- Rýchle doručenie
- Všetko super
- Odporúčam
Reakcia obchodu Prva.sk
Ďakujeme pekne za priaznivú recenziu Vášho nákupu u nás. Sme radi,že všetko prebehlo podľa vašich predstáv.Dúfame, že zostanete aj naďalej našim zákazníkom a ešte sa u nás v budúcnosti zastavíte. Prajeme veľa spokojnosti so spotrebičom od nás!
S pozdravom -
- Dovezú až do bytu.
S pozdravom -
Tovar bol doruceny domov vcas na dohodnutu hodinu .Vsetko OK
- Pekne prostredie
- Množstvo funkcií a možností
- Praktický pomocník
- Písanie správ hovorením aj ked to by mohli zlepšiť kôli tomu že sa treba k správe preklikať.
- Celkovo spokojný
- Slabšia batéria
- Na SK operátor neposkytuje Esim v dvoch zariadeniach
- Gyroskop pri cvičení trosku meška.
- V inom smartfóne treba doinštalovať funkcie ako meranie Krvného Tlaku a EKG cez youtube návody.
PRVA.SK -
- Najnižšia cena tovaru...
- Ochota predavača...
- Rýchlosť dodania tovaru...
Doporučujem nákup u tohto E-shopu...
PRVA.SK -
tato objednavka byla expresne vybavena
- Rychle dodanie dobra komunikacia
- rýchle doručenie
- výhodné ceny
Paráda spokojnosť na jednotku
PRVA.SK -
- Poradili mi ochotný boli.produkt sedí.
PRVA.SK -
- Najnižšia cena na SK trhu.
PRVA.SK -
- Seriózny prístup, aj keď sa po objednaní zmenila DPH, tovar nám dodali za pôvodnú cenu.
- rýchlosť
- ústretovosť
- ochota
najprv prišiel nesprávny typ objednaného tovaru, po telefonáte a následnom maily na druhý deň nesprávny tovar kuriér odniesol a priniesol ten správny
Pohoda
- Možnosť objednať z domu
PRVA.SK -
Ochota pri komunikácii riešiť problém
Spokojnost s obchodomReakcia obchodu Prva.sk
- Dobrá komunikácia