výnimočne dôjsť k chybe pri kompletizácii. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme a urobíme všetko pre to, aby sa podobná chyba neopakovala. Ďakujeme za pochopenie.
- Rychle vybavenie
Usmievavy a ochotny personal
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii. Váš dojem z predajne nás teší ;)
- Rýchle vybavenie aj doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
Všetko výborné
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše stručné zhodnotenie nášho obchodu :) Veľmi si to vážime.
Pri prevzatí objednávky v obchode nebolo možné platiť kartou. V informačnej sms správe ktorú som obdŕžala deň pred prevzatím tovaru som nebola upozornená, že platbu bude možné realizovať len v hotovosti. Keďže hotovosť som nemala, bola to pre mňa nepríjemná skúsenosť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, no mrzí nás, že situácia pri prevzatí objednávky pre Vás nebola komfortná. Informáciu o možnosti platby pri osobnom odbere uvádzame v procese objednávky aj v následnej e-mailovej komunikácii, no chápeme, že množstvo poskytovaných informácií môže spôsobiť, že niektoré ostanú prehliadnuté.
Vašu spätnú väzbu si berieme k srdcu a budeme sa snažiť formu upozornenia ešte viac zvýrazniť, aby sme sa podobným nepríjemnostiam do budúcna vyhli. Ďakujeme za pochopenie a veľmi si vážime Vaše odporúčanie, ktoré ste, napriek nepríjemnej skúsenosti, nášmu obchodu dali.