Aj keď mal byť tovar hneď k odberu boli to štyri dni

Reakcia obchodu Brloh

Doufáme že i přes negativní zkušenost, budete i v budoucnu nakupovat dále u nás.

tým BRLOH

Týždeň mám objednaný tovar na predajňu, prišiel mi iba mail že nie všetok tovar majú na vybranej predajni a na jeho naskladneni pracujú, odvtedy ani jediný mail v akom stave je objednávka. Teraz neviem či ešte stále pracujú na skompletizovani objednavky alebo už môžem na ňu zabudnúť? Jedine šťastie že som dala platbu na predajni a neuhradili to vopred.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Prosíme kontaktujte nás případně na emailu [email protected], abychom prověřili Vaší objednávku. Pokud není zboží na centrálním skladu, stahuje se z jiné prodejny nebo se čeká na doskladnění od dodavatele. Ve chvíli kdy je objednávka připravena k výdeji na pobočce, odchází email a sms s výzvou k vyzvednutí objednávky. Objednávky zpracovává automat, nemáme možnost manuálně ověřovat veškeré objednávky celým procesem. Děkujeme za pochopení.

S přáním pohodového dne,
    tým BRLOH

Na stranke pisali ze god of war 2018 budu mat utorok na sklade . Tak som nedelu rano spravil rerervaciu . V utorok sa mi nikdo neozivao a ked som zasa pozrel na stranku tak tam pisali ze naskladneny by mal byt zase pozajtra (stvrtok)…nic stornoval som a rezervoval inde a prebral za 2 hoďky

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Prosíme kontaktujte nás případně na emailu [email protected], abychom prověřili Vaší objednávku. Je nám líto, že jste čekal na dodání zboží, vzhledem k velkému zájmu o hru God of War Ragnarok a tím i opětovný zájem o předchozí díl se čekalo na doskladnění hry od dodavatele, za což se omlouváme.

S přáním pohodového dne,
    tým BRLOH

Nuž stále čakám na informáciu, kedy tovar dorazí aj napriek tomu že mi pri objednávke ukazovalo skladom. Ináč by som ani tovar neobjednavala. Nuž sklamaná som. Niekde sa stala chýba. Zvažujem o zrušení objednávky.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za hodnocení i zpětnou vazbu.

Poprosíme Vás kontaktovat na naši emailové adrese: [email protected], případně telefonicky či na chatu a objednávku pro Vás ověříme a zjistíme, kde mohl nastat problém.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.

tým BRLOH

Už týždeň čakám na dodanie.Tovar stále nemám.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.

Zboží je momentálně na hlavním skladě a na vybranou prodejnu bude doručeno v příštím týdnu.

Děkujeme za trpělivost a omlouváme se za komplikace.

• zaujimave akcie
    • ponuka tovaru
    • slaba komunikacia

Tovar bol na sklade, slubili poslat ho do par dni, ta lehota ked presla, keby sa neopytam, tak sa ani nedozviem, kedy to dorucia, preco to meska. Mohli poslat update, ospravedlnenie, nieco..

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Můžete nás prosím kontaktovat na emailové adrese [email protected] abychom záležitost ověřili a mohli tak předejít budoucím nepříjemnostem. Budeme rádi pokud Vás tato negativní zkušenost neodradí od budoucího nákupu u nás.

• Neodpovedaju na email

Na eshope nevedia specifikovat rozne verzie jedneho produktu a ked sa to clovek snazi zistit tak nevedia odpovedat na emaily a radsej nechaju prepadnut objednavku.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Na emaily se snažíme odpovídat nejpozději do 24 hodin.

Poprosíme Vás kontaktovat na emailové adrese: [email protected]

K okamžité komunikaci Vás poprosíme napsat na náš on-line chat, či nás kontaktovat telefonicky.

tým BRLOH

obchod zrusli objednavku. peniaze stale nevratil

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaše hodnocení. a zpětnou vazbu. Lhůta na vrácení peněz činí maximálně 14 dní.
    Určitě nás můžete kontaktovat na emailové adrese [email protected] a v případě, že peníze v této lhůtě nedorazily, situaci ověříme.

tým BRLOH

6 dni od objednavky tovaru na sklade a tovar stale caka na dodanie. Skor dorazil dotaznik spokojnosti.

Bohužel takto nedokážeme určit o jakou objednávku se jedná.

Poprosíme o kontaktování na emailové adrese: [email protected] a situaci ověříme.

Pokud se jednalo o bazarovou hru, pak tuto službu jsme nabídli našim zákazníkům teprve nedávno, tedy přeposílání her z nejrůznějších prodejen. Bohužel tuto možnost provází i problémy se stavem dodaných her. Na základě těchto problémů je tedy nutné hry dodatečně kontrolovat, což způsobuje zpoždění dodání v řádech týdnů, neboť těchto her ke zkontrolování je v řádech stovek kusů.

tým BRLOH

Ak si niečo objednáte, počkate si skoro mesiac kým to vybavia. Nikdy Viac.

tým BRLOH

Ak si niečo objednáte, počkate si skoro mesiac kým to vybavia. Nikdy Viac.

tým BRLOH

18.7. objednane s dodaním na predajňu 20.7.
    Dnes píšu u toho istého produktu dodanie na predajňu nasledujúci deň.
    22.7. po urgencii odpísali, že tovar bude dodaný "Zboží by mělo dorazit na prodejnu v příštím týdnu"
    Ani 25.7. tovar nedodaný.
    Storno

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás vzniklá situace. Tato situace je způsobena momentální změnou interního systému s kterou souvisí i nedávna změna webových stránek. Tyto změny se bohužel mohou neblaze promítnout do doby dodání zboží, za což se velice omlouváme.
    Věříme, že tato negativní zkušenost byla pouze výjimkou a v případě dalšího objednání se již nebude opakovat.

tým BRLOH

Dobrý deň mal som objednávku na ktorú som dlho čakal a keď som sa na ňu opýtal ako je na tom tak mi bolo napísané že objednávka už je vyzdvihnuta ale ja som to nebol prešla mi žiadna sms ani emeil jediní ktorý mam je potvrdenie o objednávke takže toľko k vášmu obchodu.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Dané situace je nám velice líto. Kontaktujte nás prosím na emailové adrese [email protected] a Vaši objednávku prověříme a situaci se budeme snažit vyřešit k Vaší spokojenosti.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za způsobené komplikace.

tým BRLOH

V predajni tvrdia, že hry s obalom v inom jazyku ako anglickom, českom alebo slovenskom nevykupujú. Následne zistím, že bazárová hra, ktorú som si kúpil má obal v arabčine.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Skutečně je to tak, že hry vykupujeme výhradně jen ve Vámi uvedených jazycích. V případě, že Vám byla prodána hra s arabským přebalem, jednalo se o pochybení prodejce za což se omlouváme, podobná hra neměla být nikdy vykoupena.

tým BRLOH

Pozrela som sa na e-shop a tam bolo že hra ktorú som chcela že bol 1 kus a práve tam kde som potrebovala tak som si ju rezervovala po príchode do predajne som zistila že hra nie je vôbec ani v mojom meste a teraz už čakám 3 týždne na hru ktorá mala byť už dávno na predajni

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a je nám líto Vaší špatné zkušenosti.

Je možné, že se zboží na konkrétní prodejně prodalo těsně před vytvořením Vaší objednávky a tak vznikla tato nepříjemná situace. Vždy však platí, že objednávku je možné vyzvednout až v moment obdržení zprávy, že je připravena k vyzvednutí.
    Vámi objednané zboží tedy stahujeme z jiné prodejny.

Tímto se omlouváme za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení.

• Cena
    • Steelbook k objednavke
    • Slaby zamestnanci,nic nevedia
    • Zlyhala komunikacia
    • Ponukaju nieco co vam pri prevzati nedaju
    • Velmi neprijemma skusenost pri prevzati tovaru

Bohuzial velke sklamanie.na stranke ku kazdej hre od EA davali steelbook,pri odobnom prevzati predavajuca nevedela aky steelbook aka akcia,volala na info linku tam jej nevedeli pomoct. Katastrofa.dokonca som si to overoval aj imailom ci naozaj steelbook dostanem .bolo mi potvrdene ze ano dostanem ako uvadzali na stranke.odisiel som domov bez tovaru...!!!! Potom sa to vyriesilo pisal som imaik .pripravili mi to opat. Na inu prevadzku steelbook slubeny som dostal.aj ked ma mensie poskodenie.uz to neriesim.umna neseriozny eshop.neodporucam...

děkujeme za Vaši zprávu.

Za zmíněné komplikace a nedorozumění se velice omlouváme. Steelbook Vám byl dodatečně dodán, tedy jsme z naší strany dodrželi slib, který Vám byl dán.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

tým BRLOH

Nepravdivo informuju o terminoch dodania. Po tyzdni cakania som objednavku zrusila a vecer pred odovzdanim darceka hladala nahradny...

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Zboží bylo nutné objednat u dodavatele, což může zpozdit doručení. Věříme, že pokud se rozhodnete pro další nákup u nás, bude již vše dle Vašich představ.

Přejeme Vám krásný den,

tým BRLOH

• prilis dlhe dodanie tovaru
    • slaba komunikacia, info o objednavke mam az na dalsi den, ked sa sam spytam cez formular
    • v eshope uvedene info o tovare na sklade a terminom dorucenia, v skutocnosti nedodrzany

Tovar som si objednal, pricom v eshope bolo jasne napisane, ze je na sklade s dodanim do 3 dni! Kedze tovar nechodil, az po mojej otazke co sa deje, som sa dozvedel, ze nie je na sklade a je "na ceste".

Na ceste vsak bol cele 3 tyzdne! Kebyze sa sam nespytam, tak zo strany obchodu nebola ziadna komunikacia. Tovar mi nakoniec dorazil az po 3 tyzdnoch, bez nejakeho bonusu napr. vo forme odpustenia ceny dopravy alebo nejakej zlavy za nedodrzanie podmienok uvedenych v eshope.

Chapem, ze sa moze stat, ze tovar je u dodavatela a obchod to nevie ovplyvnit, ale v takom pripade neuvediem pri tovare v eshope, ze je na sklade s 3-dnovym dodanim a informujem zakaznika a ponuknem aspon zlavu alebo iny bonus.

Dakujem, viac si tu neobjednam nic. Skoda aj tej polhviezdicky, kedze menej sa neda dat.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Zboží si ve stejnou dobu mohlo objednat více zákazníků a z tohoto poté mohla vzniknout tato nepříjemná zkušenost s delším dodáním zboží. Věříme, že pokud se rozhodnete pro další nákup u nás, bude již vše dle Vašich představ.

Přejeme Vám krásný den,

tým BRLOH

tóvar nefunguje a poslala email 2x nemám odpovedz do teraz. Môže byť shop je fake.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme Vám za poskytnutou zpětnou vazbu. Mrzí nás, že zakoupené zboží vykazuje vadu. Na Vaši zprávu Vám bylo během 24 hodin odpovězeno s návrhem řešení této nepříjemné situace.

Prosíme tedy o kontrolu Vaši e-mailové schránky a případně zaslání zboží k reklamaci, jak bylo v zaslané zprávě uvedeno.

• Pobocky
    • Personal na pobocke v Auparku
    • Zial zavadzajuce info ohladom skladovej dostupnosti

- abs zlyhal objednavaci system
    - az na zaklade mojho dopytovani, som zistil, ze tovar mi nedorucia, ze skladova dostupnust neplati a tovar nemaju

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme Vám za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že kladně hodnotíte vystupování našich konzultantů. Avšak mrzí nás, že u Vaši objednávky nastala komplikace s dostupností zboží. Synchronizace skladové zásoby může být v některých případech opožděna.

Budeme rádi, pokud se i přes tuto zkušenost rozhodnete využít naše služby a věříme, že již bude vše bez problému.