- Rýchle vybavenie.
Reakcia obchodu JURHAN.COM
Sme veľmi radi, že ste si našli chvíľu času. Vaše vysoké hodnotenie odráža naše dlhodobé pracovné nasadenie.
Cítite aj Vy tu prichádzajúcu vianočnú atmosféru? Krásne drevené adventné kalendáre pre deti, atmosféra teplého domova vďaka varičom na víno, či ozdobné girlandy. To všetko nájdete v našej Vianočnej kampani na rok 2024. Budeme radi, ak si pozriete aj ďalšie novinky a odporučíte nás svojim priateľom a známym. Jurhan Team. -
- Spokojný
- Rýchle doručenie tovar super
- Obchod OK
Kurier dzry, vola dopoludnia ze je na adrese neda dopredu vediet v poznamke bolo po 15tej, ze on uz nepracuje..., na druhy den rovnako a vedel ze po 15 pride na 14tu, nakoniec nechal na vyzdvihnutie v obchode, neodprucam SPS ako prepravcu.
Reakcia obchodu JURHAN.COM
Dobrý deň, je nám ľúto, že nemáte dobrú skúsenosť s prepravnou spoločnosťou. Váš podnet budeme tlmočiť obchodnému zástupcovi, aby usmernili kuriéra v rámci komunikácie so zákazníkmi. Veríme, že i napriek tomu na nás nezavriete a nájdete si opäť čas navštíviť náš e-shop. Jurhan.
- Rychlost odoslania
- Popis vyrobku pravdivy
Rýchle doručenie, výborná komunikácia
OK
- vsetko prebehlo OK
Reakcia obchodu JURHAN.COM
- Kvalitný produkt, rýchle dodanie, takto by to malo byť aj u iných obchodníkov, spokojnosť
- Rýchlosť dodania
- Korektné jerdnanie
Plne doporučujem
Všetko ok.
- Tovar prišiel rýchlo a v poriadku. Obchod odporúčame
- Nič
Odporúčame
Reakcia obchodu JURHAN.COM
+ Rýchle dodanie, tovar prišiel v poriadku…
Reakcia obchodu JURHAN.COM
- Veľmi rýchlo vybavená objednávka, spokojnosť.
Reakcia obchodu JURHAN.COM
Tovar ok zabalený, rychle doručenie ďakujem
- Tovar doručený pohodlne domov
- slovenský e-shop
- Výborná komunikácia
- Serióznosť, spokojnosť
Reakcia obchodu JURHAN.COM
- Dobry Den! Moja objednavka bola vybavena bez problemov.
- Ziadne ....
- Tovar bol doruceny rychlo , kvalitne zabaleny a dodany...
- Ziadna..
Celkova spokojnost s dodanou lehotou, aj s dopravou..