Perfektná klasika od Tubbz nie je čo dodať, odporúčam
- naozaj pekný obraz po všetkých stránkach
- praktická, veľmi jednoduchá montáž monitora k podstavcu
- hrozný zvuk ovládacích tlačítok na zadnom paneli, to je ale detail...
- Ceny fajn, majú veci ktoré som inde nenašiel
- Strašne dlho im trvá kým objednávku odošlú. Aspoň týždeň, nebola to len jedna
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Za vzniklé zdržení oproti původnímu předpokladu se omlouváme. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu prodejny.
tým Brloh -
- su ochotni komunikovat stav objednavky
- siroky vyber sortimentu
- celkom fajn ceny vzhladom na konkurenciu
- neznamy termin dodania, objednavka zaplatena 12. 06. stale este nedorazila aj napriek tomu, ze potvrdeny termin dodania bol dva dni dozadu..
celkom fajn obchod, trochu maju nejasnosti s dorucovacimi terminami ale vsetko sa da odkomunikovat
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že vše proběhlo dle vašeho očekávání a budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu prodejny.
tým Brloh -
- Tovar uz vyse tyzdna nebol doruceny
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Za vzniklé zdržení oproti původnímu předpokladu se omlouváme. Díky těmto podnětům se snažíme naše služby zlepšovat.Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.
tým Brloh -
Super rýchle dodanie , tovar úplne OK...veľká spokojnosť uz druhý krát
- rýchle doručenie
tým Brloh -
- Rýchle dodania,dobrá cena.
super
- Hra prišla poškodená
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. mrzí náš, že zboží nedorazilo v pořádku. Doporučíme zboží vrátit či nechat vyměnit přes kamennou prodejnu Smarty.sk nebo Brloh.sk či zasláním přepracem na zákaznické centrum. Více informací jak postupovat včetně formulářů naleznete zde: https://www.brloh.sk/Reklamacia Ve formulářích budete-li zboží zasílat na sklad, uveďte zde číslo účtu pro vrácení platby, přiložte kopii faktury a zboží odešlete, při výměně uvést zboží za které chcete výměnu uskutečnit. Při vystavení dobropisu Vám bude do 14 dnů vrácena platba.
Seznam prodejen a kontakty:
tým Brloh -
Podľa mňa som zbytočne dlho čakal na vyzdvihnutie zásielky, kým sa asistenti predaja vykecali so zákazníkmi predo mnou.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Mrzí nás Vaše zkušenost. Neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected], kde prosíme uvést o jakou prodejnu se jednalo, abychom mohli záležitost ověřit a sjednat případnou nápravu.
tým Brloh -
Mali by ste si lepšie vyberať zamestnancov pobočiek.Majú tam vo všetkom chaos, k zákazníkom sú odmeraný, cítila som sa ako by som ich vyrušovala v debate.Tiež pracujem v obchode, kde som v jednom kole a ak ich tá práca nebaví , nech to nerobia.
- Rýchlosť
- odborné poradenstvo
- ponuka alternatív
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým Brloh -
objednal som rozbaleny produkt, doruceny mi bol POUZITY .. ziadny naznak ochoty prevziat trochu zodpovednosti a aspon kompenzovat naklady spojene s dopravou/cas nutny k vrateniu produktu, nakolko sa jednalo o chybu eshopu, nie zakaznika
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected], kde s Vámi můžeme záležitost blíže ověřit a nabídnout patřičnou kompenzaci nebo slevu za způsobené komplikace.
tým Brloh -
- Tovar mal byť doručený 3.6. ani týždeň od objednania nie je ani len odoslaný.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Vaše nespokojenost nás mrzí, že jsme nedostáli závazku poskytnout dle avizovaného termínu objednané zboží. Neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected], kde s Vámi můžeme záležitost blíže ověřit a nabídnout patřičnou kompenzaci nebo slevu za způsobené komplikace.
- Komunikatívnosť z obsluhou
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důverou obrátit. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- rýchlosť doručenia
- cena v akcii dňa
- štandardné ceny sú relatívne vysoké
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení a akčními nabídkami v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým Brloh -
Super, rýchle dodanie, aj cena
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení a cenami v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým Brloh -
- Objednavka týždeň zaplatená a nedorucena, tovar je stále skladom....obchod neodpovedá na emaily a dovolať sa je nemožné
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Budeme rádi, pokud nám zašlete zprávu včetně čísla objednávky emailem na [email protected] abychom mohli objednávku prověřit. Díky těmto podnětům se snažíme naše služby zlepšovat. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.
Přejeme Vám krásný den.
- Ochota, rýchlosť
Ochotní personál, rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Tým Brloh