Najhorší eshop v akom som nakupoval a to mám už niečo cez e-shopy nakupené. Neviem prečo sa pri hodnotení tohto predajcu nedajú dať jedna veľka nula.
Reakcia obchodu VEMZU
musíme říct, že takovéto recenze nás skutečně bolí u srdíčka :( Mohl byste nám napsat, v čem jsme takto selhali, abychom se mohli zlepšit a ve vašich očích si zasloužili víc než nulu?
Petr - VEMZU gang. -
- Recenzie zlé tovar stále nič jediné plus že obchod ponúka predaj cez dobierku
Reakcia obchodu VEMZU
děkujeme za zpětnou vazbu, recenze se teď trochu zhoršily, protože koncem roku jsou komplikace s vánoční dodávkou. Přestože se snažíme, seč nám síly stačí, nedokážeme bohužel uhlídat všechno.
Jinak vaše zboží se bohužel zaseklo u naše ho výrobce, ale urgujeme ho, abychom vám ho mohli dodat co nejdříve.
Petr - VEMZU gang. -
Nechápem,na akom základe mám vyplniť dotazník,keď ste neboli schopný mi tovar do dnešného dňa dodať.
Z celým priebehom obchodu som MAXIMÁLNE NESPOKOJNÁ.Reakcia obchodu VEMZU
děkujeme za zpětnou vazbu, e-mail s prosbou o vyplnění dotazníku chodí automaticky, ale zkusíme to nastavit přesněji, aby chodil až po dodání. A vaše nespokojenost nás hluboce rmoutí, není něco, co bychom pro vás mohli udělat. Něco extra, co by vás potěšilo? Ozvěte se nám.
Petr - VEMZU gang. -
- Cena produktu bola veľmi výhodná, na tovar čakám skoro mesiac, i keď mal prísť za týždeň(ešte stále ho nemám). Tak uvidíme, dúfam ze to príde celé.
Reakcia obchodu VEMZU
zde si myslíme, že došlo k nedorozumění, protože doba dodání nebyla týden, ale 3 týdny. To jsme indikovali už při objednávce. Myslíme tedy, že všechno proběhlo v pořádku, protože zboží jsme vyexpedovali ke konci té 3týdenní doby. Snad vám dáreček bude dělat radost.
Petr - VEMZU gang. -
- Internetový obchod pristupuje k zákazníkovi nezodpovedne - netransparentne. Termín dodania riadne objednaného a zaplateného produktu nedodržuje - mení ho a zákazníka sa o tejto zmene ani neunúva informovať. Pracovník zákazníckej podpory reaguje, odpovedá az na tretiu písomnú žiadosť o vysvetlenie.
Reakcia obchodu VEMZU
víme, někdy se nám drobná chybka vloudí, ale ke všemu, co děláme, přistupujeme velmi odpovědně a snažíme se o největší transparentnost. Pokud jste zrovna byl mezi těmito výjimkami, mrzí nás to, ale věřte, že se zlepšujeme. Děkujeme každopádně za zpětnou vazbu, všechno prověříme.
- Tovar stále nemám!
Nikdy viac!
Reakcia obchodu VEMZU
už ho máte :) Ale vážně se za zdržení omlouváme a bereme to vážně. Snažili jsme se zboží doručit alespoň do Vánoc a to se nám povedlo. Tak snad alespoň za to máme nějaké plusové body.
Petr - VEMZU gang. -
Tovar ktorý som si objednala ešte začiatokom novembra, ešte vôbec neprišiel !!! termín doručenia mal byť 8.decembra ,,samozrejme ze platba bola z mojej strany hneď uhradená. Kontaktovali sme vemzu a bolo nám povedané ze tovar príde 20.decembra no uvidíme urcite neodporúčam
Reakcia obchodu VEMZU
zpoždění nás mrzí, ale nakonec jsme to stihli ještě před Vánocemi, jak jsme slibovali. Doufáme tedy, že vás bude dáreček těšit, a snad nás ještě úplně nezavrhnete. Přejeme krásné Vánoce.
Petr - VEMZU gang. -
Objednávku som dala ešte v novembri, doteraz som tovar nedostala,iba mi odpisujú, že kto si počká ten sa dočká.Je to neseriózne.
Reakcia obchodu VEMZU
snažíme se celou situaci trochu odlehčit, byť chápeme, že byste nejradši měla své zboží u sebe včas. Bohužel se to ne vždy povede, tak se alespoň snažíme vás potěšit jinak. Zamyslíme se, jestli to je vhodné, děkujeme za zpětnou vazbu.
- Nekomunikujú
- Tovar nedorazil
Reakcia obchodu VEMZU
dívali jsme se do e-mailu a žádnou zprávu jsme od vás neviděli. Myslíme si, že komunikujeme dobře, takže nás trochu překvapuje, že to říkáte. Nicméně s tím zpožděním máte pravdu, omlouváme se za to, bohužel okolo Vánoc je to těžké všechno stíhat :(
Nič mi doteraz neprislo za 22 dni
Reakcia obchodu VEMZU
za toto zpoždění se velice omlouváme, bohužel musíme poprosit o trošku shovívavosti před Vánocemi, je to složité. Ale snažíme se zuby nehty.
Petr - VEMZU gang. -
Tovar este ani po mesiaci nebol doruceny
Reakcia obchodu VEMZU
koukáme na to, jedná se o technický problém v naší evidenci, za který se omlouváme. Jsme ale spolu v čilé mailové komunikaci, takže vás o všem informujeme. Nezoufejte, prosím, napravíme to. Velice se omlouváme a doufáme, že prozatím ještě vydržíte.
- žiadne
Objednaval som tovar 11.11 , je to zaplatený , dnes je 6.12 a nič.... žiadna kommunikácia, žiadne Info . Objednávku sa nedá ani zrušiť......Najhorší internetový obchod čo som mohol nájsť.
Reakcia obchodu VEMZU
zboží jste objednával 11.11., ale datum doručení bylo 04.12. O této delší době jsme vás informovali už v objednávce. Máte pravdu, zpozdili jsme se a upřímně nás to trápí, ale zároveň bychom v této době ocenili trochu shovívavosti. Ale rozumíme vám.
Jenom nás překvapuje, proč píšete, že objednávku nelze zrušit. Při zpoždění je vždy možné objednávku zrušit, pokud si to přejete. V tomto jsme naprosto féroví. Pokud to tak je, stačí, abyste nám dal vědět a objednávku zrušíme.
Petr - VEMZU gang. -
Objednavala som tovar 5.11 dnes je 4.12 a stále čakám....
Reakcia obchodu VEMZU
u vašeho zboží se jedná o případ, že zboží nemáme hned na skladě a musíme ho nejdřív objednat. Plánovaná doba dodání byla do 27.11., což je dlouhé, ale informovali jsme o tom už v objednávce.
Je pravda, že jsme se zpozdili, protože objednávku jsme vyexpedovali až 06.12. Za to se velice omlouváme, rozumíme, jak je nepříjemné čekat na něco, na co se tak těšíte. Reálně ale zpoždění činí jenom 5 pracovních dní, což rozhodně není ideální a chceme to zlepšit, ale doufáme, že nám to odpustíte.
- Dlhá dodacia doba
Reakcia obchodu VEMZU
děkujeme za zpětnou vazbu, snažíme se, aby dodací doba byla co nejkratší, bohužel to není vždy možné. Některé zboží totiž nemáme na skladě a musíme si ho nejdřív nechat poslat od výrobce. To je i váš případ. Delší dodání ale indikujeme předem v objednávce, takže doufáme, že dlouhá čekací doba není překvapením. Pokud ano, zamyslíme se, jak to udělat lépe. Díky za podnět.
Petr - VEMZU gang. -
Objednaný tovar mal byť doručený medzi 28.-30.11.2023. Termín dodávky bol určený Vami. Dodnes som koberec nedostal.
Reakcia obchodu VEMZU
zpoždění nás velice mrzí, chápeme, že to pro vás musí být velmi nepříjemné, sami z toho nejsme šťastní. Jsme v kontaktu s výrobcem a zjišťujeme, co se dá dělat. Jakmile budeme mít bližší info, dáme ihned vědět. Nebojte, dobře to dopadne.
Petr - VEMZU gang -
Tovarmal byt doručený 27.11. je 01.12. a stale nic.
Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás mrzí, že na svou objednávku musíte takto dlouho čekat. Věřte, že tato situace u nás často nenastává, avšak ve vašem případě došlo k výpadu dodávky výrobce. V žádném případě jsme na vás však nezapomněli, to se nebojte. Pokud vás zajímá přesná dodací doba, ozvěte se prosím na [email protected], kde vám ji kolegyně mile rády sdělí.
Petr - VEMZU gang. -
Obchod nie je schopný dodať vybraný tovar v akceptovateľnej dodacej lehote. Tovar bol objednaný dňa 30.10.2023 s tým, že bude dodaný od 16.11.2023 do 21.11.2023. Je 28.11.2023 a tovar stále nebol dodaný s tým, že prieťahy sú na strane dodávateľa. Odporúčam obchodu zmeniť dodávateľa.
Reakcia obchodu VEMZU
velmi nás mrzí, že na svou objednávku musíte takto dlouho čekat. Věřte, že tato situace u nás často nenastává, avšak ve vašem případě došlo, jak víte, k výpadu dodávky výrobce. V žádném případě jsme na vás však nezapomněli, to se nebojte. Pokud vás zajímá přesná dodací doba, ozvěte se prosím na [email protected], kde vám ji kolegyně mile rády sdělí.
Nedodrzany dátum doručenia
- Cast objednavky nedorucena
- Nedostala som penaze za vratenie objednavky
- Obchod niechce vraciat penaze, tvrdi ze tovar prisiel poskodeny
- Zevraj za vratenie tovaru zodpoveda zakaznik, napriek tomu ze zvoz bol zabezpeceny z ich strany
- Adovkat ani nadriadeny sa zatial so mnou niekontaktovali
- Vez som musela nahlasit na centrum pomoci pre zakaznikov
- Ani za druhu vratenu objednavku stale som nedostala peniaze
- Neodpovedaju na maily bez 4 pripomenok
Podvodnicky obchod
Reakcia obchodu VEMZU
omlouváme se vám za komplikace. Řešení vaší objednávky zkusím zaurgovat u kolegů, avšak k vzhledem k její výši 3,84 eur si nemyslím, že bude v našich silách situaci vyřešit jinak. Za vrácení zboží v původním stavu opravdu odpovídá zákazník, především za jeho zabalení a zabezepečení.
David - VEMZU gang. -
Zaplateny tovar, mi este neprisliel, uz je po dobe dodania, dovolať sa do shopu neda,
na mail nikto neodpoveda. Som sklamaná.Reakcia obchodu VEMZU
na vaší objednávce stále pracujeme, bohužel zpoždění je na straně výrobce.
Naše customer centrum je dostupné všechny pracovní dny a telefony i maily řeší každý den, je tedy poněkud divné, že vám neodpovídají. Situaci prověříme.
David - VEMZU gang.