spokojnosť 100 %
Reakcia obchodu FEIM
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť .
Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite :-)
Veľmi dobrá komunikácia.
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)
Komunikácia s Vami je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko chcem, aby zákazník dostal všetky dôležité informácie, ktoré potrebuje k expedícii tovaru.
Ďakujeme za prejavenú dôveru a doporučenie nákupu u nás. Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
Peťa, zákaznícky servis -
Rychle dodanie tovar, velka spokojnost
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie::-)
Tovar, ktorý máme skladom, po dôkladnom zabalení odosielame expresne rýchlo, bez zdržania, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr.
- Najlepšie ceny
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za milé hodnotenie. Našou prioritou je, aby zákazníci u nás nakúpili vždy výhodne a všetko čo potrebujú. Budeme veľmi radi, ak sa k nám na eshop opäť vrátite, náš eshop neustále rozširujeme o nové produkty a AKCIE :-)
Spokojný
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)
- Rýcle jednanie,spolahlivost
SUPER !
Peťa, zákaznícky servis -
Opakovane som tu nakupoval, maximálna spokojnosť pri nákupe aj pri reklamácii, promtná ústretová komunikácia, odporúčam tento obchod.
Reakcia obchodu FEIM
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj kladné hodnotenie. Snažíme sa neustále zlepšovať a takéto spätné odozvy sú pre nás veľmi dôležité :-)
Peťa, zákaznícky servis -
- na stránke klientov zavádzajú objednaný tovar nemali fyzicky na sklade
- termín dodania veľmi dlhý
veľmi sporný e-shop, ktorý tovar fyzicky na sklade nemá a objedná ho od svojho dodávateľa až vtedy, keď získa vašu platbu
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za vašu spätnú väzbu.
Veľmi nás mrzí, že prišlo k nedorozumeniu. Pri zadávaní objednávky bolo zreteľne uvedené, že tovar nie je skladom u nás, ale u výrobcu, od ktorého sme ho expresne stiahli a obratom expedovali k vám. Všetky termíny boli dodržané.
Prajeme vám všetko dobré a ak by ste sa v budúcnosti opäť rozhodol zrealizovať nákup cez náš eshop, budeme veľmi radi.
Reakcia obchodu FEIM
teší nás, že ste boli s realizáciou nákupu spokojný. Budeme radi, ak sa na nás aj v budúcnosti s dôverou obrátite.
- Komunikácia.
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za vašu spätnú väzbu.
Obratom som vašu sťažnosť preverila a telefonicky som vás informovala, že dnes bude tovar expedovaný k vám.
Som rada, že sme si všetko vysvetlili.
Peťa, zákaznícky servis -
rýchle a bezproblémové dodanie tovaru
Reakcia obchodu FEIM
sme veľmi radi, že Vaša objednávka prišla vďaka dôkladnému baleniu v poriadku a včas do cieľa.
Snažíme sa byť takí rýchli, ako to len ide.
Peťa, zákaznícky servis -
Veľmi rýchle a seriózne jednanie a veľmi rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť :-)
Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
- Som veľmi spokojmá
- široké spektrum výberu
Ochotný a ústretový.dakujem pekne
Reakcia obchodu FEIM
teší nás Vaša spokojnosť nielen s realizáciou nákupu, ale aj s cenami a komunikáciou zákazníckeho servisu. Budeme radi, ak sa na nás aj v budúcnosti s dôverou obrátite.
Spokojnosť
Peťa, zákaznícky servis -
- Napriek tomu, že 1 svietidlo prislo poškodené, hneď reagovali na reklamáciu a kladne vybavili.
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za krásne a motivujúce hodnotenie.
Teší nás, že ste bol s našimi službami spokojný. Reklamácie riešime obratom bez zdržania, aby naši skvelí zákazníci mohli svoj tovar čo najskôr používať.
Určite zavítajte na náš eshop kedykoľvek, neustále ho plníme novinkami a skvelými akciami :-)
+++
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme, že ste využili možnosť ohodnotiť Váš nákup, a teší nás Vaša spokojnosť. Budeme radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
Peťa, zákaznícky servis -
- velky vyber, dobre ceny, rychla komunikacia a dorucenie
spokojnosť
Peťa, zákaznícky servis