Tovar došiel OK. Už je luster naištalovaný.
Milan BurdaReakcia obchodu FEIM
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť .
Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite :-)
Peťa, zákaznícky servis -
jednoducho, rychlo dodany tovar, všetko ok
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.
Sme radi, keď zákazník ocení hlavný pilier nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.
Peťa, zákaznícky servis -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
som spokojná
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme, že ste využili možnosť ohodnotiť Váš nákup, a teší nás Vaša spokojnosť. Budeme radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
- Všetko bolo v pohode
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme, že ste využili možnosť ohodnotiť váš nákup a teší nás vaša spokojnosť. Budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu nášho eshopu, ktorý je plný výhodných AKCIÍ a sem tam doplnený o hodnotnú súťaž :-)
- Rýchlo
- Spoľahlivo
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme, že ste využili možnosť ohodnotiť Váš nákup a teší nás Vaša spokojnosť. Našou prioritou je, aby celý proces od objednania až po doručenie k zákazníkovi prebehol hladko, rýchlo a hlavne bez problémov :-)
Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
Peťa, zákaznícky servis -
Veľmi ochotná a milá predávajúca, so super komunikatívnou schopnosťou, takto si predstavujem komunikaciu s eshopom.
Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)
Komunikácia s Vami je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko chcem, aby zákazník dostal všetky dôležité informácie, ktoré potrebuje k expedícii tovaru.
Ďakujeme za prejavenú dôveru a doporučenie nákupu u nás. Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
Peťa, zákaznícky servis -
- precízne zabalenie, rýchle dodanie
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie::-)
Tovar, ktorý máme skladom, po dôkladnom zabalení odosielame expresne rýchlo, bez zdržania, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr.
spokojnosť
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom u nás. Budeme radi, ak sa na nás aj v budúcnosti s dôverou obrátite.
- Rychle dodanie
- Odporucam
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.
Sme radi, keď zákazník ocení jeden z hlavných pilierov nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.
- Rychle dodanie ,siroky vyber tovaru,
veľmi dobrá kounikácia.
- Rychlost dodania, lampu som mala do 24hod doma od objednania
- Lampa mala vadu, pri reklamacii mi ju vymenili na pobocke
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo a zo srdca zaň ďakujeme :-)
Tovar, ktorý máme skladom, odosielame expresne rýchlo, bez zdržania, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr. Veľmi sa teším, že ste s realizáciou nákupu u nás bol spokojná.
Peťa, zákaznícky servis -
dobry vyber svietidiel, rychla dodacia doba, postovne v cene
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za kladné hodnotenie.
Budeme veľmi radi, ak opäť navštívite náš eshop, kde každý deň pribúdajú nové produkty a zľavy :-)
Maximalna spokojnost.
Reakcia obchodu FEIM
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj kladné hodnotenie. Snažíme sa neustále zlepšovať a takéto spätné odozvy sú pre nás veľmi dôležité :-)
Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
- Milý obch.zastupca
Komunikácia so zakaznikom
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)
Peťa, zákaznícky servis -
Široký sortiment za priaznivé ceny, rýchla donáška.
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za milé hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania.
Peťa, zákaznícky servis -
- Rýchla reakcia aj cez víkend.
Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)
Komunikácia s Vami je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko chcem, aby zákazník dostal všetky dôležité informácie, ktoré potrebuje k expedícii tovaru, čo najrýchlejšie.
- Doprava zdarma nad 30e co je priatelna hranica
- naj cena tovaru co ma zaujimal
- siroky vyber
- ja by som to zabalil trochu lepsie
OK ferove ceny doprava zdarma urcite sa opat uvidime
Reakcia obchodu FEIM
Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite a získame plných 5***** :-)
Peťa, zákaznícky servis -
Spolahlivost, rychle vybavenie objednavky, komunikacia s obchodom 100%. Dakujem.
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo a zo srdca zaň ďakujeme :-)
Tovar, ktorý máme skladom, odosielame expresne rýchlo, bez zdržania, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr. Veľmi sa teším sa, že ste s realizáciou nákupu u nás bol spokojná.
Peťa, zákaznícky servis