Reklama

super, vrelo odporúčam, prišiel na čas.

Reakcia obchodu Prva.sk

Ďakujeme pekne za priaznivú recenziu Vášho nákupu u nás. Sme radi,že všetko prebehlo podľa vašich predstáv.Dúfame, že zostanete aj naďalej našim zákazníkom a ešte sa u nás v budúcnosti zastavíte. Prajeme veľa spokojnosti so spotrebičom od nás!

S pozdravom PRVA.SK

Po odoslaní objednávky prišlo len potvrdenie. neprišla žiadna informácia, že tovar je na ceste. Len zavolal kurier, že je pred domom.

Reakcia obchodu Prva.sk

Ďakujeme pekne za prejavenú dôveru počas Vášho nákupu u nás.
    Mrzí nás vaše hodnotenie nakoľko z našej strany bolo všetko čo sme deklarovali aj dodržané.
    To,že kuriér neavizoval doručenie skôr ako má bohužial ovplyvniť nedokážeme aj keď by sme veľmi chceli.

• výborná cena
    • profesionálny prístup
    • rýchle doručenie tovaru

S pozdravom PRVA.SK

• S nákupom som veľmi spokojná. Objednala som si spotrebiče za výborne ceny, objednávka bola rýchle vybavená, a všetko prišlo v poriadku. Oceňujem bezproblémovú komunikáciu aj spoľahlivé doručenie. Určite odporúčam a v budúcnosti opäť využijem znova.

S pozdravom PRVA.SK

• Ústretová komunikácia na zákazníckej linke
    • Promptné vyriešenie požiadaviek, ochota vyjsť zákazníkovi v ústrety

• rýchle doručenie,odporučam.

S pozdravom PRVA.SK

Objednal som si, dodali mi ho a pri prevzatí som zaplatil.

S pozdravom PRVA.SK

• Velmi rychle dorucenie aj napriek prevodu.
    • Nie je mozne platit kartou online

S vyberom obchodu som spokojna, velmi dobra cena v porovnani s konkurenciou, rychle dorucenie max 2 dni aj napriek potreby prevodu. S kurierom sa dalo dohodnut. Jedine co by som vytkla je nie je mozne platit kartou online a zaroven komunikacia po zaslani instrukcii na prevod uz nebola ziadna - len uz volal kurier. Odporucila by som napisat este aspon info o prijati platby a ze tovar je odoslany.

S pozdravom PRVA.SK

Z OBCHODOM JE TO ...OK....ALE Z DOPRAVCOM DPD SOM NESPOKOJNÝ ZMENILI MI ADRESU ODBERNÉHO MIESTA BEZ KONZULTÁCIE SO MNOU ....A MNE TO DOSŤ SKOMPLIKOVALO VYZDVIHNUTIE ZÁSIELKY..DPD UŹ NEBUDEM V BUDÚCNOSTI PREFEROVAŤ...A PODELÍM SA O TAKÚTO SKÚSENOSŤ Z DPD A NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH.....

Som spokojný.

S pozdravom PRVA.SK

• Rýchle a vybavenie kvalitný tovar dobra cena odporúčame

• Rýchlosť

S pozdravom PRVA.SK

Rychle a ferove vybavenie objednavky

S pozdravom PRVA.SK

V nedeľu objednané a v stredu doručené.

S pozdravom PRVA.SK

Rychle jednanie, siroky vyber tovarov.

• ok

tovar pričiel včas nepoškodený

• Rýchle vybavenie

• skvelé ceny
    • prehľadná ponuka
    • rýchle dodanie

• Dobrá cena
    • Dobré skúsenosti s obchodom z minulosti
    • Nemám