Rýchle dodanie tovaru, som spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Teší nás Vaša spokojnosť :)
- Rýchle dodanie do 1 dňa
Žiadna nevýhoda
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Veríme, že to pri tých "žiadnych nevýhodách" aj ostane :)
Zatial spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a Vaše odporúčanie. :)
- rýchle dodanie, spoľahlivé, ochotný personál v predajni
žiadna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, ktorá potešila najmä kolegyne v predajni a odporúčanie.
- Dobrý prehľad tovaru. Rýchle doručenie. Veľký výber tovaru.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
Vrátenie tovaru je proces ktorý ma podľa mna od vrátenia akurát tak odradiť. Vracala som už veľa veci, ale takýto postup ako je tu som ešte nevidela. Žiadny mail o vrátení, o prijatí, o platbe spat nič. Všetko si musíte odsledovať samy, dokonca ak balik ostane na pošte máte obchod o tom upovedomiť. Kvôli tomuto neodporúčam a ja už nakupovať v Sofii na e-shope určite nebudem.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Mrzí nás Vaša nespokojnosť, ako aj to, že postup na vrátenie tovaru z e-shopu SOFIA (https://www.sofia.sk/sk/vratenie-a-vymena.c-24.html) Vám nevyhovoval. Až do tejto recenzie sme neevidovali žiadnu komunikáciu s Vami. V prípade akýchkoľvek problémov odporúčame vždy najprv kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00), kde by Vám kolegyne zo zákazníckej podpory rady zodpovedali Vaše otázky o procese vrátenia.
O zaevidovaní Vašej požiadavky na vrátenie Vám príde notifikácia mailom, spolu s bližšími informáciami (treba si skontrolovať poštu, niekedy, žiaľ, naše informačné e-maily končia v "spame").
Ďakujeme za pochopenie. -
Rýchle doručenie, kvalité a milé zbalanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu a Vaše odporúčanie. Potešili ste nás :)
- Kvalita perál
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívne ohodnotenie perál a Vaše odporúčanie.
- Odporucam, rychle dodanie- pekne nausnice
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a milé hodnotenie.
Všetko v poriadku, rýchle, výrobky odpovedali fotkám na stránke
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to.
Rychle dodanie a perfektne za balenie. Ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, milé hodnotenie a odporúčanie.
Dodanie rýchle, korálky krásne, som spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
S dodanim aj tovarom som velmi spokojna
Som veľmi spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- Rýchlosť doručenia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
- rýchle, jednoduché dodanie, bez akýchkoľvek problémov.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
Dobry vyber a rychle dorucenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
Objednavka bola velmi rychlo vybavena. V obchode boli ochotni, informovani
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, milé slová, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
- rýchlosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
- rýchlo dodane
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.