Super rýchle dodanie , všetka OK

Reakcia obchodu FEIM

ďakujeme, že ste využili možnosť ohodnotiť Váš nákup a teší nás Vaša spokojnosť s nákupom u nás. Našou prioritou je, aby celý proces od objednania až po doručenie k zákazníkovi prebehol hladko, rýchlo a hlavne bez problémov :-)

Peťa, zákaznícky servis

Tovar mi bol doručený už na 4-ty deň od objednávky, takže super.

Reakcia obchodu FEIM

sme veľmi radi, že Vaša objednávka prišla vďaka dôkladnému baleniu v poriadku a včas do cieľa.
    Snažíme sa byť takí rýchli, ako sa len dá :-)

• Skore dodanie

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie::-)

Tovar, ktorý máme skladom, po dôkladnom zabalení odosielame expresne rýchlo, bez zdržania, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr.

Prajem krásny deň

Tovar za dobrú cenu!

Dobrý deň, p. Dušan,

Peťa, zákaznícky servis

• Rýchle dodanie, zo strany obchodníka informovanie o objednávke

Reakcia obchodu FEIM

ďakujeme za hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)

Peťa, zákaznícky servis

• Veľmi rývle dodanie, šikovná a ochotna pani

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.

Sme radi, keď zákazník ocení hlavný pilier nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.

• Profesionálne vystupovanie,skvelý eshop
    • neviem o nej

rychly,príjemný a profesionálny pristup k zákazníkovi

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)

Komunikácia s Vami je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko chcem, aby zákazník dostal všetky dôležité informácie, ktoré potrebuje k expedícii tovaru.

Ďakujeme za prejavenú dôveru a doporučenie nákupu u nás. Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.

Som moc spokojná Ďakujem

Peťa, zákaznícky servis

Som spokojna, velmi rychle dodanie, vyrobok zodpovedal popisu

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie::-)

Prajem krásny deň

Ústretová komunikácia.

Reakcia obchodu FEIM

teší nás, že ste boli s realizáciou nákupu spokojný. Budeme radi, ak sa na nás aj v budúcnosti s dôverou obrátite.

• Rýchlosť

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.

Peťa, zákaznícky servis

Rýchle vybavenie mojej objednávky tovar prišiel v poriadku

Reakcia obchodu FEIM

Snažíme sa byť takí rýchli, ako to len ide.

• cena
    • rýchle dodanie

Reakcia obchodu FEIM

ďakujeme za milé hodnotenie. Našou prioritou je, aby zákazníci u nás nakúpili vždy výhodne a všetko čo potrebujú. Budeme veľmi radi, ak sa k nám na eshop opäť vrátite, náš eshop neustále rozširujeme o nové produkty a AKCIE :-)

• Zavádzanie zákazníka

Na stránke obchodu som si objednala živé ktorý mal byt skladom a dodacia doba mala byt max.2 dni. Po uhradení za živé mi prišla informácia že tvar skladom nemajú a musia ho objednať u dodávateľa. Takéto jednanie považujem za zavádzanie zákazníka preto daný obchod neodporúčam .

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý večer, ďakujeme za vaše hodnotenie,

žiaľ mrzí nás, že informácie v ňom uvedené nie sú správne.
    Tovar, ktorý ste si objednala, skladom nemáme ani sme v čase objednania nemali, je pri ňom uvedené:
    ... K dodaniu zvyčajne do 3 dní.....,
    preto nás veľmi mrzí, že nie ste s našimi službami spokojná, nakoľko čo sme garantovali na eshope, sme do bodky aj splnili.

Prajem vám všetko dobré, budem veľmi rada, ak sa k nám na eshop kedykoľvek vrátite.

• Dobre zabaleny krehky tovar

Reakcia obchodu FEIM

ďakujeme za krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť :-) Sme radi, že ste vyzdvihol kvalitu nášho balenia a šikovnosť našich skvelých dievčat, ktoré pre našich zákazníkov balíčky každý deň bezpečne balia.

Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.

• rýchlosť , ochota
    • žiadne

Peťa, zákaznícky servis

Došiel mi poškodený tovar. Na lampe bolo sklo rozbité. Čakám na odpoveď nakoľko som tovar reklamovala

Reakcia obchodu FEIM

Dobrý deň, ďakujeme za vašu spätnú väzbu.

Vybaveniu reklamácie sa budeme obratom venovať. Mrzí nás to, že nie všetky kuriérske spoločnosti doručujú náš krehký tovar aj napriek riadnemu zabaleniu, tak ako sa patrí.

Určite v krátkej dobe vyriešime všetko k obojstrannej spokojnosti.

Uplná spokojnosť.

Reakcia obchodu FEIM

veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť .

Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite :-)

• Rýchle doručenie
    • Možnosť vybrať Packetu

Zakúpený tovar nemali na sklade, no hneď ma informovali o objednávke a následnom termíne doručenia.
    Všetko dorazilo v rozumnom čase od objednávky.

spokojnosť 100 %