Objednávku som stornoval ešte v deň jej vytvorenia, pretože sa im vôbec nedalo dovolať (chcel som ju doplniť).
Poslali mail, že do 14 dní vrátia peniaze, samozrejme do 14 dní peniaze nevrátili, tak som ich kontaktoval, ospravedlnili sa a že do konca týždňa mám čakať peniaze.
je piatok, 18 deň, peniaze nikde.
V pondelok (21. deň) , keď neprídu, podám sťažnosť na SOI.
MOJA RADA, VYHÝBAJTE SA TOMU ESHOPU!Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Mrzí náš že jste platbu neobdržel včas, což může být způsobeno různými faktory. V tomto případě Vás poprosíme o kontaktování na emailové adrese [email protected] s číslem objednávky a situaci prověříme, případně zadáme urgentní vrácení platby.
Děkujeme a omlouváme se za komplikace.
- Ziadna
Tovar som si objendal este medzi sviatkami. Po dvoj tyzdnovom cakani som sa ho este nedockal. Ziadna komunikacia zo strany obchodu.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
V tomto případě Vás poprosíme o kontaktování na emailové adrese [email protected] s číslem objednávky a situaci prověříme.
Děkujeme a omlouváme se za komplikace.
- zaujímavé ceny
Tovar som objednával a uhradil na základe avizovanej dostupnosti na sklade 8.12.2022. Keďže sa nič nedialo tak som 16.12 pýtal na stav objednávky a bol som informovaný 19.12. že ju môžem zrušiť a budu mi vrátene peniaze ...prípadne mám čakať - keďže tovar na sklade nie je. Tovar idem dnes vyzdvihnúť do boxu, keďže sme sa nedokázali medzi sviatkami, kedy tovar dorazil s kuriérom stretnúť. Nebol som v časovom strese, v zásade mi to bolo celé jedno, ale považujem to za amatérske.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Takováto zpětná vazba nám pomáhá se neustále zlepšovat.
Věříme, že v případě další objednávky bude již vše v pořádku.
12 dni a stale nic...
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Poprosíme Vás o kontaktování na naší emailové adrese [email protected] s informací, o jakou objednávku se jedná a my situaci prověříme.
tým BRLOH -
Ziadna komunikacia. Tovar na sklade objednany 20.12. Dnes je 31.12. a tovar nikde.
tým BRLOH -
Dňa 10.12. 2022 som zaslala objednávku, no aj napriek tomu, že veci boli na sklade a prísľub dodania do vianoc, k dnešnému dňu tovar nemám. Telefonicky som kontaktovala predajňu v Košiciach a tam mi nevedeli nič povedať.
tým BRLOH -
Tovar držali na predajni 2 dni, čo nebolo možné stihnúť si prevziať.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Doba rezervování na prodejně je po dobu vánoc zkrácena. Na vyžádání je možné rezervaci o den prodloužit.
Děkujeme za pochopení.
- 3 dni status ešte neodovzdané kuriérovi
- dovolať sa na infolinku je NEMOŽNÉ, 58 minút som počúval že je niekto predomnou v rade a mam čakať
- odpoveď na email trvá niekoľko dní
Čo sa týka skúseností osobne s pobočkami Brlohu, žiaden problém, ale eshop a podpora totálny odpad, veľké sklamanie!
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Bohužel z důvodu sezóny jsme momentálně velice vytížení a dostupnost na telefonické lince je horší, než bychom si sami přáli a než bývá standardem.
tým BRLOH -
- Rezerváciu zrušili počas 1 dňa aj napriek platby vopred. Dostala som nesprávny tovar a zaplatila duplicitne.
Personál v kamennej predajni bol neochotný riešiť môj problém. Peniaze za online platbu stále nemám naspäť.
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
V tomto případě Vás poprosíme nás kontaktovat telefonicky, či na emailové adrese [email protected] a situaci ohledně objednávek ověříme.
tým BRLOH -
Doteraz, po desiatich dňoch od objednávky, mi tovar nebol doručený. Neprišlo ani potvrdenie, že tovar bol vyexpedovany. Skôr došla správa s hodnotením obchodu.
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Poprosíme Vás kontaktovat nás na emailové adrese [email protected] a situaci ohledně Vaší objednávky ověříme.
tým BRLOH -
- Tovar som objednal 11.12.2022 v čase objednávania mali na stránke uvedených 5 ks hry ktorú som objednával, s predbežným termínom doručenia 19.12, po zaplatení mi bol doručený mail že moju objednávku prijali ale termín doručenia tam už nebol, popritom to maju v obchodných podmienkach. Následne 20.12 to je deň po predpokladanom doručení som sa začal zaujímať v akom stave je moja objednávka, nevedel som sa dovolať, komunikácia cez automat, nechal som to zvoniť asi aj 40 minut a nikto mi nebral telefón, takto som to skúšal mozno aj 7x ,23.12 mi to zdvihol pán a povedal že túto hru nemajú, objednávku som zrušil a deň pred vianocami som mohol zháňať nový darček, obchod absolútne neodporúčam, katastrofálny prístup a komunikácia už len dúfam ze mi vrátia peniaze
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Co se týče objednaného zboží je možné, že na něj bylo v podobný moment vytvořeno více objednávek, než bylo dostupných kusů a z tohoto důvodu došlo ke zpoždění v dodání tím, že bylo nutné vyčkat na naskladnění dalších kusů.
- Komunikácia s obchodom
- Tovar mal byť doručený do 10 dní, avšak sa tak nestalo. Obchod nedal žiadne informácie ohľadom toho, kde sa tovar nachádza a čo sa s ním deje. Po zavolaní do obchodu, kde mal byť tovar doručený, mi nevedeli povedať, kedy bude tovar doručený a v akom stave je (pán bol milý a ústretový), ale žiadne info som sa nedozvedela.
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Bohužel kolegové na prodejně do informací ohledně dodání objednávky ani jejich aktuálního stavu příliš nevidí.
tým BRLOH -
- Objednavku som si prisla vyzdvihnut a na mieste mi oznamili, ze produkt je uz rezervovany pre niekoho ineho a nemozu mi ho vydat. Napriek tomu, ze som do predajne hned zavolala, ze si produkt vyzdvihnem do 48 hodin (nestihala som do 24 hodin) a aj som poslala mail.
Neodporucam tento obchod, pretoze taketo vystupovanie zo strany predavajuceho povazujem za maximalne nevhodne voci zakaznikovi. Objednali sme si radsej produkt z Alzy. Tam bol drahsi, ale pristup maju spickovy a radsej podporim takyto obchod.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za hodnocení i zpětnou vazbu.
Této situace je nám velice líto. Rezervace je bohužel automaticky zrušena po uplynutí lhůty na vyzvednutí.
Děkujeme za pochopení.
tým BRLOH -
- Nespokojní sme boli s predavacom menom Norbert v City Arena Trnava, nechota podat info, strohé odpovede, pripadlo mi ze clovek ho otravuje uz len svojou pritomstou, ziadna ochota vysvetliť, dokonca mi vytváral novu obj. Kedze prvu som nestihla prevziat a vytvoril na inu konzolu ako som mala objednanú cize som cakala niekolko dni zbytocne kedze ta nebola skladom. Nakonec som. Si ju obj.znovu na predajnu sama a potom to bolo uz v poriadku.
Inak ako obchod fajn, ale kvôli panovi predavacovi nerady predajnu navstevujeme a znami maju podobnú skusenot
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Této situace je nám velice líto a s kolegou toto určitě budeme řešit, nicméně pokud došlo k chybně vytvořené objednávce, za což se samozřejmě omlouváme, je možné objednávku zkontrolovat dle zaslaného potvrzení do emailu a následně by bylo možné obratem sjednat nápravu.
tým BRLOH -
Obchod bez komunikacie so mnou stornoval moju objednavku udajne na moj podnet, ktory som samozrejme nedal.
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
V případě zrušení objednávky vždy zákazníka informujeme i s důvodem jejího zrušení.
V systému je také vidět, z jaké strany byla objednávka zrušena. V tomto případě tedy mohlo dojít ke zrušení z Vaší strany omylem.
- Tupý a arogantný zamestnanci
- Drzý a odporný zamestnanci
- Vyššie ceny
- Primitívny vedúci ak toto dovolí
- Hovada
Svojvolne si zatvorili predajnu a nechali nas zakaznikov čakať 45 min vonku , tak sme odišli , ste hovada
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Poprosíme Vás o kontaktování na naší emailové adrese [email protected] s informací, o jakou prodejnu se jednalo a tuto situaci určitě budeme dále řešit s konkrétními prodejci.
- + sortiment
- + ceny
- + balenie hier - náš región
- - dĺžka dodania
- - Brloh.sk a odosielateľ JRC.cz
- - komunikácia
Prekvapilo ma, že Brloh.sk vlastní, spolupracuje alebo ako to tam majú, JRC.cz, čiže objednáte zo slovenského Brlohu a odosielateľ je český JRC.cz. To čiastočne vysvetľuje aj tú dlhú dobu dodania.
Objednával som v nedeľu 11.12.2022, tovar ktorý bol akože skladom, došlo mi to v stredu 21.12.2022. Som rád aspoň, že obaly hier sú náš región, predná strana angl., zadná česky, slovensky, maďarsky atď., nie ako to majú české e-shopy vo zvyku, poslať kadejaké poľské, talianské a iné skomoleniny.
Komunikácia zo strany obchodu slabá, jeden mizerný e-mail o prijatí objednávky, potom s vami komunikuje už až prepravca.
Odporúčam/neodporúčam - toto je na každom zákazníkovi, rozhodnúť sa sám. Obchodov je dnes na výber XY.Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Co se týče objednaného zboží je možné, že na něj bylo v podobný moment vytvořeno více objednávek, než bylo dostupných kusů a z tohoto důvodu došlo ke zpoždění v dodání.
tým BRLOH -
Dna 12.12.som si objednala tovar. 13.12.2022 som ho uhradila a do dnesho dna 23.12.mi este tovar nebol dodany. A vy uz odo mna chcete aby som ohodnotila Vase sluzby. Takze moje hodnotenie je ze nie som spokojna. Verim ze ostatni zakaznici mali viac stastia s Vasimi sluzbami.
tým BRLOH -
- tovar mi vôbec neprišiel . už čakám 11 dni a nič … Ani žiadna odozva ani vôbec nič . už odtiaľ nič neobjednam .
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Bohužel z důvodu sezóny jsme momentálně velice vytížení a reakce na emaily je delší, než bychom si sami přáli a než bývá standardem.
tým BRLOH -
- Na stránke mali napísané že majú tovar skladom cca po troch týždňoch keď mi stále nedorazil som im ja písal mail v ako stave je moja objednávka a o pár dní na to mi prišla odpoveď že čakajú na naskladnenie od dodávateľa a že o termíne kedy to asi tak bude ,,NEZNÁMY,,
tým BRLOH