Ochota a rýchlosť obsluhy.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Velice nás těší Vaše spokojenost s naším obchodem.
tým BRLOH -
Neodporúčam. Raz som si dal opraviť herný ovládač a ak som nezdvihol do 2 minút tak mi ho vrátili späť a musel som platiť 22€ aj keď nič neopravili. Zlá komunikácia a neprofesionálna obsluha. Myslím si, že na kupovanie hier a konzol máme veľa iných spoľahlivejších obchodov.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Dle vyjádření servisu Vám byl zaslán email s cenovým návrhem a následně Vám bylo několikrát voláno.
V tomto případě můžeme nabídnout opětovné dání do servisu s tím, že poplatek za diagnostiku a čištění byste již samozřejmě neplatil.
Děkujeme za pochopení.
- Ziadna
Tovar som si objendal este medzi sviatkami. Po dvoj tyzdnovom cakani som sa ho este nedockal. Ziadna komunikacia zo strany obchodu.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
V tomto případě Vás poprosíme o kontaktování na emailové adrese [email protected] s číslem objednávky a situaci prověříme.
Děkujeme a omlouváme se za komplikace.
tým BRLOH -
- Nie je dobry system ked je mozne predat co som zarezervoval.
Zarezervoval som si produkt ktory mali v obchode a ked som preň prisiel tak ho predali,mali jeden kus.Tak som si kupil inde.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
V tomto případě je spíše možné, že byly na poslední kus vytvořeny dvě objednávky v podobný moment a tento kus "propadl" do objednávky vytvořené těsně před Vámi.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
tým BRLOH -
- Vsetko rychle, profesionalne, predavac velmi mily
tým BRLOH -
Tovar pripraveny,ale personal netusi co predava a ani ho to nezaujima,info o tovare nebola predavacka poskytnut ziadne
tým BRLOH -
- Poslali úplne iný model ako bol objednaný
Veľké sklamanie po poslednom nákupe konkrétne som kupoval monitor ACER NITRO VG240YPBIIP HERNÝ MONITOR 24"
A bohužiaľ miesto neho bol poslaný iný model ktorý ma rovnaký dizajn a to konkrétne model Acer Nitro VG240YAbmiix
Konkrétne všade na faktúre je písaný model ktorý si človek objednal ale po otvorení krabice príde nemilé prekvapenie.
A po prezretí kategórie monitorov to nie je jediný produkt kde sú nesprávne napísané špecifikácie po upozornený cez web podporu všetko berú na vedomie ale k náprave nesprávneho popisu neprišlo.
Zákazník ktorý by nemal prehľad čo konkrétne kupuje aké vlastnosti má monitor by mohol byť ľahko podvedený.Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Této situace je nám velice líto.
Samozřejmě chybně zaslaný kus je možné vrátit či vyměnit a to buď zasláním na adresu, případně na jakékoliv z našich prodejen.
tým BRLOH -
- Mali skladom to čo som potreboval
- Rýchla príprava tovaru k osobnému vyzdvihnutiu
- Ak keď niektoré tituly majú za dobré ceny, v globále sú stále najdrahší obchod s hrami
- Mohli by rozšíriť ponuku hier pre NSW
Obchod odporúčam.
- Ihned k odberu
- Otváracia doba
- zaujímavé ceny
Tovar som objednával a uhradil na základe avizovanej dostupnosti na sklade 8.12.2022. Keďže sa nič nedialo tak som 16.12 pýtal na stav objednávky a bol som informovaný 19.12. že ju môžem zrušiť a budu mi vrátene peniaze ...prípadne mám čakať - keďže tovar na sklade nie je. Tovar idem dnes vyzdvihnúť do boxu, keďže sme sa nedokázali medzi sviatkami, kedy tovar dorazil s kuriérom stretnúť. Nebol som v časovom strese, v zásade mi to bolo celé jedno, ale považujem to za amatérske.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Takováto zpětná vazba nám pomáhá se neustále zlepšovat.
Věříme, že v případě další objednávky bude již vše v pořádku.
tým BRLOH -
- Rychla dodavka v predvianocnom case
- Rychlost
Ano
osobný odber
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. V případě připomínek či nápadu pro zlepšení nám prosím napište na email: [email protected].
- rychle dodanie
- pred sviatkami sa nedal cez eshop kupit niektory tovar co mali len na jednej predajni a nedal sa ani presunut na inu predajnu
Objednavka prebehla vporiadku.
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Bohužel z důvodu vánoční sezóny a extrémního vytížení bylo přeskladňování zboží z prodejen na prodejnu dočasně pozastaveno.
Děkujeme za pochopení.
Maximálna spokojnosť
Skvěla komunikací
tým BRLOH -
Dobrá dostupnosť v Auparku.
12 dni a stale nic...
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Poprosíme Vás o kontaktování na naší emailové adrese [email protected] s informací, o jakou objednávku se jedná a my situaci prověříme.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
tým BRLOH