• Cena

Reakcia obchodu FEIM

veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť .

Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite :-)

Peťa, zákaznícky servis

No feedback about the store
    No delivery date

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,

len pre upresnenie znova zopakujem informáciu, ktorú som vám písala do emailu, nakoľko vám pravdepodobne končia v SPAME.
    Objednávku sme vám obratom potvrdili aj poslali termín expedície, tovar už je na ceste k vám.

Budeme veľmi radi, ak vám bude dobre slúžiť.

Prajem vám všetko dobré

Promptni

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.

Sme radi, keď zákazník ocení hlavný pilier nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.

• Flexibilita a dostupnost

Reakcia obchodu FEIM

ďakujeme za milé hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)

Peťa, zákaznícky servis

Obchod ma informoval, že produkt nie je skladom a informoval aj o predpokladanom termíne doručenia. Tovar mi prišiel v tomto termíne. Všetko ok.

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)

Komunikácia s Vami je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko chcem, aby zákazník dostal všetky dôležité informácie, ktoré potrebuje k expedícii tovaru.

Ďakujeme za prejavenú dôveru a doporučenie nákupu u nás. Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.

Spokojnosť

Peťa, zákaznícky servis

Výbrobok nemá poždované vlastnosti, ake som si predstavovala.

Reakcia obchodu FEIM

veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie, mrzí nás, že neodporúčate náš eshop, ktorý je len predajcom tovaru.

Ak nie ste s tovarom spokojná, môžete v rámci lehoty odstúpiť a tovar nám vrátiť. Sme veľmi prekvapení, nakoľko ste si objednala tovar od kvalitnej renomovanej a medzi zákazníkmi veľmi obľúbenej nemeckej značky, kde sa stretávame len s najlepšími hodnoteniami.

Budeme radi, ak nám dáte pri ďalšom nákupe šancu napraviť si renomé.

Prajem krásny deň,

• Rýchle a profesionálne

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie :-)

Tovar, ktorý máme skladom, po dôkladnom zabalení odosielame expresne rýchlo, bez zdržania, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr.

Peťa, zákaznícky servis

dobre rýchle vybavenie, a odanie

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie :-)

• Široký výber
    • Dobre ceny
    • Komplikované vyhľadávanie medzi tisíckami svietidiel
    • K väčšine svetiel chýba rozmerový náčrt
    • Zákazník sa po objednaní tovaru ktorý mal byť skladom dozvie že tovar skladom nie je

Dobrý deň, p. Marek.

Sme radi, že ste nám venoval dostatok času a vyplnil ste dotazník spokojnosti, ktorý zasiela portál Heureka.

Prekvapilo ma, že na jednej strane vyzdvihujete široký výber a na druhej strane píšete, že sa na našom eshope zle vyhľadáva. Ako ste spomenul, ponúkame tisícky svietidiel a nie je v našich silách zabezpečiť všetky technické výkresy od dodávateľov, nakoľko sa sortiment neustále mení.

A práve preto som tu ja, Peťa so zákazníckeho servisu, aby som vám či už na emaile alebo na zákazníkmi veľmi obľúbenom Smartsuppe zodpovedala na všetky potrebné informácie, ktoré k nákupu potrebujete.

Nabudúce sa prosím na mňa obráťte a verte, že vašu objednávku vybavím k 100% spokojnosti a zaslúžime si Odporúčanie obchodu, za nie vždy ľahkú prácu, ktorú celý náš tím každý deň vykonáva.

• rychlosť
    • komunikácia
    • serióznosť

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)

Peťa, zákaznícky servis

Všetko prebehlo OK, ďakujem.

Reakcia obchodu FEIM

teší nás, že ste boli s realizáciou nákupu spokojná. Budeme radi, ak sa na nás aj v budúcnosti s dôverou obrátite.

Spoľahlivosť, rýchlosť, dobré ceny

Peťa, zákaznícky servis

Rýchle dodanie, dobre zabalené.

Reakcia obchodu FEIM

ďakujeme za krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť :-) Sme radi, že ste vyzdvihol kvalitu nášho balenia a šikovnosť našich skvelých dievčat, ktoré pre našich zákazníkov balíčky každý deň bezpečne balia.

Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.

Peťa, zákaznícky servis

Skvelý výber a ceny. Individuálny a profesionálny prístup. Vrelo odporúčam.

Reakcia obchodu FEIM

ďakujeme za milé hodnotenie. Našou prioritou je, aby zákazníci u nás nakúpili vždy výhodne a všetko čo potrebujú. Budeme veľmi radi, ak sa k nám na eshop opäť vrátite, náš eshop neustále rozširujeme o nové produkty a AKCIE :-)

• kvalitna komunikacia

Reakcia obchodu FEIM

veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj kladné hodnotenie. Snažíme sa neustále zlepšovať a takéto spätné odozvy sú pre nás veľmi dôležité :-)

Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.

Peťa, zákaznícky servis

• komunikácia s obchodom cez chat
    • veľký výber tovaru
    • široká ponuka Philips Hue svetiel a príslušenstva
    • akcie a kupóny

Reakcia obchodu FEIM

teší nás Vaša spokojnosť nielen s realizáciou nákupu, ale aj s cenami a komunikáciou zákazníckeho servisu :-)
    Budeme radi, ak sa na nás aj v budúcnosti s dôverou obrátite.

Nemám pripomienky

Reakcia obchodu FEIM

Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite a venujete nám všetkých 5***** :-)

• veľmi rýchle doručenie
    • výborná komunikácia s obchodom

Peťa, zákaznícky servis

Velmi milé, príjemné zamestnankyne predajne, ochotné poskytnúť veškeré informácie ohľadom akéhokoľvek sortimentu.
    Slušný výber svietidiel s možnosťou rozšíreného internetového výberu tovaru.
    V rámci objednàvky cez internet rýchle dodanie tovaru.