Už vyše mesiaca čakám na servirovaci stolík pred týždňom mal byť po 30 dňoch dodaný a stále nič a ani sa nik neozval.Objednaný 27.6.2023 dátum dodania 25-27.7 dnes je 1.8.2023. Som sklamaná

Reakcia obchodu VEMZU

omlouváme se za zpoždění, ale nemělo by být velké, asi 1 týden, uděláme pro to naše maximum.

David - VEMZU gang.

Prišiel mi ins balik ako som čakala a môj balik ešte nedorazil

Reakcia obchodu VEMZU

vaše objednávka dorazila dle trackingu přesně ve slíbený termín, který byl indikovaný při vytvoření objednávky :(, ale budeme rádi, pokud případně specifikujete, s čím jste nebyla spokojená.
    Předem děkuji za dodatečnou zpětnou vazbu.

David - VEMZU gang.

Keby som bola tušila, že budem čakať na tovar tak dlho , tak ho neobjednám. Ale komunikácia s nimi je dobrá.

David - VEMZU gang.

Tovar, ktorý som objednala cca 23.6.2023 a pri objednávke vopred zaplatila mi do dnešného dňa nebol doručený! Kde nastala chyba?

• Klamlivé termíny doručenia objednávky

tovar stále nemám aj keď som platila vopred

David - VEMZU gang.

Tovar mešká.. zatiaľ žiadne info som nedostala.

David - VEMZU gang.

Neskutočne dlhé termíny dodania!!!

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, bohužel tomu tak skutečně u některých výrobku je. Dovážíme je zdaleka, a proto to nějakou dobu trvá. Ale o termínu doručení informujeme už při objednávce. Nicméně vás slyšíme a pracujeme na tom, aby byla u nás doba dodání co nejkratší.

• Vratenie penazi ma stalo asi 10 emailov a 2 mesiace času

Reakcia obchodu VEMZU

za zpoždění se moc omlouváme, výjimečně se zpozdíme a mrzí nás to, vždy ale každému vše vracíme. Snad nám odpustíte.

Petr - VEMZU gang.

• Strašná dlhá čakacia doba a ešte ani ta nie je dodržaná

Reakcia obchodu VEMZU

souhlasíme, že někdy se může čekací doba zdát dlouhá, ale bohužel v těchto případech jde o zboží, které nemáme na skladě, a musíme ho dovážet. Stále ale pracujeme na tom, aby u vás vaše oblíbené kousky byly co nejdřív.

Petr - VEMZU gang.

Veľmi nekvalitny set tanierov úplne vyzerá inak ako na obrázku. Neodporúčam za tu cenu.

Reakcia obchodu VEMZU

většinou naši zákazníci nemají s těmito talíři problémy, ale možná se výjimečně jednalo o ne zrovna nejlepší kousky. Dáme si pozor, abychom je vybírali co nejpečlivěji.

Petr - VEMZU gang.

Tovar sme objednali ešte 9.5.2023. dodnes t.j. do 14.7.2023 nám tovar nebol doručený napriek 4 krát sľubovanému termínu na doručenie. Zaujímavé je , že na vašej stránke dodnes uvádzate nami objednanému tovaru dodaciu lehotu 3 pracovné dni vraj je to skladom. Sme sklamaný takýmto prístupom. Som zvedavý kedy dostaneme späť zaplatenú zálohu.

Reakcia obchodu VEMZU

díky za zpětnou vazbu, za zpoždění se moc omlouváme, bylo to způsobeno prodlením u výrobce. Na skladě totiž toto zboží nemáme a ani je nenabízíme na stránkách. Máme tam pouze tři produkty jiné barvy (to je možná trochu matoucí), ale konkrétně vaše zboží není vůbec dostupné.

A zálohu vám samozřejmě vrátíme obratem.

Petr - VEMZU gang.

Neviem načo mi posielate hodnotenie obchodu, keď Packeta ešte ani nevzala balík do prepravy. Nie to ešte aby mi stihol doraziť a mohla som hodnotiť.

Reakcia obchodu VEMZU

jedná se o automatický e-mail, takže pokud vás zastihl předčasně, omlouváme se za to, někdy se takováto drobná nedorozumění stávají.

• tovar dobre zabalený
    • dodacia doba bola vyše 2 mesiace

Reakcia obchodu VEMZU

rozumíme vám, že nejste úplně spokojená, člověk se na zboží těší a ono mu přijde až za dva měsíce... Bereme vaši recenzi jako ponaučení, abychom si s doručením pospíšili. V tomto se skutečně snažíme zlepšovat. Díky za zpětnou vazbu.

Petr - VEMZU gang.

• Dlhá dodacia doba. Nedorucenie tovaru.
    • Prvú objednávku mi rozdelili na dve doručenia, ale tovar dodali po dlhej dobe.
    • Druhú objednávku z 9.6. 2023 mi nedodali. Na mail reagovali s výhovorkami, na druhý mail nereagovali.
    • Objednávku som po mesiaci zrušila.

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, ale trochu nás překvapuje, protože si myslíme, že jsme s vámi vždy naprosto přehledně komunikovali. Ale to je vedlejší, samozřejmě nás trápí, že jste nebyla spokojena, za což se můžeme jenom omluvit a slíbit, že uděláme všechno pro to, aby se to v budoucnu už nedělo.

• fajn komunikacia
    • tovar meskal
    • stolicky su krove a kyvu sa

Reakcia obchodu VEMZU

těší nás, že se vám s námi hezky komunikuje, ale zase nám tuhne úsměv, když vidíme, že nejste úplně spokojen. Neříkáme, že jsme vždy perfektní, ale zrovna kvalita produktů je naší silnou stránkou. Ale podíváme se na to, aby tyto stoličky (a i jiné produkty) vždy dorazily v top kvalitě. Díky, že nám pomáháte se zlepšovat.

Petr - VEMZU gang.

Objednaný tovar z májovej objednavky bol sľúbený dodať 26.6 .
    3.7 mi bolo napísané, že ho dodajú 17. - 21.7 ‍♀️

Zato mi prišli 4 maily dovtedy ako nemám vyčerpane kredity, či koniec ich platnosti alebo mám nárok na darček za nákup????

Zdá sa toto normalne niekomu?

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu a za zpoždění se omlouváme. Rozhodně nechceme, abyste si myslela, že je toto normální, standardně takto nefungujeme, jenom se občas vloudí chybička. Pracujeme ale na tom, abychom vám vždy poskytovali co nejlepší služby, tak snad s námi napříště budete spokojená.

Petr - VEMZU gang.

Velmi velke meskanie s dodanim tovaru. Neustale sa musim dopytovat na stav.

Reakcia obchodu VEMZU

mrzí nás, že ještě musíte čekat, samotným nám není příjemné slyšet, že nejste spokojen. Zboží by však mělo dorazit k nám zhruba do týdne, poté budeme expedovat k vám. Bohužel se u některých objednávek, které cestují zdaleka, stává, že se zpozdí, ale teď už je snad všechno vyřešeno a zanedlouho si budete moci užívat naše hezké produkty.

Petr - VEMZU gang.

Kazda objednavka mala nejaku vadu. Vyplatenie financnej kompanzacie trva vecnost. Celkovo povazujem ich tovar za nekvalitny.

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu. Koukali jsme se na váš případ a z naší komunikace po e-mailu vyplývá, že jsme se dohodli na doručení náhradních dílů, nikoli na finanční kompenzaci. Dodání dílů bohužel trvá trošku déle, protože k nám putují zdaleka, ale stále vše stíháme. Dáme vám vědět, jakmile už budou na cestě k vám.

Petr - VEMZU gang.

Do 26.6 mi mal byť objednaný tovar doručený a ešte nič. Čiže vás dotazník nemôžem vyplniť ani vyjadriť spokojnosť so službami a tovarom

Zároveň mi pár dní dozadu prišiel mail,že objednávka je už v stave riešenia,no neviem kto a kde či rieši...??????

...s pozdravom Eva

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše objednávka je nyní na cestě k nám, dáme Vám vědět, jakmile k nám dorazí, mělo by to být brzy. Za zpoždění se omlouváme, pracujeme na tom, aby se to nestávalo.

Petr - VEMZU gang.

• čo mali asi skladom mi dodali
    • neplatila som dopredu, čo bola možno výhoda vzhľadom na ostatné recenzie
    • Považujem ich prístup na neseriózny, tovar, ktorý nemajú na sklade nevedia dodať, ozaj sa vyhovárajú, ak to nemám, tak to priznám

Tovar som objednala 10.5., rátala som s dlhšou dobou dodania, po upozornení, že uplynula predpokladaná doba dodania som po komunikácii s obchodom 9.6. rozdelila objednávku, pričom ostatný tovar mal byť na sklade nasledujúci týždeň, keď som sa 19.6. pripomenula, tak tovar mal byť naskladnený ten deň resp. nasledujúci deň, dnes je 26.6.2023 tovar nebol dodaný a objednávku som zrušila. Zrušenie bolo bez problémov.

Reakcia obchodu VEMZU

mrzí nás, že jsme vám neposkytli dokonalou službu, vždy se o to snažíme, ale bohužel nastaly komplikace na straně našeho dodavatele. Přesto jsme dělali všechno pro to, abychom to dořešili, což jsme dělali hned, jak to šlo. Snad k nám ještě zavítáte.