- rýchle doručenie
rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu FEIM
sme veľmi radi, že Vaša objednávka prišla vďaka dôkladnému baleniu v poriadku a včas do cieľa.
Snažíme sa byť takí rýchli, ako to len ide.
- Rýchlosť doručenia
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za milé hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)
- Skvely výber
- Doručenie aj do zahraničia cez packetu
- Flexibilita - obchod zavolá a poradí ak sa im niečo nezdá v objednavke
- Ochota vymeniť objednaný tovar za iný ak nie je disponibilný
- Pri väčšej objednávke obchod ponúkol zľavu sám od seba
- Popravde asi žiadne som nenašiel
Náhodou som natrafil na tuto firmu na Instagrame, ponúkali zdarma navrhnutie riesenia osvetlenia do miestnosti. Hovorím si že využijem. Kontakt bol veľmi korektný a ochotný. Vymenili sme si niekoľko emailov ohľadom mojich očakávaní a potrieb, fotografie miestnosti, nejaké moje nápady a pripadne riesenia ktoré sa mi páčili. Firma prišla s 3 alternatívami z ktorých jedna bola vyslovene presne to po čom som dlhšie tuzil ale nenachádzal alebo nenachádzal v cene akú som bol schopný zaplatiť. Tovar mali aj na sklade a boli ochotní vyskúšať či sa tam zmestia žiarovky aké som chcel kúpiť. Našli mi aj elektrikára ktorý prišiel, doručil a namontoval lampu. Absolútne skvely servis aký som asi na Slovensku nevidel. Táto objednávka je moja druha a využil som možnosť zaslat tovar cez packetu do zahraničia a išlo to super rýchlo a spoľahlivo. Tovar prišiel včas a pred vianocami.
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za krásne a motivujúce hodnotenie.
Náš prístup k zákazníkom je vždy profesionálny, individuálne prispôsobený Vašim požiadavkám a potrebám. Teší nás, že ste bol s našimi službami a so širokou ponukou produktov spokojný.
Určite zavítajte na náš eshop kedykoľvek, neustále ho plníme novinkami a skvelými akciami a sme našim skvelým zákazníkom k dispozícii pri akejkoľvek požiadavke :-)
Peťa, zákaznícky servis -
Dobré ceny, rýchle doručenie tovaru.
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.
Sme radi, keď zákazník ocení hlavný pilier nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.
Nakup prebehol vporiadku.
- Neskutočná rýchlosť,výborná informovanosť,dokonale zabalenie
- Žiadna
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť :-) Sme radi, že ste vyzdvihla kvalitu nášho balenia a šikovnosť našich dievčat, ktoré pre našich zákazníkov balíčky každý deň bezpečne balia.
Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
Peťa, zákaznícky servis -
Aj napriek tomu že svietidlo nebolo skladom, bolo doručené v krátkom čase. Profesionálny, prozákaznícky servis.
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za krásne a motivujúce hodnotenie.
- ok
- nema
Reakcia obchodu FEIM
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť .
Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite :-)
Peťa, zákaznícky servis -
Rychle dodanie. Tovar uplne zodpoveda popisu a obrazku na internete.
DakujemReakcia obchodu FEIM
Snažíme sa byť takí rýchli, ako to len ide.
- Dostupnosť tovaru.
- slušná cena.
- Sqwelá komunikácia obchodu! S niečím podobným sa už človek často nestretne. Palec hore!
- Z dôvodu dlhšieho dodacieho termínu, zjavne z dôvodu vianočného obdobia, som objednávku zrušil. V každom prípade, obchod ma telefonicky kontaktoval a situáciu vysvetlil. Sqwelá komunikácia!
Ak sa mi naskytne v budúcnosti potreba resp. možnosť v obchode nakupovať, veľmi rád tak urobím.
Reakcia obchodu FEIM
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj kladné hodnotenie. Snažíme sa neustále zlepšovať a takéto spätné odozvy sú pre nás veľmi dôležité :-)
Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
Prajem krásny deň
Peťa, zákaznícky servis -
- platba na dobierku ,bez kompikacii
zatiaľ ok
Peťa, zákaznícky servis -
tovar prišiel dosť rýchlo, nemám čo vytknúť
Su dobrý
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)
Peťa, zákaznícky servis -
- Tovar sice nemali na sklade, ale obratom po potvrdení objednávky ma o tom informali aj s uvedenim priblizneho datumu odoslania. Tovar hned objednali u dodavatela a termin odoslania dodrzali.
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme, že ste využili možnosť ohodnotiť Váš nákup a teší nás Vaša spokojnosť s nákupom u nás. Našou prioritou je, aby celý proces od objednania až po doručenie k zákazníkovi prebehol hladko, rýchlo a hlavne bez problémov :-)
Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
- Ceny
- Sortiment kde si vyberie každý
Reakcia obchodu FEIM
ďakujeme za milé hodnotenie. Našou prioritou je, aby zákazníci u nás nakúpili vždy výhodne a všetko čo potrebujú. Budeme veľmi radi, ak sa k nám na eshop opäť vrátite, náš eshop neustále rozširujeme o nové produkty a AKCIE :-)
- Rychle dodanie, super ceny
Peťa, zákaznícky servis -
Výborná komunikácia a rýchlosť dodania. Kvalitne a bezpečne zabalený tovar.
Reakcia obchodu FEIM
Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
Dlhodobo spoľahlivý
- Rýchlosť
Reakcia obchodu FEIM
Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie::-)
Tovar, ktorý máme skladom, po dôkladnom zabalení odosielame expresne rýchlo, bez zdržania, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr.
Prajem krásny deň
Peťa, zákaznícky servis