- Katastrofa,nikdy viac ....žiadna komunikácia !!!!
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Bohužel z důvodu sezóny jsme momentálně velice vytížení a reakce na emaily je delší, než bychom si sami přáli a než bývá standardem.
tým BRLOH -
- Ak sa treba spojiť ,tak sa nedovolate lebo stale nikro nedviha. Ak nahodou nieco nemaju,vasa objednavka stoji u nich pokial nemaju vsetko a vobec vam nenapisu ,nezavolaju nakolko je doba dodania vraj 2dni .. mne prisiel balik az po 2tyzdnoch a komunikacia ziadna.
tým BRLOH -
Rezerváciu som sa snažil predĺžiť, napriek tomu bola zrušená. Vytvoril som si novú a ta je stále nevybavena. Zákaznícky servis nereaguje.
tým BRLOH -
- dlhý čas dodania tovaru
Slabá komunikácia obchodu.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Velice se omlouváme, pakliže Vám zboží nebylo dodáno do avizovaného data. Děláme, co je v našich silách, avšak z důvodu vánoční sezóny a velkého vytížení není doba dodání ani reakce na emaily taková, jakou bychom si sami přáli.
tým BRLOH -
Už druhý týždeň čakám na objednanú a zaplatenú klávesnicu … Vytvorila som 2 objednávky - klávesnica a POP figúrka . Po tom, čo som kontaktovala ich eShop , bolo mi povedané že neevidujú žiadnu objednávku na klávesnicu ( pričom som im poslala aj doklad o zaplatení ) Odvtedy sa mi neozvali , peniaze zatiaľ nevrátili , ale dúfam že sa to čoskoro vyrieši
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Je nám líto této vzniklé situace, avšak nerozumíme tomu, jak vznikla.
Dle emailové komunikace jste nám poskytla pouze jedno číslo objednávky. Každé číslo je unikátní a nemůže se stát, že by byly dvě objednávky na dva různé produkty pod stejným číslem. Jediný způsob, jak tohoto docílit je změna produktu v současné objednávce na jiný.
V každém případě věříme, že se situace vyřeší a za nedodané zboží samozřejmě obdržíte finance zpět.
tým BRLOH -
12 dní od kúpy a tovar ešte ani len nedorazil na predajnu k vyzdvihnutiu.
Je nám velice líto Vaši negativní zkušenosti.
Je pravděpodobné, že zboží bylo skladem pouze na jedné z prodejen a bylo nutné ho přeskladnit.
Z tohoto důvodu je dodací doba delší, než bylo avizováno, za což se velice omlouváme.
tým BRLOH -
- Ani po týždni od zaplatenia tovaru ho nemám a nikto mi ani neoznámil stav dodávky a predpokladaný dátum dodania
tým BRLOH -
- Zaplatená! Objednávka týždeň nezmenila status, nikto mi neberie telefón, na email som dostala vagnu odpoved po troch dňoch a stále bez zmeny statusu! Úplná katastrofa!
Nenakupovať v Brlohu cez Internet, nie sú schopní rýchleho jednania, neberú telefón, nereagujú na správy, zaplatená objednávka KE v týždeň v statuse prijatá bez zmeny a bez reakcie obchodu. Informácia o dodaní 2-3 je zavádzajúca.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Bohužel z důvodu vánoční sezóny je reakce na emaily delší, než bychom si sami přáli, za což se velice omlouváme. Odpovídáme vždy však na všechny emaily a prosíme tedy o trpělivost.
tým BRLOH -
Obchod zavádza informáciami o dodacich dobách - ani 10 dni od objednania tovaru zásielka nebola expedovaná, obchod nereagoval ani na našu mailovú výzvu.
tým BRLOH -
tovar na sklade ale aj ak sa cakalo na dodania na sklad , datum odoslania bol 05.12 a 08,12 stale nebol odoslani
Je nám velice líto Vaši negativní zkušenosti.
Zboží skladem je, nicméně na jedné z prodejen a bylo jej tedy nutné přeskladnit.
Z tohoto důvodu byla dodací doba delší, než bylo avizováno, za což se velice omlouváme.
tým BRLOH -
Neviem ako ohodnotiť, lebo vyplatený tovar po 12 dňoch som ešte nedostala. Stále kupujem na dobierku, no tu taká možnosť nebola.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Objednávky je určitě možné vytvořit na dobírku a neměl by to být problém.
- Po 12tich dnoch zatial tovar z objednavky č.4720126733 neprisiel
- Obchod neodpoveda na ziadne spravy
Moja skusenost je zial zatial negativna. Osobne nakupit v tomto obchode je fajn, uz som v minulosti nieco kupil na predajni. Eshop je ale nefunkcny.
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Této situace je nám velice líto. Zboží bylo nutné přeskladnit z české prodejny a z tohoto důvodu a z důvodu většího vytížení bylo dodání opožděno.
Objednávka je momentálně připravena na prodejně k vyzvednutí.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za zpoždění.
tým BRLOH -
Objednáno před 6 dny, zaplaceno hned. Produkt nedorazil, psal jsem i mail, ale bez odezvy. Dnes budu opět psát a nechám si všechny peníze vrátit. Je mi líto psát to takhle, ale aspoň se třeba chytnou za rypák a začnou odepisovat na mail a nějak fungovat.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Bohužel z důvodu vánoční sezóny je odpověď na emaily delší, než bychom si sami přáli, za což se velice omlouváme. Odpovídáme vždy však na všechny emaily a prosíme tedy o trpělivost.
TT arena obchod - neochota
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za hodnocení a Vaši zpětnou vazbu.
Je nám velice líto, pokud jste s kolegy na prodejně nebyl spokojen.
Věříme, že se jednalo pouze o ojedinělou zkušenost a že v případné další návštěvě bude již vše v pořádku.
tým BRLOH -
- Dovolat sa na info je nemozne
- Cas dodania
Ako dovolat sa na ich info je nemozne ale ked uz sa dovolate tak vam slubia ale aj tak nesplnia velke sklamanaie.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Bohužel z důvodu velkého vytížení není v našich silách vyřídit obratem každý telefonát, za což se velice omlouváme.
Jakékoliv informace ohledně dodání jsou platné, avšak předpokládané a v současné době není vždy možné zaručit konkrétní termín dodání.
Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za komplikace.
tým BRLOH -
- Dlhá doba od objednávky z e-shopu, po doručenie na pobočku 6 dní Napriek tomu, že na webe písali, že majú tovar skladom a doručenie nasledujúci pracovný deň.
Je nám velice líto Vaši negativní zkušenosti.
Zboží skladem bylo, nicméně na jedné z prodejen a bylo jej tedy nutné přeskladnit.
tým BRLOH -
Tovar nebol dodaný, predpokladaný termín dodania tovaru nebol dodržaný, rozumiem že za to obchod nemôže, ale nebolo oznámené kedy a či vôbec bude tovar dodaný, len sta mi automaticky poslali dotazník hodnotenia nákupu, ktorý neprebehol... Evidentne je Vám úplne jedno ako to hodnotím, mašinka vygenerovala dotazník s predpokladom, že tovar bol dodaný... čau
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
V případě, že se potřebujete informovat o dodání zboží, určitě je možné nás kontaktovat telefonicky, či emailem nebo přes chat, který naleznete na našich webových stránkách.
Dotazník o hodnocení nákupu je zasílán automaticky po určité době po vytvoření objednávky.
tým BRLOH -
Ja že mam ohodnotiť moj nákup ktorý mi nedorazil na predajňu lebo si nevedia odsledovať že sa im to automaticky nestiahlo zo skladu a tak ho neodoslali?? Ďakujem, nikdy viac
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Je nám velice líto Vaši negativní zkušenosti. O stažení zboží se stará automat, který bohužel ve Vašem případě zboží automaticky nestáhl, což nebývá standardem.
V takovém velkém množství objednávek bohužel není v našich silách jednotlivě ověřovat každou jednu objednávku. Samozřejmě na nápravě obratem pracujeme jakmile zjistíme, že zboží nebylo dodáno.
tým BRLOH -
Neviem asi srandujete tovar objednaný. A nikto nekomunikuje. To je smutné....
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Prosíme kontaktujte nás případně na emailu [email protected], abychom prověřili Vaší objednávku. Tu zpracovává automat, nemáme možnost manuálně ověřovat všechny procházející celým procesem. Děkujeme za pochopení.
Doufáme že i přes negativní zkušenost, budete i v budoucnu nakupovat dále u nás.
- Čas doručenia
- Prístup českej zákazníckej linky
Objednal som slúchadla z tejto stránky kvôli uvedenej doby Dodania na mnou vybranú predajňu, čo uvádzali 2 dni, samozrejme to vôbec nesedelo, objednávku som poslal štvrtok a tovar mi dorazil na predajňu ďalší týždeň v piatok. Zákaznícka linka absolútne neochotná vám pomôcť či vyjsť v ústrety.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Prosíme kontaktujte nás případně na emailu [email protected], abychom prověřili Vaší objednávku a předešli tak podobným událostem v budoucnu.
tým BRLOH