Reklama

• Rýchle zloženie
    • Očakávala som, že to bude pevnejší material.

• Všetko bolo prehľadné a rychle

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že všetko prebehlo rýchlo a že ste boli s objednávkou spokojní. Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.

• rychlost dodania

Tím Jurhan

• Chýba mi inštrukcia ako ošetrovať povvrch drevenej lavice a najmä je tu inštrukcia v ôsmich jazykoch a v slovenčine nič.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ďakujeme za Vašu recenziu a spätnú väzbu. Eukalyptové drevo je odolný prírodný materiál, ktorý však pre zachovanie svojho vzhľadu a dlhšej životnosti potrebuje pravidelnú starostlivosť. Odporúčame ho čistiť vlhkou handričkou a pravidelne ošetrovať špeciálnym olejom na záhradný nábytok. Evidujeme aj Váš podnet o doplnenie manuálu.
    Budeme radi ak sa k nám opäť vrátite. Tím Jurhan

• Rychle doručenie. Poriadne zabalené.

• Spolahlivy
    • Nic

• Rýchle doručenie tovaru

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že všetko prebehlo rýchlo a že ste boli s dodaním spokojní. Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
    Tím Jurhan

Z obchodom mám len dobrú skúsenosť

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že máte s nákupom u nás dobrú skúsenosť. Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
    Tím Jurhan

Produkt, který jsem objednávala, měl bezkonkurenčně nejvýhodnější cenu. Dodání velmi rychlé.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že všetko prebehlo rýchlo a že ste boli s dodaním a cenou spokojní. Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
    Tím Jurhan

• Kvalita tovaru, rýchlosť doručenia.
    • Žiadna.

Tím Jurhan

Rýchle dodanie a zatiaľ spokojnosť s dodaním tovarom

• Rýchle doručenie
    • Priaznivá cena
    • Zlá kvalita aj keď za danú cenu sa dalo čakať
    • Ťažko použiteľný výrobok. Má vlastnosti podľa popisu ale prakticky sa rozpadá pri používaní.
    • Eshop nezobrazuje negatívne reakcie výrobkov

Za mňa najväčšie míunus že web uverejňuje iba pozitívne komentáre. Môj (3/5) s popisom (aj negatív) výrobku nie je uverejnený ani po 3 týždňoch.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že výrobok nesplnil Vaše očakávania a že ste s jeho kvalitou a praktickým používaním neboli spokojný. Čo sa týka samotného výrobku, ďakujeme aj za upozornenie na jeho praktickú použiteľnosť. Informáciu odovzdáme ďalej, aby sme mohli posúdiť, či je popis a prezentácia produktu dostatočne výstižná. V prípade poškodenia výrobku máte nárok na reklamáciu.

Radi by sme však uviedli na pravú mieru Vašu poznámku o zverejňovaní recenzií. Negatívne hodnotenia ani kritické skúsenosti zákazníkov zámerne neskrývame – na našom e-shope sú zverejňované aj negatívne recenzie. Každá recenzia však podlieha kontrole podľa pravidiel systému hodnotenia, a preto nemusí byť zverejnená okamžite.

Ďakujeme za spätnú väzbu.

• Super rychle dodanie tovaru

Tím Jurhan

• Rýchlosť dodania, širší popis produktov

Reakcia obchodu JURHAN.COM

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia a kvality popisu produktov.

• Nemám výhrady všetko OK

Spokojná

Reakcia obchodu JURHAN.COM

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste spokojný s Vašou objednávkou.

• Tovar bol poskodeny

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ďakujeme za vašu recenziu. Mrzí nás, že Vaša objednávka nesplnila Vaše očakávania a tovar prišiel poškodený.
    Je možnosť vyriešiť to reklamáciou. Neváhajte kontaktovať naše reklamačné oddelenie. Radi s Vami situáciu preveríme a nájdeme vhodné riešenie.
    Ďakujeme za Váš názor a veríme, že nám ešte dáte príležitosť presvedčiť Vás o kvalite našich služieb.
    Tím Jurhan

Rýchle doručenie a skvelý materiál.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia a kvality Vašej objednávky.

objednávka bola vybavená ihneď

Reakcia obchodu JURHAN.COM

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky.

• Rýchle doručenie, dobrá cena

• 1