Neschopnost dorucit nacas
Reakcia obchodu VEMZU
zpoždění nás mrzí, omlouváme se, ale doufáme, že se zakoupený kousek líbí a bude vám roky sloužit.
Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.
- - vankus nedorazil vobec
- - 3 krat treba primonenut zeby urobili vratenie penazi za nedoruceny produkt
- Stolicky som vratila, do teraz nemam penaze
- Pri sledovaniu zasielky vidim, ze vratenie bolo dorucene pred dvoma tyzdnami, ale zakaznicka podpora tvrdi, ze este to nezavedovali.
- Vyzera, ze na sklade je tam uplny chaos.
- Problem s vratenim penazi
Reakcia obchodu VEMZU
pátálie s vaší objednávkou nás mrzí, omlouváme se, a koukám, že je to nyní korektně vyřízené. Pokud tomu příp=adně tak není, napište mi prosím na [email protected], rád se na to obratem podívám.
Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.
David - VEMZU gang. -
Objednaný tovar vôbec neprišiel.
Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás mrzí, že na svou objednávku musíte takto dlouho čekat. Věřte, že tato situace u nás často nenastává, avšak ve vašem případě došlo k výpadu dodávky výrobce. V žádném případě jsme na vás však nezapomněli, to se nebojte. Pokud vás zajímá přesná dodací doba, ozvěte se prosím na [email protected], kde vám ji kolegyně mile rády sdělí.
Doufáme, že vám tímto čekáním nevzniknou žádné další obtíže.
Tovar ešte nemám a je to už 3 týždne čo som ho objednala
Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás mrzí, že musíte na své zboží takto nestandardně dlouho čekat. Děláme všechno pro to, aby k Vám vaše kousky dorazily co nejdříve. Velmi se omlouváme a prosíme o trpělivost.
- Objednávka mi nedošla ani po 31. dňoch
Objednávka mi nedošla ani po 31. dňoch
Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás mrzí, že na svou objednávku musíte čekat. Bohužel, došlo k velkému výpadku dodavatele právě Vašeho produktu. Dobrou zprávou je, že Vaše zboží je již na cestě a nemělo by to dlouho trvat. Omlouváme se a děkujeme za trpělivost.
Petr - VEMZU gang. -
- Od zadania objednávky žiadna správa o tovare - do dnešného dňa objednaný tovar nemám
Reakcia obchodu VEMZU
moc nás to mrzí, vaše objednávka ma zpoždění, ale nemělo by být velké, uděláme pro to maximu.
Děkujeme za vaše pochopení a trpělivost.
David - VEMZU gang. -
- Poškodený tovar. Už niekoľko týždňov čakám na peniaze za tovar späť. S obchodom komunikujem, ich odpoveď je, vrátenie peňazí v štandartnom čase,
- ale nevedno, aký to je čas v tomto obchode. Neodporúčam!!!!
Tovar prišielpoškodený, peniaze nevracajú. Nekonečný príbeh...
Reakcia obchodu VEMZU
dle systému však vaše vratka stále nedorazila, a tak nemohli kolegové zkontrolovat, zda je daný kousek v pořádku. Nemáte třeba nějaký sledovací odkaz, abychom společně mohli dohledat, kde je váš balík zadrhnul? Napište prosím případně na [email protected], rád se na to obratem podívám.
- Objednávka mešká viac ako 2 týždne. Neodporúčam
Reakcia obchodu VEMZU
Děkujeme za vaše pochopení a trpělivost.
David - VEMZU gang. -
Objednala som si lampu, dodanie pri objednaní mali byť 2-3 týždne, po 3 týždňoch kedy mi objednávka stále nedorazila som sa informovala na infolinke, pričom mi bolo oznámené, že dodanie sa predlžuje o ďalšie 4 týždne. Na mail mi dorazila iná odpoveď, a to že tovar bude dodaný o 15 dní. Objednávku som zrušila pre zavádzanie zo strany predajcu.
Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás mrzí, že jste museli objednávku vystornovat. Nutno však uvést, že kolegyně z customer servisu se Vás nesnažili žádným způsobem obelhat. Pouze neměly k dispozici potřebné informace.
Za komplikace se omlouváme, bohužel k nim došlo na straně výrobce a my tak nemohli situaci urychlit. Věříme, že na náš e-shop nezanevřete a zase i u nás něco objednáte. Tentokrát to už zvládneme.
Petr - VEMZU gang. -
Moja manželka dlhodobo užíva produkt Ecce Vita BIO NONI na zlepšenie jej imunity. No od Vás je zatiaľ najdrahší a najdlhšie nám prichádza. . .
Pre porovnanie uvádzam: Dňa 26. 05. 2023 nám bol dodaný tento produkt od Depo 1391 Velké Prilepy, PSČ 25 264, asi za 4 alebo za 5 dní, kuriérom na dobierku za 151, 60 EUR (tiež 4 litre, ako mám objednané teraz od Vás)
Pričom od Vás (VEMZU) stojí ten istý produkt, to iste množstvo, na tú istú adresu 181, 40 EURO (objednal som si to 30.10. 2023) pričom už v prvom emaily mi oznamujete doručenie niekedy 9. 11. až 13. 11. ? ? ? !
Prepáčte mi prosím tie tri otázniky a výkričník.
S pozdravom: "Čím eurosvobodnejší tým horší!"
Anton Krajčír,Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás nastalá situace mrzí, avšak chápeme, že jste se nakonec rozhodli objednávku stornovat. Dodací lhůta byla z důvodů na straně výrobce prodloužena, avšak určitě nesouhlasíme s tvrzením, že je u nás produkt předražený. Naše společnost se dlouhodobě snaží držet cenu produktů velmi nízko, aby bylo zboží dostupné pro všechny zákazníky.
Petr - VEMZU gang. -
Tovar po 25 dňoch od objednania nedorazil Takže momentálne nemám čo hodnotiť.
Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás mrzí, že musíte na svou objednávku takhle dlouho čekat. Bohužel došlo ke zpoždění ve výrobě, nicméně celá situace se posouvá a my očekáváme, že Vám budeme moci váš produkt doručit v nejbližší době.
Věřte, že spokojenost zákazníka je naším primárním cílem.
Petr - VEMZU gang. -
Nedodrżany termin dodavky, tovar stale nedoruceny, bez presneho terminu dorucenia.
Reakcia obchodu VEMZU
mrzí nás, že s námi nejste spokojena. Psali jsme si s vámi emaily ohledně nového termínu doručení, protože výrobce nám neposlal všechno, co měl, a bohužel to odnesla i vaše objednávka. Budeme to řešit s výrobcem, protože spokojenost zákazníků je u nás samozřejmě na prvním místě.
Petr - VEMZU gang -
Obchod má na internete tovar ,ktorý nevie doručiť v stanovenej lehote
Reakcia obchodu VEMZU
dokážeme doručit zboží včas, nicméně u tohoto konkrétního produktu došlo ke zpoždění na straně výrobce, který nám zboží nedodal včas. Vše ale řešíme, a jakmile budeme mít nové infomace, ozveme se vám, mělo by to být cobydup.
Petr VEMZU gang. -
- Objednal som si 2x rovnaky tovar a prisiel mi 1 ten co som si objednal (cak v sackoch) a 2 mi prisiel sypany caj, ktory som si neobjenal. Nebudem to ar vracat na to nemam chut ani cas ale viem ze si uz nikdy neobjednam z tohoto e-shopu.
Reakcia obchodu VEMZU
za to se moc omlouváme, problém byl v tom, že naše původní balení bylo sáčkové, nová balení už jsou sypaná. Muselo tedy dojít v tomto směru k záměně. Snad vám bude chutnat i ten sypaný, i když chápeme, že s ním je o trochu víc práce. Popřípadě to může být hezký dárek.
Petr - VEMZU gang. -
- Dlhá cakacia doba na objednavku
Reakcia obchodu VEMZU
děkujeme za zpětnou vazbu, snažíme se čekací dobu neustále zkracovat a u velké části kousků se nám to daří. Zrovna vy však máte jedno z těch delších dodání. Zasnažíme se, abychom byli ještě dostupnější.
Petr - VEMZU gang. -
Velke sluby, no zatial nic nedorazilo. Bude to podvod alebo velmi zle organizovany eshop. Som sklamana. Komunikacia nulová.
Reakcia obchodu VEMZU
vidíme, že u vaší objednávky došlo k drobnému zpoždění, a to 3 pracovní dny. Moc se za to omlouváme a doufáme, že nám ještě chviličku počkáte. Kolegyně vás budou kontaktovat s dalším postupem. Zboží k vám nakonec svoji cestu najde :)
Petr - VEMZU gang. -
- Zaslaný iný tovar,ten vrátený podľa pokynov, správny tovar zatiaľ stále nemám doručený
Reakcia obchodu VEMZU
to nás mrzí, mrkneme na to, aby se zajistila výměna v nejkratší možné době.
Děkujeme za vaše pochopení.
David - VEMZU gang. -
Stále dúfam že stolík Lazena dorazí
Reakcia obchodu VEMZU
nebojte, určitě dorazí, za to se zaručujeme :)
Petr - VEZMU gang. -
do 17.10.nemám,v reklame bolo do 12.13.10.
Reakcia obchodu VEMZU
omlouváme se, zdržení nás mrzí, ale nemělo by být velké, uděláme pro to maximum. Pokud však je již pro vás neakceptovatelné, dejte vědět, objednávku vám případně vystornujeme a zajistíme vrácení peněz obratem.
Děkujeme za vaší trpělivost.
David - VEMZU gang. -
- Omeškana objednávka, bez informácií kedy a či vôbec bude doručená niekedy
- Komunikácia žiadna
Reakcia obchodu VEMZU
moc nám mrzí, že se musíte takto ozývat, bohužel skutečně došlo k drobnému zpoždění, za které se velice omlouváme. Již při objednávce jsme však avizovali dobu doručení přibližně měsíc. Zpozdili jsme se jenom o pár dní. Nic z toho nás samozřejmě neomlouvá. Zboží je však již v dohledu a o jeho doručení vás budeme informovat. Doufáme, že nám vydržíte a že vám bude váš kousek dělat radost.
Petr - VEMZU gang.