• slovenský e-shop
    • Výborná komunikácia
    • Serióznosť, spokojnosť

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Sme veľmi radi, že ste si našli chvíľu času. Vaše vysoké hodnotenie odráža naše dlhodobé pracovné nasadenie.
    Cítite aj Vy tu prichádzajúcu vianočnú atmosféru? Krásne drevené adventné kalendáre pre deti, atmosféra teplého domova vďaka varičom na víno, či ozdobné girlandy. To všetko nájdete v našej Vianočnej kampani na rok 2024. Budeme radi, ak si pozriete aj ďalšie novinky a odporučíte nás svojim priateľom a známym. Jurhan Team.

• Dobry Den! Moja objednavka bola vybavena bez problemov.
    • Ziadne ....
    • Tovar bol doruceny rychlo , kvalitne zabaleny a dodany...
    • Ziadna..

Celkova spokojnost s dodanou lehotou, aj s dopravou..

• Rýchle vybavenie

Veľmi milí a rýchla objednávka za super ceny

Reakcia obchodu JURHAN.COM

• Predávajú užitočné a praktické výrobky, solídne a rýchle jednanie.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ja nemám tovar ktorý je objednaný 8 dní. A príde mi hodnotenie. Nechápem.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Ďakujeme Vám za hodnotenie, no s Vašim tvrdením nemôžeme úplne súhlasiť. Informácie o expedovaní zásielky sme odoslali na Váš mail, rovnako ako aj prepravná spoločnosť Vám poskytla informácie o zásielke v preprave. Spracovanie zásielky preverujeme u prepravcu a budeme Vás informovať prostredníctvom mailu. V takýchto prípadoch je tu pre Vás náš zákaznícky servis, v pracovné dni od 8:00 hod do 16:00 hod. +421 323 217 700. Ďakujeme.

Rýchle vybavenie objednávky, rýchle dodanie. Spokojnosť.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Expresne doručenie menej ako 24hod.

Rýchle doručenie tovaru super

• Tovar-Lešenárske kozy-zvary neodborne zvarené.....Nosnosť max.50kg
    • Je hanbou takýto produkt predávať,Ak sa stane úraz a budú brať na zodpovednosť predajcu,neviem či mu to stojí za predaj nepodarku.

Nikdy viac nenekupovať v Jurkan.sk

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Dobrý deň, Ďakujeme za Váš podnet. Nekvalitne spracovaný výrobok sme riešili s Vami cez naše reklamačné oddelenie a spracovanie výrobku sme riešili aj s našim dodávateľom. Nie je nám ľahostajná daná situácia, prijmeme potrebné opatrenia, aby sme sa vyhli nedostatočnej kvalite tovaru. Ďakujeme za pochopenie. Jurhan.

• rychle dodanie, dobra kvalita

• Všetko prebehlo na 100%

• rýchlosť

Reakcia obchodu JURHAN.COM

Veľmi rýchla dodávka tovaru v super stave odporučam obchod.

Reakcia obchodu JURHAN.COM

• Spoľahlivosť rýchle vybavenie a maximálna spokojnosť s tovarom aj doručenim

rýchle doručenie

Rýchlosť

Reakcia obchodu JURHAN.COM

• Rýchle vybavenie objednávky.

• ...rýchle objednanie
    • ...rýchle dodanie,vsetko v poriadku

• nadštandardná komunikácia
    • ochota a ústretovosť

Pri kúpe úložného boxu bol jeden diel poškodený.
    Produkt bol v originálnom balení a za poškodenie nemohol kupujúci
    ani predávajúci. Reklamáciu začal predajca okamžite riešiť a poslal mi
    nový diel.

• Rýchlosť dodania