Vsetko OK
Reakcia obchodu Prva.sk
Ďakujeme pekne za priaznivú recenziu Vášho nákupu u nás. Sme radi,že všetko prebehlo podľa vašich predstáv.Dúfame, že zostanete aj naďalej našim zákazníkom a ešte sa u nás v budúcnosti zastavíte. Prajeme veľa spokojnosti so spotrebičom od nás!
- rýchle dodanie
- pri preberaní tovaru chválim ochotu kuriera pomôcť s tovarom
- Rýchle dodanie do 2 dní
- Spokojnosť s produktom
- Malá nevýhoda bola, že platba v Packete na odbornom mieste bola iba hotovosťou, nemožno platiť kartou za tento druh dobierky. Ale nie je to nejaké veľké negatívum iba ma to prekvapilo.
S pozdravom PRVA.SK -
Dobrý výber,aj ceny, Bezproblémový nákup,spoľahlivosť a ústretová komunikácia .
Rýchle odoslanie,Spoľahlivo balené.
Ďakujem a určite sa budem vracať.DoporucujemReakcia obchodu Prva.sk
S pozdravom PRVA.SK -
Rýchle a spoľahlivé doručenie, spokojnosť
Rýchle doručenie tovaru
S pozdravom PRVA.SK -
Nízke ceny,rychlý termín dodania,dobrá predchádzajúca skúsenosť pri riešení reklamácii.
S pozdravom PRVA.SK -
Dakujem, objednavka bola odoslana v normalnom case, komunikacia takisto v pohode.
- prijateľná cena
- nedodržanie termínu
- žiadna informácia o stave objednávky
- pri vzniku problému s prepravcom neskorá reakcia, po viacerých urgenciách
po skúsenostiach neodporúčam, výrobok som súrne potreboval, do výdajni prišiel neskoro a pri preberaní chceli ešte raz platbu, o situácii som informoval predajcu aby to riešil, riešiť to začal až po ďalších urgenciach, chybu sa snažia dať na predavačku, ktorá to už nejakú dobu robí, komunikovala aj s prepravcom vraj neprešla platba.
Odporúčam hodinky merajú tlak,EKG,tep,stres a spánok a dokonca aj môžete s nimi cvičiť.Nevýhoda rýchlo sa vybíjajú.
- Na prvý krát OK !
obchod je ok.
- dobry popis tovaru
S pozdravom PRVA.SK -
Som velmi spokojný s obchodom Prvá.sk, dlhodobo.
S pozdravom PRVA.SK -
Dodávateľ teda DPD mi oznámil 12.2.o doručení tovaru druhy deň teda 13.2 a do dnešného dna bez info co sa stalo.tak som tovar rozhodnutý neprevziat co som aj predajcu o tomto kroku informoval.
- Rýchle doručenie tovaru
S pozdravom PRVA.SK -
- Rychle dodanie, tovar za najlepsie ceny
Odporucam
- Spoľahlivosť.
S pozdravom PRVA.SK -
Pred siedmimi dňami som objednal tovar, doposiaľ neviem, či vôbec príde alebo mám zháňať inde.
- Rýchlosť dodania