- Oplatí sa nakupovať
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a vysoké hodnotenie. Vaše vyjadrenie nás teší :)
- Rýchle dodanie, výborné ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a pozitívnu recenziu :)
- Rýchle dodanie , dobrý výber, prístupné ceny.
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu ❤
Oceňujem hlavne rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Tešíme, že sa nám to zas podarilo rýchlo ;)
Aj ked vznikol problém v objednávke tak ho promtne a ochotne riešili. Nakupujem pravidelne. Rychle dodanie a originalita produktov zaručená
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme úprimne vďační, že sa k nám vraciate ❤
- Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Vaša maximálna spokojnosť je naša maximálna radosť :)
- Kvalitné výrobky
- Zaujímavé akcie
- Veľký výber
- Rýchle vybavenie objednávky a dodanie
- Profesionálna a milá podpora
- rýchle vyriešenie problému a výmena produktu
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú a pozitívnu recenziu. Veľmi ste nás potešili :)
- Žiadne
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, že nemáte negatívne postrehy ;)
Rýchle dodanie dobrý výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, vysoké hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Potešili ste nás :)
- široký sortiment, kvalitné šperky, rýchle dodanie, dobrá komunikácia, pekné prostredie a milé predavačky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za milé slová, Vaše odporúčanie a za to, že ste si pre svoj nákup vybrali nás :)
Objednávka prebehla bez problémov. Aj doručenie . A doručený bol tovar v krátkom čase. Krásne zabalený. Super .
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a pochvalné slová v recenzii. Veľmi nás to teší a dodáva chuť pokračovať :)
- Pri výmene prstienka za inú veľkosť veľmi promptna reakcia, do dvoch dni som mala vymenený tovar doma. Ochota a milý prístup
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová v recenzii a Vaše odporúčanie. Sme radi, že výmena prebehla hladko a rýchlo :)
- Krabicka su fajn. Trochu vacsie ale pekne. V krabickach chyba vynkusik na ktory sa da pripevnit naramok. Bez vankusika v krabicke len lieta a straca sa naramok. Dodatocne sa neda kupit vankusik a tak v konecnom dosledku je tato krabicka nepouzitelna aj ked je pekna.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie a recenziu. Krabička je určená ako darčekové balenie pre štandardnú krabičku s náramkom, korálkami, či inými šperkami. Mrzí nás, ak došlo k nedorozumeniu. Ďakujeme za pochopenie.
Naramok je ako darcek, dufam ze sa bude pacit.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, vysoké hodnotenie a odporúčanie. Veríme, že sa páčiť bude ;)
- Kedykoľvek objednám, vždy som spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a milé slová v recenzii. Vaša spokojnosť nás teší :)
- Rýchly, precízny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vašou recenziou ste nám urobili radosť.
Rýchle dodanie a akcie ktoré zaujmu
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, pozitívnu recenziu a Vaše odporúčanie.
- Rýchle doručenie
- Tovar nádherný
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, milú recenziu a Vaše odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám šperky páčia :)
- Čo je objednáme cez e schop a nie je podľa predstáv nemusím to kúpiť nechávam to v predajni
- V e-shope je toho viac treba to objednať ísť na predajňu ak niečo nie je dobre treba to meniť a to je zdĺhavé to mi nevyhovovalo
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie aj spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste neboli spokojná s procesom výmeny. V tomto predvianočnom období je servis naozaj veľmi vyťažený. Veríme však, že napriek občasnej dlhšej dobe výmeny, naši zákazníci oceňujú túto možnosť, ktorá nie je všade štandardom eshopového predaja. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že nabudúce budeme rýchlejší.