• nepochopiteľne arogantný prístup pri reklamácii
    • celé zle

Spotrebič prišiel s vadou montáže, kde odstával plášť spotrebiča od korpusu po celej šírke hore, až 1cm.
    Poslali sme tovar na reklamáciu a vrátil sa nám s protokolom o oprave, že je plne funkčný, avšak bol v rovnakom nepoužiteľnom stave. Predajca nám v telefóne odporučil nabudúce nekupovať lacné značky, čo vraj čakáme... Pri žiadosti o výmenu za iný kus (spotrebič sme iba rozbalili, nikdy nebol použitý) som sa dozvedela, že keby firma Prvá každému vymieňala tovar, tak by do roka skrachovala. Odstúpiť od zmluvy nemôžme lebo sme firma. O opakovanej reklamácii sa máme dohadovať priamo so záručným servisom, predajca s tým vraj už nič spoločné nemá.
    PS: Do servisu sa dalo dovolať len na zákaznícke centrum, ani jedna z telefonistiek nebola schopná ma prepojiť na technika.
    Tovar sme vyhodili.
    Obchodu Prvá.sk sa nabudúce zďaleka vyhneme.

Dobry objednavka bolo pisane 1az3 dni a tovat do 7 dni este neprisiel .

• Tovar prišiel poškodený a rozbití

Zavádzajúce info o tovare a jeho dostupnosti
    Žiadna reakcia pri pokuse o kontakt
    Klasický priekupníci tovaru, ktorý nemajú

• prijateľná cena
    • nedodržanie termínu
    • žiadna informácia o stave objednávky
    • pri vzniku problému s prepravcom neskorá reakcia, po viacerých urgenciách

po skúsenostiach neodporúčam, výrobok som súrne potreboval, do výdajni prišiel neskoro a pri preberaní chceli ešte raz platbu, o situácii som informoval predajcu aby to riešil, riešiť to začal až po ďalších urgenciach, chybu sa snažia dať na predavačku, ktorá to už nejakú dobu robí, komunikovala aj s prepravcom vraj neprešla platba.

Dodávateľ teda DPD mi oznámil 12.2.o doručení tovaru druhy deň teda 13.2 a do dnešného dna bez info co sa stalo.tak som tovar rozhodnutý neprevziat co som aj predajcu o tomto kroku informoval.

Pred siedmimi dňami som objednal tovar, doposiaľ neviem, či vôbec príde alebo mám zháňať inde.

Reakcia obchodu Prva.sk

Ďakujeme pekne za priaznivú recenziu Vášho nákupu u nás. Sme radi,že všetko prebehlo podľa vašich predstáv.Dúfame, že zostanete aj naďalej našim zákazníkom a ešte sa u nás v budúcnosti zastavíte. Prajeme veľa spokojnosti so spotrebičom od nás!

S pozdravom PRVA.SK

• Po siestich dnoch od zadania objednavky tovar stale nedorazil ani nebol expedovany(udajne dodanie za 1-3 dni). Eshop na zdrzanie nijak neupozornil

Do 16.1. mi tovar nebol doručený

Ďakujeme pekne za prejavenú dôveru počas Vášho nákupu u nás.

Naša spoločnosť obratom po prijatí objednávky vašu zásielku vyexpedovala.Chyba nastala na strane prepravcu a ľudskom zlyhaní šoféra o čom sme Vás informovali mailom.
    Spravili sme maximum,ale pri danom zlyhaní jednotlivca nás vaša recenzia mrzí ...

• ťažkopádne

V dnešnej dobe už sme zvyknutí na 4 maily a sms-ky priebežne od objednávky, v akom stave je naša objednávka a kde sa objednaný tovar nachádza a tu dodanie malo byt 1-3 dni, 4. deň som sa pýtala, čo je s mojou objednávkou, odpoveď bola, že ide do prepravy. Uvítala by som info vopred, že sa to zdrží, že sú nejaké komplikácie. Inak tovar bol v poriadku.

Ďakujeme pekne za prejavenú dôveru počas Vášho nákupu u nás.

Naša spoločnosť obratom po prijatí platby vašu vašu zásielku vyexpedovala.Mrzí nás Vaše sklamanie,ale naša spoločnosť si do bodky splnila čo aj dekarovala preto nás vaša recenzia zaskočila..
    Bohužial cez víkend žiadna prepravná spoločnosť nepracuje čo máme jasne uvedené.

PRVA.SK

Tovar sme vracali. Informácie o postupe žiadne - po otázkach na email si nás pohadzoval servis s infolinkou a nedopracovali sme sa k žiadnej odpovedi. Arogantný prístup aj písomne aj ústne na infolinke.
    V dnešnej dobe a pri tak bohatej ponuke predajcov určite tento obchod nikdy viac nevyužijem a ani neodporúčam využiť!!!

Ďakujeme pekne za prejavenú dôveru počas Vášho nákupu u nás.

Mrzí nás Vaše sklamanie ale naša spoločnosť si do bodky splnila čo aj dekarovala.
    Naša spoločnosť obratom po prijatí objednávky vašu zásielku vyexpedovala pre to nás vaša recenzia zaskočila.

V prípade vrátenia tovaru sú jasne stanovené pravidlá ktoré určuje zákon.Všetky podmienky sú uvedené na našej webstránke.V prípade otázok je Vám naše servisnné oddelenie je plne k dispozícií.

Tovar mi prišiel poškodený

Ďakujeme pekne za prejavenú dôveru počas Vášho nákupu u nás.

Mrzí nás situácia ktorá nastala ,ale len veľmi ťažko vieme ovplivniť fakt a to,že pri preprave dôjde k poškodeniu zásielky.

V prípade poškodenia zásielky sú jasne stanovené pravidlá zktoré určuje zákon.Naše servisnné oddelenie je Vám plne k dispozícií.

PRVA.SK

• Obchod inzerovať niečo čo nemal na sklade.

Ďakujeme pekne za prejavenú dôveru počas Vášho nákupu u nás.

Pán Ivan,mrzí nás situácia ktorá nastala ,ale len veľmi ťažko vieme ovlypniť fakt a to,že ak máme 2 ks skladom a vaša objednávka príde ako tretia v poradí...
    Možno do budúcna jedna rada,nenechávať si nákup darčekov na poslednú chvíľu.

Naša spoločnosť Vás obratom informovala o nedostupnosti produktu pre to nás vaša recenzia zaskočila.

S pozdravom a príjemné prežitie Vianočných sviatkov,

PRVA.SK

• Tovar som dostal poskodeny,uz treti tyzden riesia bez vysledku.
    • Dlho som cakal na dorucenie.

Pomale dodanie, poskodeny tovar. Pomale vybavenie reklamacie.

Tovar mal prísť za dva dni, nakoniec dorazil o týždeň neskôr. Tovar nebol zabalený bezpečne- drahý procesor lietal zabalený vo veľkej krabici...

Ďakujeme pekne za prejavenú dôveru počas Vášho nákupu u nás.

Pri produkte ste mali uvedenú dostupnosť 2-5 pracovných dní,v danej lehote Vám bol produkt doručený.Produkt bol štandartne zabalený a označený POZOR KREHKÝ o čom sú šoféri informovaní.
    Nakoľko Vám bol produkt doručený a prevzatý bez výhrad sme sklamaní z vašej recenzie,nakoľko sme si do bodky splnili čo sme aj deklarovali.

PRVA.SK

Výrobok držiak Fixed bikee 2 je rosypaný, pružiny von nepoužiteľné celé zle....

Reakcia obchodu Prva.sk

ospravedlňujeme sa Vám ,že pri preprave došlo k poškodenie produktu od nás odchádzal v 100 % stave.

Zároveň nás mrzí vaše hodnotenie nakoľko z našej strany bolo dodržané.

1.Produkt vyexpedovaný v deklarovanom termíne.
    2.Naše servisné oddelenie je Vám plne k dispozícií,[email protected]

P.S: Mrzí nás vaše hodnotenie,nakoľko poškodenie nenastalo na našej strane,je to jedna z vecí ktorej sa snažíme predchádzať dobrým zabalením avšak ovplyvniť ju nedokážeme aj keby sme veľmi chceli..

PRVA.SK

• Dobrý výber za dobré ceny
    • Žiadna komunikácia. Príde vám email ze ste si niečo objednal, potom link na sledovanie zásielky, kde je uvedené že na zásielke sa pracuje a nič viac ...

Reakcia obchodu Prva.sk

ospravedlňujeme sa Vám ak Vám nebola dosť jasná expedícia tovaru a vopred oznámená ako by ste si požadoval.

Zároveň nás mrzí vaše hodnotenie nakoľko z našej strany bolo dodržané všetko na 100 %.

1.Produkt vyexpedovaný v deklarovanom termíne.
    2.Doručený taktiež,zároveň potvrdené vašim podpisom bez výhrad.

PRVA.SK

Žiadna komunikácia so zákazníkom o stave objednávky. Ak chcete zistiť stav vašej objednávky musíte im zavolať napísať , samy sa neozvu. Takto sa obchod nesprava, ak objednaný tovar nevedia doručiť do lehoty, majú kupujúceho informovať.

Reakcia obchodu Prva.sk

ospravedlňujem sa Vám za čakanie a spôsobené komplikácie, mrzí nás vzniknutá situácia žiaľ došlo k omeškaniu na ceste od dodávateľa k nám. Situáciu sme sa snažili obratom vyriešiť no komunikácia s prepravou je niekedy zdĺhavá a behom nášho druhého rozhovoru sme stále informáciu o presnom termíne nemali. Objednávka bola na Vašu žiadosť stornovaná a platba obratom refundovaná. Tovar je už v tomto čase na centrálnom sklade, teda ihneď k odberu.

Neposlali Záručný List

Reakcia obchodu Prva.sk

ospravedlňujem sa Vám za čakanie a spôsobené komplikácie, záručný list už nie je potrebný, pre vybavenie reklamácie Vám postačí faktúra dodaná s výrobkom. Faktúru si taktiež viete kedykoľvek stiahnuť v užívateľskom profile.

PRVA.SK

Netušil som kedy mi poslali balík a cez akú spoločnosť. Odrazu mi prišla sms o 20.30 večer že mi bude dnes doručený. Zavolal som kurierovi, že nie som doma tak ma akurát tak zdrbal že je to veľký balík a on ho má naložený.... Obchod nemusí byť zlý ale nedali mi vedieť kedy mi balík poslali. Keď som im po troch dňoch napísal že čo mi ho plánujú poslať tak mi odpísali že už ho odovzdali dopravcovi pred asi dvoma dňami... Bieda...

Reakcia obchodu Prva.sk

Ďakujeme vám za spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré ste zažili. Chápeme, že vás táto situácia mohla sklamať.

Radi by sme vás informovali, že balík sme expedovali hneď na druhý deň po prijatí objednávky. Bohužiaľ, systém automaticky neodoslal e-mail s informáciami o sledovaní zásielky, čo mohlo spôsobiť nedorozumenie. Pre budúcnosť si môžete číslo balíka a stav zásielky kedykoľvek skontrolovať vo vašom profile na našej stránke.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie a ďakujeme vám za pochopenie.
    Vaše hodnotenie nás mrzí nakoľko sme spravili všetko čo sme aj deklarovali,bohužial technický problém znegoval našu snahu.