• Neobjednávať z tohto ochodu a už vôbec neplatiť predom. Na stránke klamú, že tovar je dostupný do týždňa, čo samozrejme nie je a potom klamú dva mesiace ako Vám bude tovar doručený o týždeň. Keď sa rozhodnete tovar stornovať, tak peňazí sa nedočkáte.
    • čistý podvod táto firma

Reakcia obchodu VEMZU

již jsme vám odpovídali na 3 další platformách, ale pro jistotu i zde, vaše zkušenost nás mrzí, omlouváme se, že jsme nestihli doručit do 2 původně indikovaných týdnů, vrácení peněz je zprocesováno a budeme rádi, pokud budeme mít možnost to příště napravit.
    Děkujeme za vaši zpětnou vazbu, které si vážíme.

David - VEMZU gang.

Tovar objednaný 2.8. 2023
    Dnes 17.9.2023 a doposial nebol dodaný

Reakcia obchodu VEMZU

koukáme na to a mělo by dojít k dodání do konce tohoto týdne. Moc se za to omlouváme, vždy nás mrzí, když nejste na 100 % spokojení. Děláme všechno proto, aby se to nestalo, a očekáváme, že se nám to bude dařit. Snažíme se totiž ještě víc než předtím.

Petr - VEMZU gang.

Tovar vôbec neprišiel, ani nemám informáciu, z akého dôvodu. Aj keď na stránke deklarovali, že tovar je dostupný, po objednaní mi prišiel mail, že budem naň čakať 3 - 4 týždne. Je to zavádzajúca stránka, tovar asi objednávajú z ALLIEXPRESU a potom čakajú, či príde.

Reakcia obchodu VEMZU

mrzí nás, že jste měla takovouto zkušenost. Dovolte mi ale uvést pár věcí na pravou míru.

O delší době dodání jsme informovali už při vytvoření objednávky. To, že je zboží dostupné, bohužel neznamená, že je u nás na skladě. Často zboží objednáváme u svého výrobce, který nám pak kousky doveze. Rozhodně ale neobjednáváme za Aliexpresu, máme pouze pečlivě vybrané specialisty na dané produkty.

Petr - VEMZU gang.

Na tovar som čakala 2 mesiace!pritom deklarovali že je na sklade.....objednávku som zrušila ,nikdy viac. A také vety, že kto si počká,ten sa dočká nech si nechajú

Reakcia obchodu VEMZU

za zpoždění se moc omlouváme, to se skutečně stalo a mrzí nás to, že nejsme dokonalí. Ale ať se koukáme, jak chceme, myslíme si, že jsme netvrdili, že máme zboží na skladě. Protože už v objednávce jsme uváděli termín dodání přibližně měsíc od objednání. A rozhodně jsme vás nechtěli urazit, snažíme se to všechno brát sportovně. Ale pokud se tak stalo, omlouváme se.

Petr - VEMZU gang.

• Po dost dlhej dobe cca mesiav stale neni tovar u mna

Reakcia obchodu VEMZU

u některých produktů je delší dodací lhůta, protože je nejdříve musíme objednat u výrobce (nemáme tedy zboží na skladě, abychom mohli hned odeslat). To je bohužel i váš případ. Dodání tedy trvá déle, u některých kousků až vámi zmiňovaný měsíc. O tom ale informujeme už při vytvoření objednávky. Ale moc děkujeme za zpětnou vazbu, pokusíme se dodací lhůty zkrátit, vidíme, že byste měli rádi naše krásné zboží doma co nejdřív.

Petr - VEMZU gang.

Tovar nedorazil a ani k tomu nazaslali žiadnu správu. Po urgencii si lehotu na dodanie predĺžili o ďalších 15 dní, čo je už spolu viac ako 5 týždňov. Pritom išlo o obyčajný luster, ktorý na iných portáloch doručujú do 7 dní

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, bohužel některé zboží dovážíme zdaleka a ne vždy se ho podaří doručit včas. Snažíme se ale mít co nejvíc zboží dostupného na skladě, v takovém případě není s dodávkou téměř nikdy problém, protože si včasné dodání můžeme sami pohlídat. Snad ještě zavítáte a vyberete si z našich hezkých kousků :)

Petr - VEMZU gang.

Objednany tovar ktory bol zaplateny prevodom mi prisiel na dobierku. Pri pokuse spojit sa s pracovnikmi Vemzu je jediny telefon permanetne obsadeny, cielene nastaveny aby bolnefunkcny. Na mailove spravy nikto nereaguje. Recenzie o spolocnosti Vemzu su katastrofalne.

Reakcia obchodu VEMZU

omlouváme se za horší komunikaci, postihly nás dovolené, takže jsme nestíhali zvedat každý telefon. Už ale koukáme, že bylo vše vyřešeno, jednalo se o systémovou chybu, kterou jsme díky vám mohli napravit. Snad vám bude dělat zboží radost.

Petr - VEMZU gang.

Ludia obchádzajte tento obchod na míle.Je to vysoko podvodnícky e-shop.Tovar bol po vybalení vážne poškodený,ale obal z vonku bol v poriadku neporušený.To znamená že takto poškodený tovar zabalili v ich sklade a poslali mi ho.Poslal som ho naspať a reklamáciu mi nechceli uznať,že to som sposobil ja.Tak ani peniaze ani tovar.Že pri otváraní kartonu som to mal natáčat na video.Chachacha.No hrozné.Niekolko týždňové ťahanice,nervy.Potom za dlho tovar dorazil,už bol v poriadku ale nebolo to zadarmo.Už nikdy viac!!!!Po prečítaní recenzií od iných zákazníkov majú vačšina rovnaké skúsenosti ako ja.

Reakcia obchodu VEMZU

jste na nás trošku přísný, dovolte nám to vysvětlit. Máte pravdu, že bylo zboží poškozené. Ale bylo to proto, že jste si objednal zboží 2. jakosti, které má vždy větší či menší poškození. Tomu také odpovídala cena, která bylo o dost nižší než normálně. I tak jsme vám ale nakonec vyhověli a dodali vám zboží ve vrcholové kvalitě. Snad vám bude dobře sloužit.

Petr - VEMZU gang.

• Obchod neinformuje o tom, ze tovar nebude doruceny v predpokladanom datume. Komunikacia zo strany obchodu ziadna.

Reakcia obchodu VEMZU

bohužel se dodávka od výrobce, od kterého jste si objednala zboží, tentokrát zpozdila. Už jsme vám o tom psali e-mail, snad vám nespadnul do spamu. Budeme moc rádi, pokud nám vydržíte.

Petr - VEMZU gang.

Tovar doposiaľ doručený nebol, nikto ma o meškaní neinformoval, až kým som sa nespýtala sama a informáciu o novom termíne doručenia nemám.

Reakcia obchodu VEMZU

víme o tom a moc se omlouváme, že to trvá delší dobu. Nezapomněli jsme však na vás a hned jsme se s vámi dohodli na dalším postupu (a děkujeme z vstřícnost). Doufáme, že se vám naše kousky udělají radost.

Objednaný tovar nebol doručený

Reakcia obchodu VEMZU

máte pravdu, o něco jsme se zpozdili, za což se velice omlouváme. Ale už je vše vyřízeno, zboží máte bezpečně u sebe. Takže snad všechno dopadlo k vaší spokojenosti.

Petr - VEMZU gang.

Bohužiaľ, tovar nemôžem ohodnotiť, pretože tovar mi mal byť dodaný v dobe od 15-8 do 18,8.2023 dnes je 21.8. 2023 a nedostala som ani stolík ani žiadnu správu prečo mi doposial tovar nebol dodaný.
    Ďakujem za odpoveď Bendišová Marta

Reakcia obchodu VEMZU

vaši objednávku jsme vyexpedovali hned další den po přijetí objednávky. Jelikož se ale jednalo o nadrozměrnou zásilku z Česka na Slovensko, dopravci trvalo o chvíli déle, než k vám zboží doručil. Nyní by už ale mělo být všechno v pořádku. Za zdržení se omlouváme.

Petr - VEMZU gang.

• Cakal som na dodanie tovaru 4 tyzdme a az namoj dotaz mi oznamili, ze pri tovare bola nespravna cena
    • Neunuvali sa mi to ani oznamit sami od seba. Ze tovar uz ani nemaju a nebudu mat. Presny scenar ako pri prvej mojej objednavke. Objednal som si 3 tricka, na moj dotaz po mesiaci mi prislo jedno a ze pri dvoch bola nespravna cena, precenili ich o 2 alobo 3 eura. Nonsens, nikdy viac. Asi je ten spravny cas na to, aby si spolocnost preklepol danovy urad, urad prace, obchodna inspekcia, urad bezpecnozti prace, zivnostensky urad, urad na ochranu spotrbitela a este dalsie dva. Uz na tom pracujem. Pekny den.

Reakcia obchodu VEMZU

přiznáváme, výjimečně se stane, že je u našich produktů uvedena nesprávná cena (třeba v desetinné čárce), která vznikla lidskou chybou. Vždycky se pak snažíme se zákazníkem dohodnout a postupujeme podle všech předpisů. Věříme tedy, že žádné úřady na nás poštvávat nemusíte :)

Petr - VEMZU gang.

• Tovar bol doručený poškodený (rozbité sklo na viacerých stranách)

Reakcia obchodu VEMZU

zboží vždy velice pečlivě balíme. Některé kousky ale jdou od výrobce rovnou k vám, takže za balení nemůžeme ručit úplně vždycky. Ale apelujeme, aby bylo zboží baleno jako v peřince. Snad vám příště přijde vše v naprostém pořádku.

Petr - VEMZU gang.

• Doruceny nespravny tovar a nemozne odstupit od zmluvy….

Reakcia obchodu VEMZU

za doručení nesprávného zboží se velice omlouváme. Odstoupení od smlouvy ale samozřejmě nebráníme, dodržujeme všechna příslušná pravidla.

celé zle

Reakcia obchodu VEMZU

napište mi prosím na [email protected], abychom váš případ dořešili do stavu "celé dobre". Věřím, že se to podaří.

Petr - VEMZU gang.

Nespokojnosť so zákaznickým servisom, chodili mi nezmyslné emaily, že moj tovar ešte nie je zaplatený, aj keď bol. Nebola som informovaná o výbere dopravcu, až do dňa doručenia som netušila, aký dopravca a kedy príjde, zákaznický servis nebol v tomto nápomocný a nechal ma všetko si riešiť sama.

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste měla neblahou zkušenost s naším přístupem. Výběr dopravce se odvíjí od rozměru věci, přičemž primárně doručujeme prostřednictvím DPD, nicméně pro větší zboží se musíme uchýlit k jinému dopravci. Na toto ale upozorňujeme už při vytváření objednávky.

A snažíme si být vždycky nápomocní, ale pokud jste měla jiný pocit, zapracujeme na tom, abyste se příště cítila jako v peřince.

Petr - VEMZU gang.

• Prisli mi poskodene svetko a uz tyzden cakam na odpoved ako ideme postupovat.. Druhe prislo v poriadku tovar splnil ocakavanie

Reakcia obchodu VEMZU

koukáme na naši e-mailovou komunikaci a vypadá to, že jsme vám hned odpovídali na vaši zprávu. Pokud ale máte jakýkoli jiný problém, kontaktujte nás, odpovíme obratem.

Petr - VEMZU gang.

• Tovar zatiaľ nedorazil, už čakám týždeň po termíne doručenia.

Reakcia obchodu VEMZU

tak to jsme se asi museli minout, protože podle našeho sledování jsme vám zboží doručili 9. 8. :) Moc se omlouváme, že jsme se zpozdili, ale objednávka byla zdaleka (neměli jsme zboží na skladě) a trošku se to protáhlo. Snad nám zachováte přízeň.

• Použité topanky. To som este nezažil

Reakcia obchodu VEMZU

omlouváme se, ale rozhodně bychom vám použité topánky neposlali. Pokud však nejste spokojený, dejte vědět, vrácení je velmi jednoduché a zdarma, viz https://www.vemzu.sk/caste-otazky/.
    Děkujeme však za hodnotnou zpětnou vazbu.

David - VEMZU gang.