- Dobra dostupnost
- Siroky vyber titulov
- Moznost vykupu hier
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Velice nás těší Vaše spokojenost s naším obchodem.
tým BRLOH -
Ziadna komunikacia. Tovar na sklade objednany 20.12. Dnes je 31.12. a tovar nikde.
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Poprosíme Vás o kontaktování na naší emailové adrese [email protected] s informací, o jakou objednávku se jedná a my situaci prověříme.
tým BRLOH -
Tovar mal byt pripraveny na predajni v stredu, nakoniec to bolo az v piatok. Ale kedze to bolo pred vianocami tak je to pochopitelne.
- promtne dodanie
tým BRLOH -
- možnosť prevzatia objednávky v kamennom obchode
Neviem
- Výhoda.
- rýchle dodanie
- kvalita tovaru
- Rýchlosť dodania
všetko prebehlo úplne hladko
- Výborná komunikácia s obsluhou
- Veľa hier a produktov k dispozicii
- Veľmi dobrý E- Shop
- Niekedy sú lepšie ceny ako u konkurencií
Cena, rýchlosť dodania.
- Dobrá ponuka tovaru
Všetko ok
tým BRLOH -
Dňa 10.12. 2022 som zaslala objednávku, no aj napriek tomu, že veci boli na sklade a prísľub dodania do vianoc, k dnešnému dňu tovar nemám. Telefonicky som kontaktovala predajňu v Košiciach a tam mi nevedeli nič povedať.
- Výber
- Ceny
- Prehľadnosť
- Doručené o deň neskôr
- Balné a expediční náklady
Tovar mi bol doručený o deň neskôr, ako bol uvádzaný dátum pri objednávke, avšak vzhľadom na peprné vianočné obdobie je to pochopiteľné. Navyše si obchod zaúčtoval 1€ ako "Balné a expediční náklady", s čím som sa dovtedy nestretol. Zvlášť cena, zvlášť poštovné a ešte účtovať balné...
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.
Za pozdní dodání se omlouváme, bohužel přes vánoční sezónu není doba dodání vždy taková, jakou bychom si sami přáli. Co se týče dopravného, cena je pouze transparentně uvedena a rozdělena do více položek, nicméně její výši to neovlivní.
Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na Váš případný další nákup.
tým BRLOH -
Tovar držali na predajni 2 dni, čo nebolo možné stihnúť si prevziať.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Doba rezervování na prodejně je po dobu vánoc zkrácena. Na vyžádání je možné rezervaci o den prodloužit.
Děkujeme za pochopení.
tým BRLOH -
- Vyzdvihnutie v obchode.
- Dlhšia doba dodania.
Reakcia obchodu Brloh
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Velice nás těší Vaše spokojenost s naším obchodem a určitě se budeme snažit dodací dobu výrazně zlepšit.
- 3 dni status ešte neodovzdané kuriérovi
- dovolať sa na infolinku je NEMOŽNÉ, 58 minút som počúval že je niekto predomnou v rade a mam čakať
- odpoveď na email trvá niekoľko dní
Čo sa týka skúseností osobne s pobočkami Brlohu, žiaden problém, ale eshop a podpora totálny odpad, veľké sklamanie!
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Bohužel z důvodu sezóny jsme momentálně velice vytížení a dostupnost na telefonické lince je horší, než bychom si sami přáli a než bývá standardem.
všetko prebehlo OK
- Rýchle vybavenie
- Milý personál.
tým BRLOH -
Rýchle dodanie, ja odporucam.
tým BRLOH