• Uctuju penale za nedosany tovar

Reakcia obchodu VEMZU

dovolte nám situaci objasnit, určitě nás pochopíte. Objednal jste si zboží s dodací lhůtou přes 2 měsíce. Je to dlouhá doba, ale věděl jste o ní. Pouhé 3 dny před skončením dodací doby jste objednávku stornoval proto, že jste zboží koupil v jiném obchodě. Tou dobou už bylo zboží na cestě, takže nám tím vznikly náklady, které jsme po vás žádali proplatit. Odpusťte nám, ale nepřijde nám fér, abyste nás nechal vše objednat a dovést a nakonec nám řekl, že jste si zboží objednal jinde. Takže snad pochopíte, že alespoň tu dopravu jsme po vás skutečně chtěli.

• Neseriózny prístup
    • Tovar nemajú skladom
    • Tovar nedodajú

Objednala som koberec 9.3.2023, tovar bol slúbený do 4.4.2023. Tovar doteraz (dnes je 4.5.2023) nebol doručený!! Nikdy viac!!!!

Reakcia obchodu VEMZU

chápeme vaše rozhořčení a celá situace nás moc mrzí. Urychleně zapracujeme na to, aby vám bylo zboží doručeno co nejdřív. Jakmile budeme vědět bližší informace o době doručení, dáme vám vědět. Děkujeme za zpětnou vazbu, snad to navzdory všemu ještě není naposledy, co se naše cesty střetávají.

Petr - VEMZU gang.

Dostala som veľmi nejasnú informáciu o tom kedy mi bude tovar doručený ( 20.4-24.4 ) a po 4 telefonátoch 24.4 som sa dozvedela že mi ho doručia až 25.4

Reakcia obchodu VEMZU

předem se omlouváme, bychom moc rádi, abyste se na nás nezlobila, ale Vaše hodnocení nám nepřipadá úplně spravedlivé. My jsme Vám zboží zaslali s dostatečným předstihem, ale na Slovensko je dlouhá cesta. Myslíme si, že jeden den zpoždění skutečně není takový prohřešek, abyste nás na základě toho nedoporučila.

Jinak tedy rozmezí doručení je zcela standardní, přičemž jste o něm byla informována dlouho dopředu.

Petr - VEMZU gang.

Tovar nám stále nebol dodaný.

Reakcia obchodu VEMZU

koukáme na to a v našem systému vidíme, že jsme vám zboží vyexpedovali už 16. 3., ale očividně tam vnikl nějaký problém. Dáme vám vědět, jakmile to zjistíme.

• Tovar bol doručený poškodený
    • Veľmi zlá komunikácia s obchodom
    • Platba za poškodený tovar mi po skoro mesiaci nebola stále vrátená

Reakcia obchodu VEMZU

moc nás mrzí, že máte negativní zkušenost s naším zboží i s komunikací, v naprosté většině jsou zákazníci zcela spokojeni. Na vaši platbu se ihned podíváme, muselo se jednat pouze o drobné překouknutí, ale vše bude do korunky (centu) napraveno.

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

• doba doručenia pri produkte nebola dodržaná

Reakcia obchodu VEMZU

omlouváme se za zpoždění, ale jedná se o pouhé dva dny, přičemž doba dodání byla měsíční. Jedná se tedy o velice malé zpoždění. Ale rozumíme, že jste se na zboží těšila, a pilně pracujeme na co nejdřívějším doručení.

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

• Tovar nebol do dnešnej doby dodaný, na môj dotaz zaslaný mailom ohľadom dodania nikto neodpovedal. Mam objednať obdobny tovar inde, či je realna možnosť, že bude objednaný tovar v dohľadnej dobe dodaný ?

Reakcia obchodu VEMZU

na váš e-mail z 20. 4. jsme vám ještě ten samý den odpovídali, nabízeli jsme vám řešení, ale nedostali jsme od vás odpověď. My vám naši zprávu pošleme znovu, tak se kdyžtak podívejte do spamu. Vše vyřešíme k vaší spokojenosti.

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

• Tovar mal byt dodany zaciatkom aprila.
    • Doteraz dodany nebol.
    • Ospravedlnili sa, ze snad do konca aprila ho dodaju.Cakam.

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu a omlouváme se za zpoždění, které bylo způsobeno prodlením u našeho dodavatele, nicméně můžu potvrdit, že doručeno by vám skutečně mělo být do konce dubna. Pokud by se cokoli změnilo, dali bychom vám samozřejmě ihned vědět, ale pravděpodobně o nás v této věci už neuslyšíte :)

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

• Už mesiac čakám na vrátenie peňazí za objednávku. Kontaktovala som niekoľkokrát aj zákaznícky servis a stále nič.

Reakcia obchodu VEMZU

za zpoždění se moc omlouváme a upřímně nás mrzí, že jste musela čekat o něco déle. Nyní je však vaše situace vyřešena, peníze máte na účtu. Doufáme, že vás tato zkušenost neodradila, jednalo se o výjimečné zaváhání z naší strany.

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

• Nedodrzanie dodacej lehoty pri vsetkych objednavkach
    • Chybajuce suciastky na zlozenie nabytku
    • Zavadzajuce informacie na eshope - na fotke 2 stolicky, v popise 2 stolicky, dodana iba 1.

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, nicméně nám prosím dovolte uvést pár podrobností, které snad pomůžou vysvětlit, co se podle nás stalo.

Vaši objednávku jsme na vaši žádost rozdělili, přičemž jednu část jsme vám v podstatě ihned odeslali, druhou jsme dnes vyexpedovali (zpoždění 2 dnů, za což se omlouváme, ale snad se jedná ještě o snesitelné pochybení), a ohledně třetí vám dáme co nejdříve vědět. Co se týče informací na webu, za zmatení se omlouváme, vzniklo to lidskou chybou, nicméně díky vám jsme vše opravili, aby příště nemohlo dojít k omylu. Děkujeme.

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

Veľmi dlhá dodacia lehota…I napriek informatívnemu dňa dodania a telefonickej urgencii,tovar stále nedorazil.

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, koukáme, že zboží vám mělo dorazit minulý pátek (dnes je úterý), takže jsme se zpozdili o 2 pracovní dny. Za to se moc omlouváme. Rozumíme, že jste se na vaše zboží těšila, protože jste si vybrala moc hezký kousek (máte dobrý vkus). Dáme vám co nejdříve vědět, jak to s vaším zbožím bude a doufáme, že nám vydržíte.

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

• Nedodržali vrátenie peňazí zákonom garantovanú lehotu 14 dní , ktorú majú napísanú na svojom webe

Obchod porušil zákon a nevrátil mi peniaze za vrátený tovar v lehote 14 dní . Dnes je to už 24 dní . Mám strach , že mi peniaze vrátené nebudú a budem okradnutý podvodom . Obchod vemzu mi spôsobil svojím správaním psychické škody na zdraví .

Reakcia obchodu VEMZU

mrzí nás, že z nás máte takto špatný pocit, nicméně vás chceme ujistit, že jakýkoli váš strach v této věci je neopodstatněný. Víme o vás, komunikujeme s vámi a vaše peníze vám vrátíme. Pokud pociťujete morální újmu, kontaktujte nás prosím, abychom tuto záležitosti dořešili, nemůžeme dopustit, aby se naši zákazníci cítili zle.

Hezký den, Petr - VEMZU gang.

veľmi dlhá čakacia doba, tovar už mal dávno doraziť, zatiaľ stále čakám

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, koukáme, že vaše objednávka byla skutečně zpožděna, moc nás to mrzí. Bohužel došlo k výpadku u našeho dodavatele, nad kterým jsme neměli kontrolu. Prosím, vydržte nám, jakmile budeme mít info, dáme vám vědět. Pilně pracujeme na tom, aby se to už nestalo, tak nás snad už příště doporučíte.

Petr - VEMZU gang.

Tovar bol nekvalitné zhotovený ,nepoužiteľný .

Reakcia obchodu VEMZU

mrzí nás, že vám zboží nevyhovuje, snažíme se mít jenom ty nejkvalitnější produkty. Zatím se nám nestalo, že by konkrétně s vaším zbožím byly problémy, ale podíváme se na to. Děkujeme za zpětnou vazbu, pomáhá nám se zlepšovat.

Petr - VEMZU gang.

• Po mesiaci som si musela zavolať a zistiť čo je z mojou objednávkou. Povedali že som si tovar nezobrala tak bol vrátený späť. Nič mi nikto nedodal. Hlavne že je to bolo zaplatené. Sľúbili že mi tovar pošlú

Reakcia obchodu VEMZU

vaše hodnocení považujeme tedy za trošku nespravedlivé :( Skutečně nemůžeme za to, že vás kurýr nemohl zastihnout. Navíc jsme vám zboží obratem vrátili; dnes vám bylo doručeno.

Za nás tedy bezchybná sužba, za kterou bychom si podle nás zasloužili 100 %.

• Nedodržané dodacie lehoty
    • Nevrátenie peňazí
    • Neprofesionálny prístup
    • Nedoporúčam!

Výrazne neodporúčam! Obchod nebol schopný dodať požadovaný tovar, čakali sme mesiac na stolík, po kontaktovaní obchodu mi povedali že stôl bude najskôr o mesiac. To sme už neboli ochotní akceptovať tak sme odstúpili od zmluvy, peniaze však nevrátili ani po mesiaci, ak sa chcete vyhnúť problémom, vyhnite sa tomuto obchodu a využite službý iných obchodov ktorých je na interente kopa!

Reakcia obchodu VEMZU

velmi nás mrzí, že jste měli takové problémy s dodáním požadovaného stolíku a následným vrácením peněz. Snažíme se, aby naše služby byly co nejlepší a chceme, aby každý zákazník byl s našimi službami spokojen.

Peníze vám samozřejmě rádi vrátíme, došlo pouze ke zpoždění, což se výjimečně stane, neboť nemáme natavené automatické vracení.

Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti a děkujeme Vám za pochopení.

Petr - VEMZU gang.

Dpbrý deň, som nespokojná s vašou dodávkou, pretože robiť reklamu na závesný kvetináč bez misky je veľmi zavádzajúce. Rada by som vás preto poprosila, aby ste mi ku kvetináčom, ktoré som objednala v počte 10 ks doručili misky. Bez misiek je kvetináč nepoužiteľný. Vyhodila som zbytočne za ne peniaze. S pozdravom Harsányiová. kontakt.0904853734

Reakcia obchodu VEMZU

tuto situaci jsme s vámi řešili telefonicky a domluvili jsme se na dalším postupu (došlo u vás ke zmatení ohledně předmětu objednávky).

Pokud byste měla jakýkoli další dotaz, dejte prosím vědět.

Petr - VEMZU gang.

Dlha resp. nedodrzana dodacia doba. Uz pri objednavke bola skoro mesiac. Uz je to vyse mesiaca a tovar stale nedoruceny...

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, velmi nás mrzí, že jste měli špatnou zkušenost s dodací dobou Vaší objednávky. Snažíme se dodržovat co nejpřesnější termíny doručení, ale bohužel v některých případech mohou nastat zpoždění.

Zboží jsme vám však odeslali už 6. 4., takže byste už měli mít zboží bezpečně u sebe.

Petr - VEMZU gang.

Objednala som si obraz 7.2.2023. K jeho dodaniu malo prist az o mesiac od objednania, co je sice dlha doba, ale respektujem.Vemzu do mailu k dodaniu uviedlo,ze obraz bude doruceny medzi 10.3-14.3.2023. V tej dobe obraz doruceny nebol,tak som sa telefonicky sama proaktivne chcela informovať, čo je s mojou zaplatenou objednavkou…oboznámili ma, ze objednany tovar este ani im nebol doruceny, ale ze uz urcite najblizsie dni bude..tak sme sa dohodli na novom datume dorucenia, a to 27.3.- do dnesneho dna ma nikto neinformoval o stave objednavky ani o moznosti jej odberu. Ziadny proklientsky servis ,ziadne dodatočné info o stave objednavky. Neodporucam

Reakcia obchodu VEMZU

za zpoždění se moc omlouváme, ale myslím, že zrovna teď vám kolegyně volá, nebo už se vám dovolala, aby se domluvila na dalším postupu. Náš zákaznický servis považujeme za fajnový, ale někdy nám něco proklouzne, na čemž pracujeme, abyste s námi třeba příště byla spokojena.

Petr - VEMZU gang.

• Neaktualizujú informácie o dodaní objednaného materiálu.
    • Príliš dlhá doba dodania.
    • Tovar neprišiel ani do termínu, ktorý sami uviedli pri objednávke a ani neinformovali, v akom stave sú po mesiaci objednané položky.

Reakcia obchodu VEMZU

děkujeme za zpětnou vazbu, u některých kousků skutečně trvá delší dobu, než vám je dodáme, toto jasně indikujeme několikrát před tím, než si zboží objednáte. Pracujeme ale na tom, aby se dodací doba zkracovala. Pokud jsme Vám neinformovali, omlouváme se, nyní by to však mělo být napraveno.