• Veľmi milý dvaja pani v Banskej Bystrici ešte so mnou aj srandovali.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že servis u nás proběhl v pořádku a budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu prodejny.

Tým Brloh

Veľmi príjemá komunikácia, tovar som mala pripravený skôr, ako bolo pôvodne naplánované.

Tým Brloh

Objednal som si od Pokémon TGC: Journey Together Enhanced booster box a bol mi doručený na osobný odber a ponúknutý klasický bez možnosti náhrady, udania dôvodu alebo akejkoľvek ďalšej komunikácie. Už takéto “náhody” aj od ďalších obchodov začínajú byť skôr pravidlom, ako výnimkou. Je to výsmech zákazníkom a aj hnus, ich takto skúsiť vedome zavádzať.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Vaše nespokojenost nás mrzí, že jsme nedostáli závazku poskytnout objednané zboží. Neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected], kde s Vámi můžeme záležitost blíže ověřit a nabídnout patřičnou kompenzaci nebo slevu za způsobené komplikace.

Přejeme příjemný den,

• Ochotný personal

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete přístup prodejního personálu. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.

• Výborné ceny
    • Ochotný personál
    • Dobrý výber

Zatiaľ žiadne

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás vaše celková spokojenost s nákupem v našem eshopu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým Brloh

Tovar nedorazil. Nik neodpovedal na zaslaný email ohľadom stavu objednávky.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Díky těmto podnětům se snažíme naše služby zlepšovat.Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.

• dobre ceny
    • moznost rychleho vyzdvyhnutia v predajni

Tovar meška uz 2 dni

• Bezplatne vyzdivhnutie
    • Rychlost dodania

Ste absolútne profesionálny

Tým Brloh

• Jediný obchod, kde danú grafiku mali

• Rychle vybavenie

Tým Brloh

• Neodporúčcam tento obchod na predobjednávku som čakal mesiac a 7 dni a včera mi prišla notifikacia o pripraveni na predajni a dnes som šiel zbytočne do košíc po objednávku ktorú mi bezdôvodne zrušili emailom.
    • Tovar maju dostupný ale o 20€ drahšie otras.

tým Brloh

Veľmi dobrý zákaznícky servis. Pán predavač bol ochotný, poradil. Bola som maximálne spokojná.

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byla spokojena s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

• S tovarom sú opatrní
    • Rýchlosť doručenia/pripravenia rezervácie

Reakcia obchodu Brloh

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

Milá obsluha

• rýchlosť vybavenia rezervácie